icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
24. jan 2017

@melisssssa aj viki stale strbava 🙂 necakam, ze vyjde tak skoro 🙂 ja mam trosku problem s prikrmami, lebo kasicky jej nechutia velmi, takze len zeleninku papa na obed, obcas banan dam, ovocie ostatne nula bodov, tak asi dam na olovrant n ejake zeleninove polievky alebo co, lebo uz jej len raz denne nestaci..

melisssssa
24. jan 2017

@sara22 a okrem toho Ti papa mlieko stale rovnako ? Ja tiez zatial lan na obed zeleninku a zopar krat mal kukur.kasu a ryzovu...to mu chuti 🙂 len ja mu robim z ryze a polenty..krabicove sme neskusali..
A tiez chcem uz bud.tyzden vyskusat ovocie zaradit 🙂

sara22
24. jan 2017

@melisssssa neviem, ci rovnako. Ja jej dam vzdy,ked si vypyta. Dnes som na veceru dala hovadziu polievku s mrkvou,petrzlenom a zelerom a az za usami sa oblizovala. A ako varis z ryze kasu? Ja len tie kupovane krabicove. Keby som mala varit vsetko,tak cely den len za sporakom stojim.. ☹

melisssssa
24. jan 2017

@sara22 jeej super🙂nas este maso nejedol 🙂 🙂 a to si normalne varila polievku a len mixla potom ?
Kupila som basmati ryzu..rano preplachnem,namocim a ked mu ju robim na olovrant ,tak je za 5 minut uvarena(rozvarena)..alebo z vlociek ryzovych...

sara22
25. jan 2017

@melisssssa aj to mixnes? Ja normalne varim hovadziu pre nas,ked otvorim tlakac,odoberiem polievku,zeleninku,masko a potom az nasu dochutim. A vikinke to mixnem a zamrazim par porcii. Ked robim zeleninkovu,tak miesam kazdy den s inou kockou mrazeneho maska.

melisssssa
25. jan 2017

@sara22 v podstate sa dobre rozvari,tak uz nemixujem,max dopucim vidlickou..a takto mu aj zo psena spravim 🙂 🙂 celkom dobre sa naucil papat 🙂 🙂 🙂
Super s tou polievkou aj ja tak spravim,ked prejdeme k masku 🙂

sara34valentina
26. jan 2017

@melisssssa ked uvaris polievocku (zeleninkovu) Pridam quinovu je to bomba zdravia plna mineralov,Vitamin,vlaknina..
Môj ju lubi velmi, a perfect sa vykaka do nočnika 😂je velmiiiiii zdrava 😁

melisssssa
26. jan 2017

@sara34valentina tak to ma este veru nenapadlo dat quinou,ale dakujem za tip 🙂 mam doma tak vyskusam 🙂 ja obcas do polievky pridam lyzicku psena na zahustenie 🙂
A davas aj samotnu quinou ako kasu,ci iba do polievky?

sara22
27. jan 2017

@sara34valentina a tu tam len tak hodis? Ako dlho sa vari?

sara22
27. jan 2017

@sara34valentina a este,aku kupujes? Ja som cez DM pozerala a maju viacero druhov,tak ze aky je chutovo rozdiel 🙂

sara34valentina
27. jan 2017

@sara22 ja zatial obycajnu, sebe varim tu trojfarebnu, jemu neskor zacnem,je silnejsia, uvarim ju osve 20min,vo vode pridam do hotovej polievocky, je z nej nasyteny a sa dobre vykaka, je zdrava, bielkoviny

sara34valentina
27. jan 2017

@sara22 tu jednofarebnu mu varim, najdes v DM

sara34valentina
27. jan 2017

@sara22
Vyzera uplne inac ked sa uvari,fajne puka pod jazyckom😁

sara22
27. jan 2017

@sara34valentina tak vyskusam petruske a ked bude mat viki zubky,tak skusim dat aj jej 🙂 a v com je silnejsia ta trojfarebna? Chutou?

sara34valentina
27. jan 2017

@sara22 ano chutou

badimeria
27. jan 2017

Babule my sme skoncili v nemocnici teplotky uz nesli zrazit slaby zapal pluc och ci mi je hrozne

sara22
27. jan 2017

@badimeria 😨 to s maximkom? Och boze a aka je fg? Chripka? Ci nieco crevne?

