icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
7. dec 2016

@sara34valentina ahaaa,uz viem! My mame peg perego este po petruske a som s nou nadmieru spokojna 🙂
Ozaj,ty urcite budes vediet 😉 ako sa oslavuje mikulas v at? Chceli sme si to nastavit tak,ako to tu je zvykom,nech to nemaju v skolke baby inak,ako ostatne deti.

@mimikas ako sa mate?

sara34valentina
8. dec 2016

@sara22 mojko to isté ako na sk
Len sprievod je inyyyy
Krampusacky,strasidelnejsiiiiii
Mikulas sa opýta ci posluchali, mozu zarecitovat a dostanu balicek
Vlani som sem dala aj foto a si pisala ze uffff to by sa tvoje deti aj baliiii
Ale to bol Krampus
Ja dnes baliiiim
Zajtra ku kamoske do wieneru s malym do pondelka (ta kamoska 42r co vtedy otehotnela aj napriek injekcii v Lete,a pri porode upadla do komy, ma o6tyz mladsieho synceka,boli tu pred 3tyzdne..)je to moja ex kolegynka
Tak pojdeme po vianocnych trhoch kade tade...
VCERA TROSKU OBARIL MOJ DRAHY ELIASKA 😢😢😢😢😢
Vyletel tanier a do tvaricke jedlo, bolo teple moc, maly krical a ja reagovala hned pod studenu vodu a krem
Tak ma nastastie len nostek cervenyyyy
Mi az srdce zastalo.. Od dnes ale uz pri stole na Tripp trapp!!! Tak snad uz sa nestane.... Staci Sekunda nepozornosti 😢😢😢😢

Tak tak
Snad sa mu to zahojiiiiiiii

sara22
8. dec 2016

@sara34valentina chudaaak malinky,chudak priatel, urcite si to vycital riadne a pritom to sa holt stava 😒
Cize 6.vecer sa dava mikulas? Lebo moj muz davali 5.v noci do cizmy a 6.nasli a my zasa sme mali tak,ze 6.vecer sa tato prezliekol za mikulasa a doniesol darceky 😁 a sme chceli nech to mame tak,ako budu mat ostatne deti v skolke.
Juuuj,idete tam na trhy? Ja som este nebola,no chcela by som,velmi 🙂 snad buduci rok,ked budu baby vacsie

sara34valentina
9. dec 2016

@sara22 ano uz 5.12.alebi 6.12.

sara34valentina
1. jan 2017

vsetkym vam prajem vsetko najlepsie v Novom roku 💜🌠🍀

sara22
1. jan 2017

Zienky, ja vam tiez vsetko dobre v roku 2017!! Nech su deticky krasne,zdrave,stastne sikovne a hlavne poslusne 😀

badimeria
2. jan 2017

Pripajam sa stastny Novy rok 2017 a asi len hlavne vela zdravicka vsetkym vam a rodinam.❤

melisssssa
2. jan 2017

Aj ja sa kocky pripajam 🙂 Prajem vsetko dobre v roku 2017 hlavne vela,vela zdravicka a deturence nech nam robia len a len radost 🙂

sara34valentina
2. jan 2017

Domáci Termix 😉

sara22
2. jan 2017

@sara34valentina aj recept pridaj 😉 ako je eliasko na tom s ekzemikom?

sara34valentina
3. jan 2017

@sara22 1lmlieko 2cokolad.,pudingy,3veľké tvarohy kremovee, cukor, (ja pouzivam len brezovy), 2lyzice Kakaa, som to po uvareni pridavala a rozmixovala, nechas ochladit a sup do ladnicky
Eliasko uz nema nic,pisem furt ked daco nove pridam,neviem co to mohlo byt 😒

Jedol uz aj Ananas,kaki,....ale clementinky nedavam uz,vraj drazdia velmi crievka..
Jedol uz aj jogurt, vajicka
Najviac mu chuti masko so zeleninkou a quinova 😂
Ale spapa vsetko,kašičky minule mal brokolica s cukinou, Parmesan, smotanka cestoviny 😂
Uz postupne vsetko

Ja detoxikujem bambusovymi naplastami, tak ide zo mna vsetko von 😂😂😂😂😂😂
Neuveritelne to letiiiiiii
Eliasko stoji, drzi sa iba jednou rukou,uz aj pár krocikov urobil podoprety o nabytok
Uz nech je jar, lebo toto obliekanie je pre nas horor 😂😂😂😂😂😂
A Co vy,dievcatka spokojne s Jeziskom?😂🎄😂

sara22
4. jan 2017

@sara34valentina a toho lososa si skusala? To s tymi clementinkami v suvislosti s crievkami som este nepocula.. Skor v suvislosti s cudzokrajnostou. Moja pepe ma velmi citlive crievka a tiez ich papala pred rokom a nic jej nebolo.. 😒
Babam sa pacilo-pepe nestihala vnimat tolko darcekov a viki este nevnimala,co su to darceky 😉 eliasko ako?

