V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina dakujem velmi pekne , verim ze aspon jeden batoztek nam bocian prinesie🍼
@melisssssa noooo, ze by si zacala prva druhe kolo ? 💃
@rula prinesie 😉😉😉😉😉😘😘😘😘😘😘😘😘
Tak a je to tu....poz.ovu testik (este zajtra urobim jeden)
Takze zajtra draheho plavat nepustim 😂😂😂😂😂
Ide sa na braceka alebo sestricku, dufam bude zajtra Eliasko buvat cez den😂😂😂😂😂
@sara34valentina olalalaaa ako za starych časov, yesss
@rula no len vtedy to bolo ineeeee
Teraz sme taki unaveni dakedy ,ze je toho ...Menej😂😂😂
A AK zajtra Bude ovu tak SA mi upravila presne na stred cyklu,uviidime zajtra
Brusko boli hrozne 😏😑
Zajtra snad bude CAS 😅😅😅
Ty ako tento mesiac?Kedy maß ovu?
@sara34valentina no ved pockaj,ked budu dve 😂 my sme od porodu len 2x 🙄 to uz je taka vycerpanost,ze ani chut nie je.. A uz ked je,tak sa jeden do chuti a sil druhemu netrafime 😂
@sara34valentina vo stvrtok mam dostat ms, dnes som skusila test, je negat.a uz ma aj zacima boliet brucho.😒
@rula tak to bude po svadbe 😄😄😄😄
@sara22 ah moja,
Je to tak...... Clovek je unaveny a chce kadeco postihat,su ine povinnosti
Ja viem ze to bude narocne ,ale naj co mozem urobit je darovat Eliaskovi surodenca 😄😄😄
Moj muz je 20 dni domka,robi len 9-10dni v mes
Je to super,cele dni s nami😄😄😄😄
Verim,ze to zvladneme
Drzim palce zajtra ovulujem
Tak babule ,dostala som ms 😉 Asi som sa musela pochvalit,ze meska,aby dosla 🙂 Tak ja som spokojna,ked bude mat maly aspon rok,rok a pol potom by som sa pustila do snazenia 🙂 🙂
@rula no najradsej by som bola keby si uzavrela este ty to prve kolo 😉
😉❤👍
Dobrý deň, hlásim, že prichádza tetička z Ameriky, takže @sara34valentina pekne ovuluj a nezabudni zajtra ráno poistiť 😉
@rula mojko my sme sa len vcera vecer... Dnes uz nie...sme unaveni, narocny den
Ak mam byt tak budem, ak nie,tak niekedy 😂
To nie je ako predtym 😂😂😂ze kazdy druhy den hahaha
@melisssssa tak supi, som rada, ze si spokojna 😘
Ja asi dnes v noci ovulujem 😎 sex bol vcera, tak neverim, ze za 30hod pockaju 😂😂😂
Nevadi, neda sa furt, ked je clovek unaveny,este teraz sme sklo davali na stol, drahy zehlil, ja pradlo vesala, teraz financie robime a spat
@sara34valentina no este zajtra rano mozete dat 😁
@sara22 asi ovulujem az teraz, boli podbrusko, ale nic nebude 😂😂😂
Kaslem na to😂
Dnes boli ockovat osypky mumps roteln
Plus 6tku
Som hrda,plackal len par sekund, to ja skor zle znasam 😁😏🤔
Buva..
6.4. Zase 😂
Este ani raz nebol chory😉
Vy kedy dalsie?? Ockovania
@sara34valentina ahoj, malý je statočný. A čo sa týka ovu, vieš sama dobre, čo má byť , to bude. 😉
@rula neriesim...
Bazalku neverim
Eliasko bol splodeny dva dni po poz teste
Nemam chut na.... Takze tento mes nebude nic....
Nevadi, neriesim 😎
V maji pokracujeme 😘
Maj lasky cas 😂😂😂
Mojko uz nech si tehu 😘
@sara34valentina my dalsie az jun/jul, v roku 3.davka hexa+pneumokoky. Takze teraz pol roka pokoj. Rozmyslam nad tymi kliestami,vsetci v AT stresuju,ale podla mna ked sme blizko hranic,nemoze to tu byt moc ine ako na SK 😁
@sara22 klieste daj! Isto daj! Chodite aj do prirody predsa! Budes hotova ak by ju taky cucal 😥
Neriskuj!
@sara34valentina no mi mame za plotom hned les.ja sa toho trosku bojim,bo moj byvaly kolega zle po tom ockovani skoncil 😑 ale to je pripad 1 z vela.. Mne nic nebolo
@sara22 ved prave,aj ja sa bojim, ze co ked bude daco po.ockovani, ale vzdy je to mensia pravdepodobnost ako chodit do lesa kde cihaju klieste 🤔
@sara34valentina ale ja dam az na zimu ockovat,teraz sa to uz neodporuca..
@sara22 praveze teraz marec sa ma mi hovoril nas doktor, on ockuje len od marca do augusta..
Sranda, ze tebe inac povedali..
Tak a ja som cca9-10dni pred Ms a mam take chute ze az
Toto som mavala vzdy pred ms.. Ale az takeho nie🤔😁😂
Az bud nedelu, pondelok mam dostat..
Umrem dovtedy,podbrusko boli
Tak asi tento mes nic nebude 😂
Aj ked nieco mi nasepka,ze mozno 😂
Dnes som bola na nakup a tak zvlastne mi bolo..
To budu zase tyzden nahovaracky 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
ELIASKO UZ CHODI, SAM PREJDE AJ 10KROKOV 🤗🤗🤗🤗🤗

@melisssssa super,a neboj SA CIM skor tym lepsie....Ja by som Este skorej skusala,ale sme nemohli kvoli mojim trom OP zubov....
Ale mam pocit ze to bude AZ v Juli,a budu presne 2roky😂😂😂😂
AK by sme to Dali tento mes tak by SA narodil pod stromcek 🎁