V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina a takto sa hojdaju(a pusinkuju 😍),nech si nezavidia 😁
@sara22 jeeej krasnunkeeee a naozaj drobnunkeeeeee😘😘😘😘😘😘
Tie by sa stiskali 😂😂😂😂😂😂
Zlateeeee suuuuu😍😍😍😍😍😍
Aj ja chcem takeeeee😂😂😂😂😂😂
Uz len bud mes skusat 😂😂Citim ze mrcha pride na moj sviatok, den matiek v nedelu 😂😂😂😂😂😂
My dnes ockovali fsme a povedal doktor ze co sme ockovali osypky je teraz po novom ze nie bud rok ale uz O mes!!!!!sme mali teraz nedavno prvu davku😬😬😬😬😬
Tak teda este meningkoky, potom tu trojku s osypkami a klud!
Bud rok len fsme a potom par rokov klud
Chudacik 😇 len vosiel dnu doktor a uz vreskot 😂😂😂😂😂
Mna to tak boliiiiii furt mi srdce zviera
Ale vpich ho neboli ale ked mu usta usi a nos musi pozriet... Tak krici.. Snad ho to prejde 😂
Mas krasne deti 😘😘😘😘😘
@sara22 ano vyhadzala som sa este vtedy po antibiotikum... Potom to preslo a znovu na tom istom mieste😯😯😯😯😯
Tak uvidime ci to zmizne
@sara22 to ti aj ostala na tom vlaciku??
No.neviem ci by moj ostal, ale tak so to pomalicky, ci?
Tu fotka Eliaska, richtung ku doktorovi na ockovanie,vzal si macika s ktorym buva...ale ten nezabral 😳
@sara34valentina strasne je zlaty,taky maly fesak 😊
Osypky sa na sk v 15mes.ockuju,v at sa neskor povodne?
Petrusa mi to vcerajsie ockovanie zvladla bez nervozity,teploty a cohokolvek. Do pusinky dovoli pozriet a v cakarni sme sa dohodli,ze ked pekne bude drzat,dostane kinder cokoladovu gulicku. Nehanebne som ju podplatila a uspesne 😁 pichli ju,zarucala,zadtzala dych,vypustila,pomojkala a vypytala "mnam gol" 😂😂
Viki normalne ostala vo vlaciku,taka bola z toho vyjavena a nadsena,ze tam sedela. Isiel pomalicky. Ked skoncil,zacala liezt hore 😁
@sara34valentina na ten ekzem skus nasadit probiotika alebo uplne ideal hylak(neviem,ci sa v at predava). To by mohlo pomoct. Koza je odraz travenia a criev,mozno sa este celkom z atb nespamatali..
@sara22 furt ked mi nasadili antibiotikum si dam kazde rano magenschutz 😅
A vidis....
Ok skusim sa dake zohnat 😎
Dakujem 💋
@sara34valentina crevo je po dobrati atb este niekolko tyzdnov nie uplne ok,vyskusaj 😉
@sara22 citam ze zeleny jacmen je super 😉😉😉
DANKEEEEE 😍
@rula zlataaaa nasa pani, ako ste na tom tento mes??
Ja (ne)cakam ms v stredu 😂😂😂
Bolesti boli na ms tyzden a dnes ustupilo...len jemne brusko boli a prsia..
Tento pms syndrom pred ms je horor 😫😫😫😫😫😫😫
Som akurat vcera so svagrinkou, sme boli jej a nasa rodina grilovat na den matiek, myslela ako super by bolo byt tehu teraz... By mi to vyslo z materskej rovno na matersku😄😄😄😄
Ale mrcha doraziiiiii😂😂😂😂😂
Dam vediet 😑😑😑😑😑
@sara34valentina aaaale naprd, som 3 DC. tak som dufala ze sme to dali... a nic. ☹. o tyzden idem k novemu gyn do BA tak uvidime, co povie. Dufam, ze Vam sa zadaril a zacnes druhe kolo.😍👶
@rula super ze to riesis😘😘😘
Dostat dostanem,uz citim🙄😶🙄😶
Dalsi mes pokus 😎😎😎
Bru nocku 😂😍
@rula mojko gratulujem k svadbicke a dakujem za fotecku, bola si nadherna nevesta 😍 verim ze Dr. Smolik ti pomoze a podari sa vam este babatko.