sara34valentina
28. jan 2017

@badimeria ojeeeee to mi je luto, skore uzdravenie, mojko nechcem tu radit a tak,ale nesuzsila si Homöopathie?? Preventivne,ked uz citis, ze bude chory, tak mu nasad hemoopatikum.. U nas boli všetci chori,aj ja virus crevny mala,aj svokrovci, svagrina aj jej deti,a ELIASKO nic......Mal sopliky, tak som mu rychlo hemoopatikum nasadila, a musim poklepat, este nebol chory ani raz.....
Keď budem v kuchyni, mozem ti odfotit, idem na nakup,lieckajte sa

melisssssa
28. jan 2017

@badimeria juuj moja,to mi je luto..drzkajte sa.. a to s Maximkom?

sara22
28. jan 2017

@sara34valentina daj foto,ake davas 😊

sara34valentina
28. jan 2017

@sara22 osanit je na zubky ( neboli ho fakt nic)
Ostatne na prechladnutie, nadchu

badimeria
28. jan 2017

@sara34valentina
@melisssssa ano s Maximkom ☹dakujem skusim sibteda jieco zaobstarat z homeopatie celkom fajn napad a to je v kvapkach?Tu na SK to budem asi musiet hladat pod inym nazvom idem sa tu zblaznit z tej nudy a z toho komunizmu

sara34valentina
28. jan 2017

@badimeria moj boze, chudatko moje ako tam lezka 😢😢😢
Su pod tym istym názvom mojko myslim.joj nech ste uz zdravy..
@sara22 dnes som robila palacinkovu Tortu, krem z tvarohu,jahod,maly len trosku, lebo mu nechutilo, a po kupani uz vyhadzany ekzemikom, nechapem uz, jahodovy jogurt jeme uz mesiac a nic....
Tak rychlo sudocrem potrela.....
Takze clementinky a jahody este nemozeme 😞
Tvaroh to byt nemoze, uz jedol halusky, aj termix domáci sto krat

sara22
28. jan 2017

@sara34valentina a to mu vsetky davas naraz? Kupujes v lekarni? To na zubky uvidis az pri ocnych,ci bude ucinkovat 😉

sara22
28. jan 2017

@sara34valentina mojko,tvaroh ma najviac bielkoviny. Hackove mlieko ju manastiepenu,lshsie stravitelnu,nemusi nic samotne robit. Kyslomliecne produkty jej tiez msju malo. Mne povedal gastroenterolog,ze ono to niekedy funguje tak,ze sa to v tele hromadi a zrazu to zacne vadit. Potom zasa ok a zasa prejav. Sleduj si to mlieko,pripadne vyskusaj dat jshodky samostatne,v tyzdni,ked nedas okrem UM nic mliecne.

sara22
28. jan 2017

@badimeria chudatko 😥 aspon ze je taky malicky,ze si nedriape tu infuzku prec. Asi sa tam krpec aj dost nudi,ze? Mas povolene navstevy? ako to zvlada starsi?

melisssssa
28. jan 2017

@badimeria chudatenko malinke ☹ nech sa coskoro polepsi drobcekovi...drzkajte sa..

badimeria
29. jan 2017

@sara22
@melisssssa matko za nami plaakal ked odtialto odchadzali no manzel uz mu to doma vysvetlil a taha si tie hadicky furt on sa stym chce hrat a vies co by som uz asi aj steny vyhryzla od nudy izba 2mx2m kuria na plne gule neda sa stisit co je pre nas pekelne my doma nekurime je to tu presklene cize sme ako vo vyklade celu noc si svietia na chodbe nevyspaty obaja nervny a unudeny uz ho nic nebavi ja sa ledva dva krat vycikam za den co panicky rev ako len idem prekrocit prah dveri ☹ jedine co ma drzi je to ze som tu koli nemu a musim vydrzat dakujeme

sara22
29. jan 2017

@badimeria juuj,ja som to mala obdobne vtedy s pepe,ani cikat som nemohla,spat nechcela vo svojej posteli,tam ked sa dala mteza hore bol taky vrzgot,ze aj mrtveho by zobudilo. Ja len rusku rozkladaciu postel, aj to cez den musela byt odpratana,sice sa cez den vyhrala s hrackami,ale to ostatne okolo bola tragedia. Toto by mali podla mna jednoznacne zmenit,tue detske oddelenia. Dospelak zvladne,ale dieta nevie,co sa s nim deje a este aj oni takto. Do kedy hovoria,ze tam budete a ako co to diagnostikovali?