icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
17. mar 2017
sara22
17. mar 2017

@sara34valentina tak mozno to podbrusko je dobre znamenie, mozno si krpuch hlada miestecko na zahryznutie 😉

No mozno rozdiel sk lekari a at. Ale mne to pride logicke,ze sa ockuje vtedy,ked nie je vyskyt,lebo to je zivavakcina a nehrozi k nej nakazenie kliestom..

sara22
17. mar 2017

@sara34valentina neviem, kto ten clanok pisal,ale poznam aj v BA doktora,ktory je proti ockovaniam vseobecne a paciebtky,ktore si chcu dat deti zaockovat oklamu,ze zaockovali a pritom vakcinu vyleje. Neviem,ako je to s tymto,ja ockovana som,lebo sme tomali ako benefit v praci a z asi 50ludi,co sa dalo ockovat naozaj 1ostal po ockovani nakazeny. Mam tetu pediatricku,nasi su akurat tam,tak mi zistia, akema ona skusenosti a aj mojej sa spytam. Blbe je,ze su to az 3vakciny 😒

sara34valentina
17. mar 2017

@sara22 mojko ja si tiez nastudujem
By som bola rada kedy mi statistiky niekto presne povedal..
Ze kolko ludi sa nakazilo atd...,

sara22
17. mar 2017

@sara34valentina no to nikde nebudes mat realnu statistiku,lebo tam je vela faktorov- moze byt u jedinca oslabena imunita a nezvladne boj s ockovacou latkou napr..

sara34valentina
18. mar 2017

@sara22
Eliasko znasa dobre ockovania a chory este nebol..
Povedal doktor ze az po druhej davke si chraneny
A ta je potom hned po mesiaci..
Cize by bol uz v lete chraneny
Svagrinej som vcera este pisala tak.su tu pripady caste, niektori sa z toho dostali, niektori uz nie.. Su postihnuti.
Je to tazke diskutovat O niecom,co je dolezite, my sa mozno len obavame, ale toto.ockovanie sa dobre znasa
1:200 000 ze nie..
Svagrina povedala ze nech dam ona ma obe deti zaockovane, a klieste uz mali a v pohode!
Christian je tiez od narodenia zaockovany a v pohode..
Na mna klieste nejdu, lebo mam studene nohy a lubim cesnak 😉
Staristika ukazuje 79%je nakazenych a ma vyskyt kliestov-muz
Hm..
My budeme cestovat po celom svete Amerika, Afrika, azia cize ockovania pribudnu
Urcite ho zaockovat dam, kedze to znasa dobre
Prajem krasny vikend 🤗
My uz hore,malicko mali, kakali do nocnika🤗🤗🤗
Potom mame ranajky 😄😄😄
Ked pozistujes info kludne napis..

sara22
18. mar 2017

@sara34valentina a nasla si aj statistiku vyskytu nakazenych kliestov v at? Ze ci aj tu je vela. Ja asi tiez dam,ale nie teraz,az na jesen. Nie kazdy kliest je nakazeny,takze decka mohli mat kliesta nenakazeneho 😉

sara34valentina
18. mar 2017

@sara22 ja som sa dade docitala, ze ked zbadas hned a do 2hod vyberies tak aj ked ma virus,nenakazi ho slinami,len ho nesmies olejom udusit, potom je vyssie riziko ze v obrazne vypusti viac slin!
Inac sa nakazit mozete aj syrmi mliec. Vyrobkami
Dokonca aj ine zvierata v lese ho maju
Maly ti otrhne travu,kde prebehol zajacik co ho mal a uz sa moze nakazit!
Ja dam zaockovat, budem pokojnejsia

sara22
18. mar 2017

@sara34valentina ano,toto som aj ja citala. Ale naposledy som vyberala kliesta v 2.triede na zakladke,takze by som asi bola vcelku vystresovana uz len z vyberania 😁 ale mame taky sprej,co kliesta zmrazi a pinzetou sa vyberie,vraj to ide lahko..hej,viem,ze aj cez zvieratka,ale neviem,ci az takto lahko cez travu 🙂 podla mna musi zjest produkt od nakazeneho zvierata alebo byt v inom blizkom kontakte.

sara34valentina
18. mar 2017

@sara22 ja ked som mala psika tak som bola na bazu a nam 17kliestov
Takze ja uz mam prax,mam specialnu pomocku na vyberanie ze ho nerozmlazdim
Pinzetou isto nie

sara22
18. mar 2017

@sara34valentina toto mam a pocula som na to len same chvaly..

https://www.magister.sk/produkt/detail/produkty...