babulky uz sa mame lepsie, Viktorko je uz v v pohode, este je s nami doma a mierne mu uz zasibava, do skolky pojde asi az buduci tyzden. Alanko ma kiahne, nakoniec co si muz myslel ze si kiahne to neboli a dostal ich minuly tyzden v pondelok, presne 2 tyzdne od Viktorka, je chudatko obsypany hlavne na tvari a hlavicke, ale celkovo to zvlada znesitelne, mali sme len jednu taku fakt blbu noc, spi sice horsie ale inak je taky trosku nervoznejsi ale da sa. Ja som od 01.05. nastupila spat do prace, na 4 hod, juj baby ako sa mi nechce by ste neverili.
Inak sa mame fajn, tesime sa ked uz alanko konecne moze ist von a mozeme uz niekam vybehnut. Boze baby za chvilku bude mat rok, ani neviem ako ten rok zbehol, mam pocit ze strasne rychlo to cele preslo. Inak Alanko je zlatucky, lozi ako drak, stoji, uz chodi popri nabytku, vkuse blaboce a niekedy aj krici po nas 🙂 a s muzom su najlepsi kamosi a mna ani nepotrebuje ❤
@rula
TAK ZENY JA DNES KURACINKU PECIEM A NAPINA MA.. Tak reku skusim test, zajtra mam dostat kramy 😄😄😄ZENYYYYYY
@sara34valentina jeeej to je fantasticke :D inac aj mne meskaju tak mozno budeme zas spolu :D velmi sa s tebou tesim je to krasna sprava 🙂
@sara34valentina mojko gratulujeeeeeemmmmm velmisa s vami tesim, juj boze baby uz druhe kolo tu davate ❤
@agathachristie mojko drzim palce, robila si si iuz testik ci bol pozitivny? drzim palce aby vam to vyslo. A daj nam neake foto tvojej malej princeznicky ❤
@sara34valentina inak normalne mi slzy vybehli ked som to videla.
@agathachristie mojko tak drzim palce, ja by neverila... Keby mi dnes nesmrdelo kura 😂😂😂😂😂
@mimikas mojko dakujem pekne 😃 este stale sa chvejem 😂😂😂😂😂prsia bolia, nam ich ako lopty 😂😂😂😂podbrusko len trosilinku, a to kuraaaa fuj, jdu blejt 😂😂😂
@sara34valentina ja odpadnem. som to tusilaaaa yesss aleluja. juchuu gratulujem🤰
@rula to fakt?? Ja veru nie 😂Az dnes ked ma naplo 😂😂😂verim ze v juni budes ty 😉je vela tehu 😂 Co pocuvam, ja tomu este neverim 😅
@sara34valentina no to mi je jasne, ze si vo vacsom soku ako pri Eliaskovi
ja ked som otehotnela tam mi bolo tak zle z kavy, ze ked si ju kolegyna uvarila musela som odist z kancelarie na hodinu :D takze kavickujem vo velkom a cakam ci sa mi nezhnusi :D
@rula no otazky tolko co ako kde,ci to zvladnem 😂verim ze ano,mm je doma20dni v mes😉teraz svadbu riesit atd
@rula este mi.ostalo 5kg na sebe
Nevadi...
Snad to zase stihneme kym nebudem ako slon 😎
@sara34valentina aaale, ja mam 6 kg -navyse a svadba bola aj tak super 🙂 co tsm po kilach, bud rada, ze si znova tehu a mas skvelu rodinu. To je dolezite.😍
@rula ved ano mojko, satnik komplet novy, ja som to len tak myslela ze pri eliaskovi som moc priberala 😂😂😂😂😂A svadbu sme prelozili.... Na neurcito kym sa dam do krasy 😂😂😂😂😂😂tentoraz dam pozor

@sara34valentina dnes mala vikinka premieru na vlaciku a isla sa zjancit radostou 😁