icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
29. apr 2017

dobre ranko, krasnu sobotu zelam.
vcera nic nebolo, panacik bol unaveny, dnes to musime dat, aj keby co bolo😍 Teplota ide hore, ale este stale nie vysoko, stale mame ovu.Tak sa modlite, aby nam Pan Boh pozehnal mrnčaka maleho.

alerka
29. apr 2017

@rula ano minule som v aute pocula starsiu pesnicku Modlitba lasky od Roba Grigorova a mne zrazu po rokocb rokucich doslo o com je text.. tak posielam vela Bozej milosti a lasky 💕

mimikas
29. apr 2017

Caute kocky.
@rula tesim sa ze ides k Smolikovi, dufam ze budes spokojna, potom ocakavame infosky co a ako.
Baby nas Alanko sa ma fajn, neverim ze zajtra bude mat 10 mesiacov. Je to nezbednik poriadny.
No s Viktorkom sme momentalne v nemocnici, dostal kiahne a jeho priebeh je jeden ten z 10 tis s komplikaciami. Dostal zapal priedusiel, pluc, kiahne ma vo velkosti 5cm uplne fialove a ma ich asi 500, len na tvari ma 50. Ma ich v ociach,usiach, nose a hlavne v ustach, hrdle na mandliach a nizsie uz nevidime. Dosli sme vcera v horuckach a pod. Necakala som ze to takto dopadne, dokonca ma ani nechceli prijat s malym nakolko uz ma cez 5 rokov, nakoniec sa to lekarke podarilo neako vybavit ale len ppd podmienkou ze ak prijmu niekoho ineho s kiahnami ja musim prec ☹. Viktorko je uplne hotovy do rana do 5 nespal co plakal ze ho vsetko boli a svrbi, neviem si predstavit ze by som ho tu nechala, on by sa doskrabal uplne do krvi. A jasne som v strese ako sa maju chalani a moj Alanko malinky. Hrozne to je baby, hnevam sa na seba ze sme takto dapadli a modlim sa aby nemal vela jaziev po tvaricke a aby Alanko nedopadol rovnako.

sara22
29. apr 2017

@mimikas mojka neboj, tvoj manzelik to s alankom zvladne. Ja som takto ostala vo Vikininych 6tich tyzdnoch s Petrusou v nemocnici, pamatas? Je to otras, ze mamicky nemozu byt s detickami, podla mna ta hranica by mala byt tak 10-12 rokov, ved tak male dieta sa v takychto stavoch spolieha na mamu, s nou chce a potrebuje byt. Viktorko to urcite zvladne! je to bojovnik. zlatik krasny, snad to zvladne. Davaju mu aspon nejake antihistaminika, nech ho to nesvrbi alebo aspon menej svrbi? A alanko je bez kiahni?

sara22
29. apr 2017

@badimeria mojka, my sme na tom podobne, v jednom kole vsetky 3 chore a ked konecne na par dni klud, tak mm ochorie. No hrozne, uz nech je teplo, snad to pomoze.. u vas len maly chory, ci obaja?

rula
30. apr 2017

ach maminy, modlim sa za Vas, aby ste vsetky tieto starosri ustáli.
@mimikas viem , ze to mas teraz tazke, pamatam si na svoje osypky, mala som 8 rokov a mamine doktor poradil aby ma natierala Napoleonom, tak mamina vyvalila 300 korun ceskoslovenskych za drahu flasu konaku a fakt to bolo prijemne ked mi to natierala. prosim Boha, nech to malemu rychlo prejde.

@sara22 tiez tocite choroby dokola, uz pride pekne slniecko, bude dobre.

@alerka ako sa citis a znasas tehotenstvo?
@sara@valentina ❤a malemu 😘

alerka
30. apr 2017

@rula ja som mala kazde jedno tehotenstvo take ze som pribrala okolo 25 kg a zaroven prezvracala az do 8 mesiaca 😂 a po nociach nemozem spavat lebo ma pali zaha.. Ale to sa neda opisat ako velmi... 😔 tak ze mi zacne hucat v usiach a stupne mi tlak.. a ako keby silnu kyselinu som tam mala.. noc nezabera len soda bicarbona. 😝 Vcera vecer mi dosla.. 😂

sara34valentina
30. apr 2017

@mimikas ach pre Boha to mi je luto, chudacik.. Keby to clovek dopredu vedel, dal by zaockovat radsej aj tie kiahne😥
Chudacik moj.. Dufam budes s nim moct ostat...
Nech je coskoro fit..
Pocuj nedala si si pripoistenie?? Tu napr hned po narodeni som maleho pripoistila ku svojmu pripoisteniu..
Preto som bola v sukromnej klinike, stalo to 6tisic eur a nic som neplatila, vsade mi vsetko preplatia!!!!
Este aj ten harmony test co stal 800eur mi preplatili... Platim mes za seba a maleho 137eur.. Ked som bola tehu ten rok Som im za pol roka dala len 800eur a preplatili mi spatne 1900eur!!!!!
Cize sa to oplati!!!!!!!
Vyhoda je ked bude maly musiet do nemocnici mam izbu sama s nim..
Dnes je tazka doba a toto pripoistenie je na nezaplatenie dobre!
Drzim palce nech si snim co najdlhsie!!

