icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
11. jún 2017

ale jasne, ze dorazila, som 1 DC.

sara34valentina
11. jún 2017

@rula aj ja vam😍

badimeria
11. jún 2017

@rula ☹tento mesiac teda to vyspekulovat a asi skor aj pozerat na folikuly neviem kde sa stala chyba ale do augusta to das ako som povedala 💗

rula
11. jún 2017

@badimeria citim sa dnes fakt naprd, je mi zle, boli ma hlava a som čajova. a z pregnylu mam velke brucho.😢

badimeria
11. jún 2017

@rula zlatko nesmut ja som este doteraz ako slon ja som cele tehu brala hormony a este pred tehotenstvom kolko cca dva roky uz neviem som z toho priberala nenormalne ale som strasne chcela druhe bolo mi to jedno a po porode odisli zomna iba 4kg asi maly a voda stale bojujem tak to velke brusko neni nic zvykaj si bude este vacsie 😘👶👶👶

rula
11. jún 2017

@badimeria idem vecer spievat do kostola , mame hody, potom posedenie v klastornej zahrade, vsetci sa ma budu pytat ci som konecne tehu....😨

sara22
11. jún 2017

@rula inak tieto otazky su uplne na chuja 😒ved keby si bola,asi to povies aj sama a necakas,kym sa spytaju..

badimeria
11. jún 2017

@rula hm rozmyslam co by som im povedala....asi iba tolko ze keby som bola vedeli by ste to medzi "prvymi" a ukoncila debatu na tuto temu.Nech si,myslia co chcu,ze som pribrala alebo ze ich mozno klamem proste je to iba vasa sukromna vec.

kukurica77
11. jún 2017

@rula Skoda,mrzi ma to.Nech ta tesi to,ze teraz si ta lekar podchyti a bude sledovat tvoje cykly. Uvidis,pojde to. Moj odhad dalsi cyklys budes tehu.Drzim palce🙏

rula
11. jún 2017

baby, bolo super, dala som si harom deci, povedala sama, ze mam kramy a bolo po otazkach 😅😅. Rano idem na krv, kaslem na BT, testy.... ide leto , dovolenka, narodky, v auguste koncert na Morave so zborom, sklipky💃, v septembri jarmok, a az po nom laparka. Idem si to uzit, a pojdem aj na ten tobogan=Zachod, min. rok som nesla, ze co ak som naaahodou tehu.... ne, teraz si to faaakt uzijem aj eurolandiu....a mozno z toho nakoniec bude maly kolotocar😂

sara34valentina
11. jún 2017

@rula presne tak uzivaj si 😉
Kamaratku vcera operovali, narkoza
Laparoskopiu
Rozrezali maternicu, dali plyn modry aby zistili kde je problem
A aj nasli
Jeden vajecnik nepriechodny ale druhy jej vycistili a bude moct otehotniet
Este zistuju preco 2x za 15r len otehotnela a srdiečko biť prestalo 😥😥😥
Je spravne SA NEVZDAVAT A NIECO PRE TO AJ UROBIT
Uzivaj si leto 😘

rula
11. jún 2017

@sara34valentina dakujem 😘

sara22
11. jún 2017

@rula presne tak,treba zit naplno,s natalkou to uz bude ine 😁 a ona skor,ci neskor pride 😉

rula
12. jún 2017

@sara22 😘

badimeria
12. jún 2017

@rula inak mame rovnaky cyklus ja som vcera tiez dostala MS 🙂akurat ze ja uz tehulkovat nebudem 🙂))a konecne mi tie svine dosli po dlhej dobe naposledy som mala v marci MS.

rula
12. jún 2017

@badimeria no, mojim tempom budes zasa skor tehu ako ja, aj ked nechces😅
baby, som totalne rozbita, krv mi brali 2 sestricky na piaty vpich. katastrofa. Nic, ziadna krv nesla, ani molekula. ma 2DC vsetku krv mam tam dolu, nie v rukach. bolo to hrozne, ked som vysla von, som sa rozplakala.

mimikas
12. jún 2017

@rula mojko to mi je luto, tazko pisat but silna ked sa to tazko preziva a uz je toho vela. Ale vrav si ze to cele ma neaky zmysel, ze to robis za neakym cielom a bude z toho vsetkeho krasny vysledok. Mojko kedy ides zas na kontrolu?

rula
12. jún 2017

@mimikas dakujem 😘 som k.o. aj fyzicky aj psychicky, prvy krat mi bolo vcera luto, ze mam ms. som vydata, je to fakt ine, ako ked sa snazis ako slobodna. na kontrolu neviem, vo stvrtok mam volat za vysledky a povedia , co dalej.

mimikas
12. jún 2017

@rula mojko a nerozmyslala si nad centrom asistovanej reprodukcie? Tam by vam urcite vedeli pomoct neako. Mam kamosku anjej svagor robi v Heliose v Martine, mozem sa jej opytat ci vas nevezme na konzultaciu. Kamoska jedna nasa spolocna bola a vdaka nemu maju teraz krasnu dcerku. Porozmyslajte doma nad tym ci nevyuzijete aj tuto moznost l.

rula
12. jún 2017

@mimikas si zlata, dakujem.poviem doma, este sme sa moc o tom nebavili, zatial vyuzijem vsetky moznosti zistit, kde mam vlastne problem, v septembri ta laparka, ved pricina sa musi najst...

sara34valentina
13. jún 2017

Tak zienky,
Mame uz 8+2
Meriame uz16mm
A cakame jedno 😍😍😍

mimikas
13. jún 2017

@sara34valentina juj mojko som rada ze je vsetko v poriadku. ❤🤰

nicolettka2126
autor
13. jún 2017

@sara34valentina kraska nasa,tesime sa velmi s teboou,len tak dalej 😘😘😘😘

sara34valentina
13. jún 2017

@mimikas dakujem
Ved aj ja 😃
Brala vyter,krv,moc,vysetrila prsia
Uz som zabudla co vysetrenia obnasaju 😂O 5tyz harmony test
22.8. Dalsi termin na gyn
Som rada,ze maly bol zlatý u svokrovcov
Ani Neplakal ani nas nehladal 😉

sara34valentina
13. jún 2017

@nicolettka2126 ahooooooojjjjj
Dakujem pekne 😃

rula
13. jún 2017

@sara34valentina ale jakeee babo Ty mas.... aleluja🙏 super. pekne rastite. Eliaskovi puska leti, ze posluchal.

badimeria
13. jún 2017

@sara34valentina zlatko blahhozelam juj ci sa tesim ked ja mam taky pocit ako si napisala ze tam je dievcatko❤

badimeria
13. jún 2017

@rula zlatko v heliose som bola aj ja super personal ptistup ja som tam mala nie peknu skusenost teraz ked som cakala maximka urcite si to kazda pametate dodnes mam tu spravu ze zase MA potrat ze mu,uz srdiecko nebije ale teraz viem s oddtupom casu ked som napisala staznost ze tobolo vlastne dr nakolko sa zaucala a asi nemala dostatocnu prax hned aj letela potom s odstupom casu.Keby nebolo tohto tak ok.

sara34valentina
13. jún 2017

@rula odovzdala
@badimeria dakujem, no mohlo by byt dievcatko 😍
Mam aj ja taky pocit, ale tak uvidime, Nechame sa prekvapit 😂

rula
13. jún 2017

@badimeria je mi zima, ked si spomeniem, ako sme to tvoje tehotenstvo prezivali, brrr, ta neistota atd.... chvala bohu dobre to dopadlo.