icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

badimeria
29. jan 2017

@sara22 moja slabsi zapal pluc ze nie ten najhorsi ale som nahnevana ajna na nasu dr stale vravrla ze to je iba viroza ze nic nepocuje na dychani a kaslas tak hrozne az mu to zislo dole a tie horucky boli neunosne 6dni nonstop kazde 4hod sme striedali cipky a po chcilke teplotka tan kde bola som sa nastvala a sli sme do nemocnic a dobre sme spravili......zatial vravia o utorku za predpokladu ze uz ani raz horucka nevybehne alebo daka hnacka a, podobne taj ja prosim boha aby bol ok a usli odtialto

sara22
29. jan 2017

@badimeria a zatial sa drzi bez teplotky,ci ako je teraz? A crp-cko mu nerobila dr?

badimeria
29. jan 2017

@sara22 robila mu dva krat crp a stale vyslo 2 taxko sa to dalo zistit lebo to neboli bakterialneho povodu ale viroza aj krvicku brala na sedimentaciu na zapl a negativne ma atypicky zapal pluc a zatial nema klop klop klop

sara34valentina
29. jan 2017

@badimeria ah boze, nech ste rychlo zdravi, neboj mysli pozitivne, musi to byt tam hrozne, ja by nespala a ani moj maly v takze teple, okno si vies otvorit!?????
Boze ja v spalni nekurim, dokonca Vetram furt,maly lubi cerstvy vzduch, neznasam teplo..
Uz dako musite vydrzat mojko 😊 dufam zajtra bude už lepsie

sara34valentina
29. jan 2017

@sara22
Mojko isto jahody, mlieko nie.. On ked tu jahodku prehlton ho az striaslo, preto som mu uz nedala potom....
99%jahody

sara22
29. jan 2017

@badimeria ved ale zapal pluc je bakterialne ochorenie,akoto,ze mu to crp stale vychadzalo takto nizke? Je pravda,ze takmer vzdy zacina virusovym ochorenim,ale ak robila 2x crp,tak druhe uz by malo vyjst vyssie ako prve a to hovori o tom,ze do niecoho zleho to prechadza. Och,uz nech ste domka,tam vam bude lepsie. A tu infuzku musi mat este v rucicke? Co mu do nej davaju?

rula
30. jan 2017

babiky moje, prajem Vam vela zdravia, nech mate len radosti z deticiek, ziadne bolacky. cmuk.🙏

badimeria
30. jan 2017

@sara22
@sara34valentina troska sa da vetrame alehore my doma neurime celu zimu neznasame teplo a toto tu jak v saune a do rucicky dostava glukozu mineraly potom dostaval daco na P od horucky to uz ale deuhy den nedavaju a antibiotika mu idu do zilky KLACID praveze to vobec nestupalo to crp a inahlujeme 3xdodna ale esteze mozeme vtom pokracovat aj doma mame inhalator

sara34valentina
30. jan 2017

@badimeria tak aspon ze tak, len vetraj, ked sa da☺
Bolest to tak zle číta,čo pises.. Je mi to luto, dufam Satz z toho dostane..

sara34valentina
30. jan 2017

@melisssssa pozri co som nasla, citaj dobre 😊

sara34valentina
30. jan 2017

Zeny, sme sa tu super podporovali

sara34valentina
30. jan 2017

Citajte 😂

melisssssa
30. jan 2017

@sara34valentina ten pocit Ti vysiel a otehotnela som v oktobri 🙂 🙂 🙂
Kraasne 🙂 a akych uz mame "velkacov" doma 🙂

sara34valentina
30. jan 2017

@melisssssa neuveritelne ze,ako sa ma Tobiasko....? Ma sa vraj uz oteplit mohlo by sa..
Neskutocne to letiiiiiii