sara34valentina
30. apr 2017

@rula cmuk som odovzdala 😘😘😘
Furt ma bozka tento pokladik 😍😍😍drzim vam palceky🤗🤗🤗

sara34valentina
30. apr 2017

@badimeria dakujem pekne
😃
Mrzi ma ze ste boli chori 😣
Dufam uz budete zdravi, sup na slniecko, po 16hod vitaminy D prijme
🤗🤗🤗🤗🤗🤗

mimikas
30. apr 2017

Mojko mame ho poisteneho ale tak.tu neake nadstandardne sluzby na Kramaroch necakaj. Inak ockovat na kiahne sme chceli ale neodporucali nam to, ze lepsie ked on to prekona, on ma problem s ockovaniami. Uz sa zda byt trosku lepsie, ale po tomto sa jeho imunita bude dlho spamatavat.

sara34valentina
30. apr 2017

@mimikas ja tiez nedam toto jedine ockovat, aby aspon nieco prekonal.... Nech to.mate coskoro za sebou.. Smiem sa opytat akou formou ked ku takemuto daco dojde ho tam teraz liecia?????? Dakujem

@sara 22 otazka na teba 😂 ked som ja uz ako dieta kiahne mala a bola by som tehu A Eliasko by ma prave kiahne, je ohrozene moje dieta, alebo to nevplyva na neho????? 😯

mimikas
30. apr 2017

@sara34valentina mojko dostava Herpesin, vo je antivirotikum. Dostava ho infuzne a aj Antibiotika, plus ho kupu v hypermangane. Tvaricku obkladame repikom. Davaju mu toez Dithiaden. A ak si uz kiahne mala nemal by byt problem ani v tehotenstve.

rula
30. apr 2017

@sara34valentina suhlasim s mimikas, pokial si to prekonala v detstve, v tehotenstve by sa nic nemalo stat plodu. preto sa hovori, ze je lepsie ked dievcence vsetko prekonaju v detstve, aby v tehotenstve nebol problem ...

sara34valentina
30. apr 2017

@mimikas ach chudacik, boze,a dakovala za odpoved
@rula oki dakujem
Tak ste ma upokojili

sara22
1. máj 2017

@sara34valentina nie je ohrozene. Na SK sa robia tedty na protilatky hned na zaciatku tehotenstva. Ak ich mas dostatocne,nic nehrozi,ak nie,mali by upozornit.

sara34valentina
1. máj 2017

@sara22 oki dakujem 💋

sara22
1. máj 2017

@sara34valentina a tych kliestov uz ma za sebou? Ako to zvladol?

mimikas
1. máj 2017

Baby neviem ci mam plakat alebo si to rovno ist hodit niekam,rano mi vola muz ze maly ma asi kiahne, dnes rano mu nasiel prvu vyrazku za uchom. Boze baby sa bojim ako to zvladnu, aky bude maly, ci to zvladnu, ci bude Alanko v potiadku.

rula
1. máj 2017

@mimikas a je je.... toho som sa obavala,ze to budu mat subezne ak boli spolu, inkubacny cas je14 dni🙄. no zvladnu to, neboj sa. budes unavena, ale Ty si statocna mamina, daj si vitaminy, hlavne cecko, aby si vladala a chod obcas sama na slniecko...Myslim na Teba.

ja uz odpadavam, vsetko upratujeme bolia ma krize jak staru babku, v piatok pridu prvi hostia, vsetko musi byt tip top a vybavene veci.

sara34valentina
1. máj 2017

@sara22 ano, bud tyzden mame druhe davku a uz bude chraneny,zvladol supi bez teploty 😃

melisssssa
1. máj 2017

@mimikas Boze moja... fuu ,no nezavidim Ti...neboj sa muz to isto zvladne,ale chapem Ta,ze sa bojis..Vsetko dobre dopadne a budete mat uz pokoj..A ako je Viktorkovi? Uz to ma lepsie?

sara34valentina
1. máj 2017

@mimikas
Neboj zvladnu to😯
Boze zena drzte sa😇😇😇
Nech to uz MATE za sebou

melisssssa
1. máj 2017

@rula ajooj 🙂 🙂 no Tebe sa to uz blizi 🙂 drzim palceky ,aby Vam vyslo pocasie a vsetko dopadlo podla predstav 🙂 Uzi si Vas krasny dnik 🙂

sara34valentina
1. máj 2017

@rula neodpadavaj, ale uzivaj aj ten zhon, potom ostanu len spomienky, tak nech su tie najkrajšie 👑💎📿👝👛💫💟💌💞💘💃🏃

sara22
1. máj 2017

@mimikas och,mojka,tak to je fakt blba situacia 😱 snad bude mat alanko lahky priebeh. Vas si do kedy planuju nechat? A ako je viktorkovi? Uz ho to tak nesvrbi?

sara22
1. máj 2017

@sara34valentina mojka a vy kedy svsdba?

sara22
1. máj 2017

@melisssssa vam sa ako dari?

sara22
1. máj 2017

@rula juuj,rulka,uzivaj si to. Ubehne to rychlo a ostanu len spomienky na tie emocie. My budeme mat 3rocne vyrocie o mesiac a pride mi to ako pred 100 rokmi.. Dufam, ze sem potom hodis fotecku 😊

rula
1. máj 2017

@sara22 dakujem. áno, uzivam si predsvadobny stresík, stale na nieco zabudnem...bude to do piatku narocne...🎉

sticker