icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
23. máj 2017

@rula a co povedal k snazeniu? Ze sa mate snazit,ci najprv treba vsetko dat doporiadku?

@sara34valentina ved 2glgy neuskodia 😉 a zasa babo potrebuje aj cukor,aby rastlo. Vsetko,samozrejme, s mierou,ale netreba sa mu uplne vyhybat..

sara34valentina
23. máj 2017

@rula supi do konca roku to date 😄

mimikas
23. máj 2017

@rula mojko super, velmi sa tesim ze sa ti Smolik pacil, uvidis on vas poriesi a do konca roku budes tehulkovat. Inak a tvoj drahy bol na spermiograme? Velmi drzim palce aby konecne pomohol a budete sa tesit z vlastneho maleho uzlicka.

mimikas
23. máj 2017

@sara34valentina mojko super ze si davas pozor ale netreba to prehanat, najdolezitejsie je babo. Nezabudaj na to ok?

sara34valentina
23. máj 2017

@mimikas Neboj dnes som so vo Viedni dopriala 😘

rula
23. máj 2017

ano, mame sa snazit a plnit si manzelske povinnosti😍. o tyzden v utorok bude cytologia vysledky a folikulometria, dnes mal folikul 9,2 mm,chce vediet ako sa to bude vajko vyvijat. SPG sme mali 3.3 a je v poriadku, dr. Smolik ho videl, povedal, ze ok.

sara22
23. máj 2017

@rula cize tam teraz budes pravidelne chodit,aby ti vajko pozeral? Juuuj,verim,ze to date so smolikom na prvy sup 😁😉👶

mimikas
23. máj 2017

Jooj babu som v soku dnes cely den. Poculi ste asi vsetky o tom ISIS utoku v Manchesteri. No moj muz je z Manchestera, ma tam celu rodinu, narodil sa tam a zili sme tam spolu. Ja som z toho hotova, proste mohli tam byt nasi znami, rodina a pod. Nechapem tomu ako niekto moze v mene niekoho ist a vrazdit deti. 😢

rula
23. máj 2017

@mimikas jemine, dufam, ze Tvoja rodina a priatelia su v poriadku. Je tam aj teraz dost Slovakov, ukazovali v telke aj na koncerte boli. 🙏snad sa to nikoho z Tvojho okolia nedotklo.

rula
23. máj 2017

@sara22 ano, budem tam teraz asi castejsie chodit,dr.ma bude sledovat ak bude treba, nasadi lieciky.

mimikas
23. máj 2017

@rula niw chvala bohu nie, len mna to tal mentalne neako zasiahlo, neako sa neviwm z toho spamatat ze to je miesto ktore poznam,kde s zila a niekto len tak ide a zabija mladych a deti.
Mojko ty sa inak ako mas? Boze som velmi rada ze ti Smolik sadol, bala s sa ci budes s nim spokojna. Ja chodim k nemu uz roky a zatial naj doktor akeho som mala. Ja verim ze coskoro sa vam vas sen splni, modlim sa za to aby sa splnil. Ked tam niekedy pojdes dame si stretko aj so @sara22 😉

rula
23. máj 2017

@mimikas som velmi bola dnes spokojna a stastna. Presne takto som si to predstavovala , ze to ma u lekara byt. Konecne zacinam verit, ze sa nam to podari...
Dakujem za pomoc a povzbudenie.❤

alerka
23. máj 2017

@rula aj manzela kontroloval? Ja b

alerka
23. máj 2017

@rula ja by som chcela vsetko hned ;)

rula
24. máj 2017

@alerka aj jaaa :sl
ight_smile: manzel bol u urologa v marci, vsetko ma v poriadku🙏

alerka
24. máj 2017

@rula 👍👍👍 parada

rula
24. máj 2017

konecne ide konik v mobile normalne aleluja 💃

sara34valentina
24. máj 2017

@rula ahoj, citam to tu,super ze mas dobry pocit, ten kto veri a mysli pozitivne, sa ku stastiu dobojuje 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Sme tu s Tebou, vy len pekne sa mojkajte ked je chut,ja uz ani neviem kolko dni to je u nas, ked chut bola 😂😂😂😂😂😂😂😂ale co je super
CITIM SA SUPER, NIC MA NEBOLI (OKREM PRS A SEM TAM MATERNICA)
Rano kava uz OK
Som akasi vitalna😘
Dosli chute a ja sa musim krotit
Furt sa mi sniva s nezdravym jedlom(klobaska, hranolky,)😂
Tak piatok ideme do Harley Davidson steak hause Steak papat (samozrejme prepeceny)
Chute su tu a bojim sa ze zase tolko priberiem 🤔🙄😂😫

rula
24. máj 2017

@sara34valentina ahooooj babika. som rada, ze zvladas tehotenstvo a si vitalna, ale setri sa aj tak. Daj si vsetko na co mas chut ale malinko z kazdeho ty nasa hranolka 😂
a este raz Ti dakujem. 😘

sara34valentina
24. máj 2017

@rula Tesim sa a sama uvidis ake to je byt tehu A mat potom chute 😂😂😂😂😂😂😂😂😂ked nam napises ako si uhorky a potom na to zmrzku 😂😂😂😂😂

rula
24. máj 2017

@sara34valentina uz sa neviem dockat chcem byt tehuuuuuu. ach ako rada si dam zmrzku s uhorkamiiii😂

rula
24. máj 2017

@sara34valentina pocuj, a kedy Ti vychadza termin porodu ? a co myslis? druhy chlapisko ?

mimikas
24. máj 2017

@rula no vidis to som ja nikdy nejedla :-/ ale zato hranolky a colu ano a neznasala som vonu Nivei a milovala hociake chemicke vone. 😂

sara34valentina
25. máj 2017

@rula bre ranko 😘
Podla mojho vypoctu24.1.2018.
Co sa tyka ci chlapcek, ci dievcatko mi je fuk 😘
Mena uz mame 😂
Jonas
Alesia
Nechame sa prekvapit aj ked viem ze nevydrzim a hned po harmony teste sa opytam 😂😂😂

sara22
25. máj 2017

@mimikas juuuj,mojka,to je hrozne s tym utokom. Chvalabohu vsetci vasi su ok.
Inak s tym spolocnym stretkom s @rula je to super napad 😊

mimikas
25. máj 2017

Baby takto zaspava najnovsie moje babulo. Nevie zaspat nevie sa ukludnit, ale akonahle ho dam na seba do 5 min je uplne tuhy 🙂

rula
25. máj 2017

@sara22 stretko by som si priala a raz aj so vsetkymi aj s vasimi dietkami. Musime sa dohodnut.💃

rula
25. máj 2017

@sara34valentina krasne mena mate vybrane...👍poznam 3 ludi nar. 24'1 vsetci su príjemní a takí distinguovaní...super spolocnici👍

rula
25. máj 2017

tak som podla rady mudr. nasadila acidum folicum znova a na MK baby poradili znacku Zentiva tak ideme aktivne ,,na to,,...😍😍

sara34valentina
25. máj 2017

@rula supi 😂
Tak teda aktivnena na to
Zena mam dobry pocit z toho, konca jula otehotnies 😉