melisssssa
30. jan 2017

@sara34valentina veru neuveritelne 🙂
Tobiasko sa ma dobre 🙂 🙂 vcera mal pol roka 🙂 zacal sa konecne pretacat aktivnejsie,hracky ho moc bavia,rehoce sa,výska,spucuje vsetko co mu dam papat,zubky este ziadne a samozrejme nam robi len radost 🙂
A Eliasko sa ma ako?
Inak Tobi uz papal quinou a chutila mu 😉

sara34valentina
30. jan 2017

@melisssssa super to ma tesi, ze mu chutila,je plna vitaminy,mineralov....,,
Teraz vam to zacne.. Pretocil sa Eliasko na to zacal lezmosky,potom štvornožky, potom si sadol
A teraz stoji, beha pri nabytku toto vsetko za3mes
Tak sa tes a priprav dobre na utekanie 😂😂😂😂😂😂😂

sara34valentina
30. jan 2017

@melisssssa az teraz v 9mes nam.vysiel zubok a uz sa tlaci druhy,zatial bez problemov, tie prve vraj tak nebolia

sara22
30. jan 2017

@sara34valentina juuj,moja,ty sa asi velmi nudis,ked si stihas toto sentimentalne citat.. Zeby cas zacat pracovat na druhom? 😁

sara22
30. jan 2017

@melisssssa ty si sikula,ja som sa este ani do obchodu nedostala 😂 a ako si mu ju dala? Ja som.cez DM web nasla aj vlocky,tak rozmyslam skusit kasu spravit..

melisssssa
30. jan 2017

@sara34valentina no veru z casti mi to aj vyhovuje,ze este neplazi a nebeha 🙂 🙂 To sa veru od neho ani vzdialit nebudem moct 🙂 🙂
Sikulka je,ked uz takto Ti beha 🙂 ved za 2,5 mes.uz prvy rocik bude mat 🙂

melisssssa
30. jan 2017

@sara22 ja som ju mala doma,to preto 🙂
Uvarila som ju zvlast a bachla,ale za lyzicu do zeleninky a dnes som malemu mixla jablko a tiez som mu tam dala za lyzicu 🙂
A vlocky ake si nasla?

sara22
30. jan 2017

@melisssssa tieto,ale neviem,ci su aj na SK v DMke..

melisssssa
30. jan 2017

@sara22 pozriem ,ked budem v dm.. ozaj uz si zaviedla lepok? Maly mal uz ryzovu kasu,kukuricnu,psenovu,quinou..
Ze by som skusila uz napr.ovsenu? Potom spaldovu.. ci mu rovno vopcham rozok do ruky 😉?

sara22
30. jan 2017

@melisssssa ja som dala rozok do ruky 😁 petrusi som primiesavala lepkovu kasu,ale pri viki to nemalo zmysel,lebo pepe mi ju v 2mesiacoch tycinkami nakrmila 🙊
Ovos obsahuje zanedbatelne mnozstvo lepku. Ovos ako taky je bezlepkovy,akurat je kontaminovany psenicou..

sara22
30. jan 2017

@mimikas ako sa mate vy?

melisssssa
31. jan 2017

@sara22 tak pepe to vyriesila 🙂 🙂 isto si viki v 2 mesiacoch posmakovala na tycinkach😂
Prave preto ,ze ovos ma zanedbatelne mnozstvo lepku,som myslela,ze mu hoto zavediem a postupne prejde k uplnemu lepku..,ale asi serkam na to a dostane rozok 🙂

sara22
31. jan 2017

@melisssssa ano,ta sa s tym neondala 😁
Ako chces,mozes spravit aj kasu pol/pol vlocky,alebo strcit ten rozok 😀

sara22
31. jan 2017

@badimeria a vy co,pustaju vas? 🙂

badimeria
31. jan 2017

Babule jupi sme doma sice pokracujeme v atb este dalsich 10dni ale zaklad ze domka maly durt vystraja co sa tyka jedenia odhadzuje flasku ani,pit nechce iba striekackou a jedlo mliecko iba po spanku cim to moze byt?Uz dlho tak strajkuje

rula
31. jan 2017

@badimeria super, že ste domaaaa, aj papkanie sa napraví. 😉