rula
19. mar 2017

hmmm...baby, celkom plodnu debatu tu vediete, ... dobre vediet,,😉

majuskabobi
19. mar 2017

@rula chceeš malé kliešťa? 🙂

sticker
sara34valentina
19. mar 2017

@rula ajoj 😄
Asi sa prides sledujem 😄😄😄😂😂
Citim,ze som tehu uz 😂😂😂😂😂
Boli podbrusko, orsia,krize.. Podbrusko ma este tak nebolelo
Su dve moznosti 😂😂😂
A :Som tehu😎
B:Vratil sa mi predmens. Syndrom
Bud.Stvrtok -piatok mozem testovat, v nedelu -pondelok mam dostat
Ale citim aj menst. Bolesti
Ale viac to podbrusko boli...
Toto cakanie je stresujuce 😣

sara22
19. mar 2017

@sara34valentina juuuj,zeby? 😀 no som zvedava 😁 a preco nechces testovat skor?

sara22
19. mar 2017

@rula vcera som na teba myslela, ze my ked sme sa snazili o baby,tak som vzdy po milovani pomahala fesakom sa dostat ku krcku a robila akoby sviecku. Predsalen, gravitacia je gravitacia 😂 a nam sa zadarilo 😁 tak mozes skusit 😊

sara34valentina
19. mar 2017

@sara22 lebo mi prvy testik ukazal vtedy ducha az na9dpo a to bude stvrtok -piatok 😂😂😂😂😂😂😂ale sama neviem..... Sa to.podoba na predmens. Bolesti 🤔

sara22
20. mar 2017

@sara34valentina no ved uvidis 😉
Inak mne tieto rakuske testy ukazali dost skoro uz jasnu ciarku,na sk z tej istej vzorky ani duch nebol 😁
Jaaaj,cize uz teraz stvrtok -piatok, ja ze az ten dalsi,si napisala,ze buduci, preto som sa divila 😂

sara34valentina
20. mar 2017

@sara22 pred dvomi dnami som si bola ista ze som,citala som vajicko a maternicu.. Dnes uz citim len bolest podbruska,krize 😂
Predmens. Bolesti 😣😣😣
Nevadi v MAJI pokracujeme 😘

rula
20. mar 2017

@sara34valentina jeeej drzim Ti palčeky 🤰
@sara22 nohy mam hor pokazde 😀 ale je to figa platna, ja mam asi zrasty po slepaku a chlapici nemaju kade prejst. Urcite musim na op. ☹
@majuskabobi jasne že chcem malé kliešťa🤰

rula
20. mar 2017

@majuskabobi a Ty čo, ako ? koľko sa už snažite ?

majuskabobi
20. mar 2017

@rula joj panecku,aktivne od 2015 🙂 ja som dla lekara zdrava,neviem ci ho nevymenim 🙂) zasa som sa dala na gynex kuru a do ranjkovych cerealii mi jeden ujko poradil pelove zrnka.tak papam 🙂

sara34valentina
20. mar 2017

@rula Dakujem mojko ja vam tiez 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Dnes taka unavena ze som na ihrisku nevladala za Eliaskom 😂😂😂😂😂

sara22
20. mar 2017

@rula tak potom urcite po op hned na prvu supu to date 😁 uz mas aj termin? A toho gyndosa si sa rozhodla zmenit, ci nie?

rula
21. mar 2017

@sara22 Nevyriešila som nič, mala by som isť na kontrolu k môjmu gyn. , pojdem v apríli , zatiaľ som nového dr.nenašla , uvidím, čo mi povie henten a po svadbe , by som šla na op. . 10.7 ideme na dovcu, tak uvidim ako to napasujeme šecko.

rula
23. mar 2017

Ahojte baby... idem za Vami ... Som 10 DC, čiže mám po MS ale stále ma chvílkami aj cez deň aj v noci bolí brucho ako keď mám MS dostať.Bolí ma to vlastne spolu už dva týždne, lebo MS prebehla, bola normálna ako zvykne, možno o deň kratšia. Nikdy sa mi to nestalo, dokonca ma brucho ani veľmi cez MS nebolieva len pred a potom už som v pohode. Teraz stále cítim , akokoby mala prísť. 😕

rula
23. mar 2017

@nayrufa
@orchidea111
ako sa mate, prihodte fotečky... a maminy zacinaju druhe kolo, nepridáte sa ?

sara34valentina
23. mar 2017

@rula mozno mas mojko hormony poblaznene..
Alebo ovulacne bolesti,a potom poovulacne cize predmens. Syndrom ako ja
Dostat mam v nedelu, chcela som zajtra testovat,ale nejdem.... Dostanem kramy,viem to🤔

rula
23. mar 2017

@sara34valentina no, asi máš pravdu, mesiac užívam znova Inofolic, skusim ho brať aspon 3 mesiace, vtedy dávno som ho mala len 1 balenie, mala som to brať dlhšie. . Cyklus mi zatiaľ nerozhodil, uvidím, čo bude ďalej. Som zvedavá ako si na tom Ty... 😉