icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
7. jún 2017

@rula mojko sok zvedava co bude. Ono moze byt ze by foliky nepraskali aj napriek tomu ze su velke, podla mna je super ze to dojy sleduje,aspon budete vediet na com ste a co sa deje. Juj som ale zvedava ako ten pregnyl zabral a aj na to ci da pripadne este iny liecbu. Velmi vam drzim palce a myslim na vas.

rula
7. jún 2017

@badimeria citim sa dobre, to co ma bolela ta prava strana 2 dni po pregnyle bola podla mna ovu...inak, nic vynimocne,kavicka mi chuti, a jemne boli aem tam brucho ako na ms. musime cakaaat😉

sara22
8. jún 2017

@rula a teplota a testiky co hovoria? 😁

rula
8. jún 2017

@sara22 ahoooj dnes som 10 den po Pregnyle, testik je rovnaky ako vcera,mini dusik tam stale je, teplota mi prvy raz v zivote robi goralky pekne pri sebe, je mi poobede chvilami zle a aj na ms a chlapu v okoli mi vravia, ze mam ake didi velke , ze ci som tehu 😲

rula
8. jún 2017

tak cakaaame, pekne do pondelka.

rula
8. jún 2017

@sara34valentina
@badimeria
kedy idete k dokktorom ?

sara34valentina
8. jún 2017

@rula ahojky, my v utorok😄
Uz sa neviem DOCKAT
A zajtra ak mi nebude horsie (nachladnuta som,boli hlava,hrdlo) tak skuska tehu siat vo Viedni 🤗 tie prve su moj idol 😅

kakatulik
8. jún 2017

@sara34valentina Ved to su svatebniii,ci?
😍

kukurica77
8. jún 2017

@rula tak toto su celkom dobre znamenia....myslim na teba,aby to vyslo.Drzim palce

rula
8. jún 2017

@kakatulik svatební, Cecilko, svatebniii💃

rula
8. jún 2017

@sara34valentina pekne su vsetky, uvidis, ked vyskusas, ktore Ti najviac ulahodia.jujjj tesim sa s Tebou.❤

kakatulik
8. jún 2017

@rula inac,mne sa ta ovula nastastia posunula o dva dni dopredu uz na 1ODC co je dnes a vcera vecer sme este stihli....ale aj taj sa budem tvarit,ze bude az v sobotu a nemizeme,lebo....hehe...pomsta je sladka....😇

kakatulik
8. jún 2017

@rula Inak mne sa celkom pacia aj tie posledne.😉

rula
8. jún 2017

@kakatulik Ty beťarka jedna, pekne mu nakladas. 😝
Dufam, ze ste sa trafili a bude z toho Margaretka.💃

kakatulik
8. jún 2017

😠tak vies,no inak si to nezapamata. Este aj vecer ma nasrrr,ked som akoze lamentovala aka skoda ze cez vikend ovulka nic z toho... a on ze sa vytratíme z oslavy pod nejakou zamienkou..normalne som mala chut ist spat,ale kedze sa veci mali tak ako sa mali,tak som sa premohla.....este som aj do rana lezat ostala...no ved uvidíme co z toho....
. Ja sama som bola prekvapena ked som vcera na 9DC urobila ovu test a bol pozitivny. Uz som bola jasna,lebo u mna je do 12h po ovulke a aj tak bolo...rano som to uz riadne citila....

rula
8. jún 2017

@kakatulik 12hodin ? fakt? ako to vies tak presne?
picha Ta brusko?

badimeria
8. jún 2017

@rula ahojky tak my sme boli vcera este nam nehali sadru ☹ zas o tyzden v stredu kontrola ale to je ciste psycho.To chodime do nemocnice na urazovku tak si predstav ked privezu uraz zo sanitky hned beru ked tam niekro dokraca s urazom rana krvaca hned beru medzi tym nas co cakame stihaju aj operovat tak sme boli 4hodiny a to mi vraveli ze ro je este ok ze minule dosla pani o 9 a sla o 15 domov tak uz teraz mam nervy co zas v stredu a ako dlho.Och a tebe to teda asi vyslo 🙂 ked si vsimli velke didy🙂))juj sa normalne neviem dockatttt

badimeria
8. jún 2017

@sara34valentina vsetky su pekne no zamna predposledne stou striebornou stuhou 🙂

kakatulik
8. jún 2017

@rula presne nie priblizne,ale ked som mala vecer pozitivny ovu test a rano 7.mej ma uz bolela slava strana. Nie pichanie. Ja to citim ako taku tupu bolest v takých narazovych vlnach par hodin .Niekedy si ani sadnut nemozem.A na obed uz bol test negativny a bolest je prec,cize to asi tak bude. Zajtra,najneskor pozajtra mi stupne teplota,ale väcsinou az pozajtra. Ved uvidim Som zvedava.

