V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Baby tak aj nas krpec ma uz zub 🙂 🙂 ale nie ,ze predny,ale on ma uplne vzadu ... a chudatko ho tam ma uz hadam aj 2 tyzdne,ved ten zub ma asi aj 2 mm 🙂 no povedzte co som to za mater,ze si to nevsimme 🙂😨
@melisssssa stolicku? To fakt? A ktoru?
@melisssssa jej to vazne ze stolicku???Ja tiez hladam iba dole vpredu nikdy ma nenapadlo kuk do zadu 🙂 tozvie kedy nam vinde zubocek hi
@melisssssa no to byde stolicka,lebo ocne zuby su ostre,nie ciarky 😉
Ahojte baby, idem sa Vam postazovat, prave idem od dr. a som nastvana, okrem toho že mam myom, cystu , endometriozu , ktore doteraz neriesi celé roky... A pýtam sa ho, že či je to dovod mojho dvojročneho snazenia sa o bábo a on dost ostrým tonom sa ma pýta ,,Vy neviete prečo nemožte otehotniet ,,? Kukam jak puk a on mi ukazuje na monitore rok môjho narodenia. Ved ja viem, že kolko mam rokov , len som chcela vedieť, ci su moje diagnozy take važne. Ach. Tak sa ho pýtam , či môže isť môj snúbenec na spermiogram, tak mi dal výmenný listok a povedal, že mam folikul 22 mm, že normálne ovulujem. Tiež mi to povedal len tak akože medzu rečou....nič viac k tomu.... Som z toho uplne mimo. A potom povedal, že asi by som mala ist na endoskopiu, kvoli tej cyste...
Musel to vedieť, aj vidieť, veď som stratila reč a kukala jak vybúlená... Už aj minule som ho chcela zmeniť, ale o nikom lepšom neviem, všetci majú plno a nikto nechce brať. Uvidím, ako sa to ďalej vyvinie, o 2 tý budú výsledky krvi , som zvedavá, čo pánko vymyslí.
@rula a v akom meste byvas?Myslim ze su centra kde si sama platis ako som chodila ja za kazde sono kukala mi kazdy mesiac folikul a povedala teraz musite tutu mutu atd isto zajdi aj niekam inam ja som toho obehala poplatila ale stalo to zato vysledocek je doma.Tak kasli na reci typu kolko mas rokov atd pretoze pokial ovulujes chodi ti ms nacas sanca je vzdy
@rula drzim palce nech vam daju len pozitivne spravy :*
@agathachristie ďakujem, ja verím, že to bude OK a po svadbe budeme konečne🤰
babyyy ... a ten folikul má mať koľko vlastne mm, teray má 22 mm a robím si aj ovu testy, zatial je negatívny...aj BT este nie je dolu poriadne 🙄
@rula a kedy mas svadbu? 🙂
6.5. uz mame aj obručky, len saty este nemááám😲
@rula jej super gratulujem. my sme mali 9.5 a mali sme krasne pocasie. drzim palce 🙂
@agathachristie aj ja chcem pekne pocasie 🙏
som 9 DC a folikul ma dnes 22 mm
este som nikdy nemala takto silno pozit. ovu test, skoro mi ta palicka vybila oci.😎, bude tu 14 dni napatie, som zvedava na graf...🤒
dakujem za podporu. vcera vecer bolo tutu mutu. tak uvidime 🙏
@rula OBROVSKY drzim palce 🙂

@badimeria vraj to deticky maju,ked sa necitia fajn. Pri zubkoch,pri chorobe..
Super,ze ste domka! Urcite sa bude rychlejsie zotavovat 😊