To je sikulo,o chvilku sa rozbehne,uvidis 🙂 s tym obliekanim to poznam. Pri babach az taky problem nemam,no skor ja mam. Kym ich vynesiem,prenesiem,nalozim,prelozim,tak som spotena jak kon a potom taka v tomto pocasi von,to nie je bohvieco ☹

sara34valentina
5. jan 2017

@sara22 ja tiez spotena ako kon kym ho obleciem, my sme mu kupili zebricku, sa da vozit na nej, tlacit a neskor ako kolobezka.. Paci sa mu..
Dolu na dasienku uz vidno biele podnebie, tak pojdu zubky.. No je to drina,je taky rychly...

sara22
9. jan 2017

@sara34valentina no tak snad ten prvy zubok zvladne hravo 🙂 petrusi tiez sli takto neskoro a ja som si ju so zubkami ani predstavit nevedela 😀 a teraz ich ma uz plnu pusu. Leti to strasnou rychlostou,o mesiac ma 2!! Nestiham si tie deticky ani uzit ☹

sara34valentina
13. jan 2017

Zienky, prvy zubok vonku a tlaci sa aj druhy,maly uplne v pohode, len ho svrbkaju,NEPLACE 😉a uz ma aj pohryzol😂

sara22
13. jan 2017

@sara34valentina a ako ti krasne otvoril pusinku 😊 supeeer,som zvedava,kedy pojdu horne 😁

sara34valentina
13. jan 2017

@sara22 otvoril ako otvoril 😂😂😂😂😂
Dnes ma zase dubol zubkom,mu davam globuli a ma chnapne 😂😂😂😂😂
V dm za 25bodov -25% baby produkty!! Mozes ist hoc kolkrat,len vždy musis mat tých 25bodov...
Tak si vies predstavit ako vyzera nasa pivnica, plus spajza plus detskaaa😂😂😂😂😂😂
Plienky vsade,obrusky, podlozky... Etc....
Hipp nakupila,Drogeriu,kašičky, cumle do flias,dudliky.. Etc...
,
Tak sa fakt oplatí, moj uz bol 3x 😂😂😂😂😂
Este mozeme ist 5x 😂😂😂😂😂😂
Je to len do konca Januara😉😉😉😉

sara34valentina
13. jan 2017

@sara22
Vy este zubky nemame vsak?

sara22
13. jan 2017

@sara34valentina to fakt? A ja som objednavala cez net a nic mi neponuklo 🙄 tak zbehnem,dufam,ze mam dost bodov,nakupim nutrilony 😂
A hippky ti papa? Niektore deti maju problem. Petrusa velmi lubila a nemala problem ani s nimi ani s mojim. Ked som nestihla uvarit,otvorila som hippku a ziaden stres. No po porode akoby utalo a vobec jej nechutia 😂

sara22
13. jan 2017

@sara34valentina
Este nie,pepe siel prvy na konci 10mes., tak predpokladam, ze aj viki tak bude..

sara34valentina
13. jan 2017

@sara22 nutrilon pre a 1nie su v 25%zlavou,ostatne ano....
Ano skoc si,ved 2+1zadarmo 😉😉😉
Ano Hipp papame kašičky a aj celozrnne ovocne, ovsene vyzivky.. Keď daco nahle tak mame aj na obed, (napr ja zubar, alebo pozde prideme),tak aj ine spapa, mäskove, zeleninove..
Chutia mu..
On zje vsetko okrem kyslych jogurtikov😂😂😂
😂
Ty brdo tolko hodin ja cez net objednavam,, a inokedy uz o 21drychmeme

sara34valentina
13. jan 2017

@sara22 ved my uz9mes,este cely nevysiel ale uz vykuka 😂😂😂😂😂😂 tolka radost, ked uhryzne 😂😂😂😂

badimeria
14. jan 2017

@sara34valentina jej blahozelam k prvemu zubku 🙂 nepochopilasom debatu co sa da v dm za 25bodov?😁😊lebo aj my tam nakupujemea nic neviem hi ostatne zenusky co mate nove?Nas Maxim to je uz spekulant ako svet chyti sa tyciek a dviha sa v pstielke sadkat a stale cosi
Ulazte drobcekov som zvedava ako rastiete cmuk

sara34valentina
14. jan 2017

@badimeria moj zlatunky ako sa smejka a ocividne mu aj chuti 😂😂😂😂😂
Zlatunkyyyyyy
No len tak ďalej,uvidis o chvilku stoji,my az nechapeme ako Eliasko lieta vsade😂😂😂😂

sara34valentina
14. jan 2017

@badimeria tu v At je v DM -25% ZA 25 BODOV....
CELY JANUAR

sara34valentina
14. jan 2017

Tak pridávam.fotecku z prvej sankovacky 😂

sara22
14. jan 2017

@badimeria aky je maximko uzasny 😍 aj viki uz labzuje,nechapem z nej. Pepe v tomto veku este len sa zacala otacat na brusko..
My sme dnes tiez boli vonku a valali sa v snehu 😁 viciak zatial spala. Tak posielam foto spod stromceka,este sme ho nestihli zlozit 😂 a takto si z lahu sama sada 😱 normalne z nej nechapem..

badimeria
14. jan 2017

@sara22
@sara34valentina och babule uzasne su tie deticky vsetky radost sa pozerat ze take nieco taky zazrak narastol v nasom brusku ja by nane kukala aj celu noc.Aj mala ako rastie krasne su kocky.Aj my sme dnes boli sankovat sa pripajam foto ale to uz bolo viac krat cize my nedavame tenkrat poprve🙂a starsi bol na sankach aj Maximko sa uz sanoval len foto ma manzel v mobile pekny vecer

rula
22. jan 2017

ahojte maminy , sledujem Vas a tesim sa s Vami. 😍

@sara34valentina ???

sara22
22. jan 2017

@rula zeby to konecne vyslo? 😍