sara22
8. jún 2017

@sara34valentina mne sa tie druhe,alebo tiez s tou striebornou stuhou lubia 😁 ale uvidis,ako budu na tebe. A s kym ides skusat? Pofot sa v kazdych a posli nam sem 😊

sara22
8. jún 2017

@badimeria juuuj,chudak...mama,preco si mu to nedala dole?! 😂

sara22
8. jún 2017

@rula zebyyyy to tentokrat vyslo? 😍 a nemohli aj kvoli tomu pregnilu rychlejsie dalsie vajicka dozriet a tie tam videl?

sara34valentina
9. jún 2017

@sara22
@badimeria
@rula
Ahojte, vstala som na stebot vtacikov a uz neviem zaspinkat..
Idem s mojim muzom aj s malym, bude to vyletik,no a SVOKRA, s nou tam pojdem skusat a kupia sa vacsie, ona to pozrie ci sa daju zuzit potom,hlavne tie s cipkami aby dom nekupila blbost
Obvod PRS mam az 85cm a pred Eliaskom to bolo 75cm
Dnes ma byt 26slnecno
Idem dat kavu a chystat malemu veci atd....
Ak stihnem, jasne pofotim 😂
Musia byt pohodlneeee
@badimeria mrzi ma ta sadra 🙄Uz len dako vydrzte..
Ja sa uz gulatiem, ide to rychlo..
VSETKYM.PEKNY DNIK

rula
9. jún 2017

@badimeria jejda, tak ta streda bude na hlavu, to cakanie na chodbe...ach, sak mu to daj dolu...preco nema tu modru odnimatelnu dlahu? aspon sprchovat by sa mohol normalne.

@sara34valentina vyber si krasne saticky a uzi den s rodinou vo Wiedni.

baby, ja asi dostanem ms, mne je zle, teplota jemne klesla a ten test má ledva viditelneho dusika, dnes som mala malinko aj ten hlien taky zatkovy,nikdy so ho nemala, tak neviem, ako ma vypadat .. a ms ma cas este 3 dni.... cakaaame

badimeria
9. jún 2017

@sara22
@rula dobre ranko nie mozno to nepride asi kazda znas ked bola tehu sme mali presne bolesti ako na MS a ona neprisla ono to je fakt taky priznak umna to tak bolo vzdy.A pri prvom som dokonca v den ms spinila a 6dni vkuse.Tak ja som ani nevedela ze som tehu.Som myslela ze mam iba slabu MS.Az nakoniec mi byvalo zle na odpadnutie prsia velke a to ma iba tak napadlo ze skusim test a ono fakt 🙂Akurat mozno budes mat vyhodu ze robis bazalku tu som ja nerobila tak dopredu asi budes vediet co sa deje.Ale stale drzim palce.No a odnimatelna dlaha ru som nikomu tam nevidela 🙂))asi iba v zahranici maju taku vymozenost netusim preco mu taku nedali ☹ak mu to este zas nehaju sa uz opytam.

alerka
9. jún 2017

@rula Nech ms uz nepride!

rula
9. jún 2017

@badimeria dakujem za odpoved, fakt musim merat BT a cakat. mam pocity aj take aj onake. Pozeram sa na to triezvo, nechcem si nic namyslat ani vyvolavat duchov, len by ma to okradalo o cas a ja sa chcem venovat praci, muzovi, domu, zahrade...
Ta dlaha stoji vraj okolo 30 €, ak to bude na dlho, pytatajte si ju.v tomto horku mu to pomoze.
🙏

rula
9. jún 2017

@alerka nie, nepride . Pride Natalka .

alerka
9. jún 2017

@rula Nech sa tam stane v mene Jezis!

rula
9. jún 2017

🙏❤ dakujem. 😘