V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 viem moja 🙂 ale ukľudňuje ma to ako tak, keď vidím, že mi tmavnú bo som takéto čiarky nemala týždeň po mrche keď som mala mmt 🙂
@nickyva su naozaj nadherne tie dve ciarocky,dufam ze nas tu nakazis vsetky aby sme aj my mali take 😀 Ja uz som dnes 24.DC tak pomalinky sa blizi aj moj verdikt 😉 Dufam ze dopadnem ako ty 🙂
@nickyva chytám , veľa, aj ja si prosím miminko, ružovučké 🙂
nebojaj,bude dobre, pondelok volaj dokine, nech Ta popozera, a pošli foto 😎 😀
@majuskabobi okjeeejjj chytajjjj tie správne bacily 🙂
@nicolettka2126 aj tyyyyyyy letiaaaaaaaaaa 🙂
@nicolettka2126 a koľko si dpo?
@nicolettka2126 to su ,moje bacily, ty si chod po svoje 😀 😀 😀
@nickyva ak to správne čítam, tak od septrembra ste sa znovu snažili? tak pfuj ,pfuj, nech to dotiahneš do zdravého 5 kilového bábätka 🙂 doprajem Ti 😝 😝
@majuskabobi v septembri som mala mimomaternicové (22.9 som mala laparku) potom som musela čakať do prvej mrchy a následne bola nasadená HAK na jeden mesiac a snažíme sa od januára tohto roka znova naplno
@nickyva gratulka, ale vazne netestuj kazdy den, tak ako pise nicolettka, obden stupa hcg ;) takze hlavne nem stres a testuj az o dva dni ;)
@majuskabobi ti poviem ;) dnes ma vsetko boli, ubolena som z toho snazenia ;) taka zmordovana ;) ale v dobrom, manzelik navaril obed ;) takze teraz pobedna siesta, dala som si kavu ze by ma kus prebralo ;)
@littledesire uff a co dobre manzelik navaril???ja som zas unavena z toho cakania...
@nickyva nech ti čiarky silnejú, zaslúžiš si 😉
@littledesire jeeminenku, moj muž mi maximálne chleba na rańajky namaže, aj to hundre 😀 včera ma nasral, tak budem teraz dva dni trucovať (je síce mimo sk, ale aj tak budem 😀 )
@isabella22 dnes sme mali quesadillu s guacamole ;) bolo to vyborne ;) unas doma vari manzel povacsine ;) ja potom upratujem bordel v kuchyni 😝
Verim ti ze je to unavne.. ale sak uz ne dlho ne? Kolko si dpo?
@majuskabobi každá si zaslúžime!!!! 😉
@isabella22 koľko ešte musíš čakať?
@nickyva juj, nekrič, toľko výkričníkov 😀 😀
@majuskabobi hehehe, tak ranajky robim ja ;) on sice velmi neranajkuje takze vacsinou len sebe ;) ale obedy hlavne tie vikendove robi on,jeho to bavi, mne to chuti a obaja sme spokojny, lebo mu to ide dakedy lepsie ako mne ;) ja zas upratujem , c9 jehonie vzdy bavi, ale upratuje tiez ;)
@majuskabobi treba aby to počul aj hentam hore henten 😀
@littledesire jehonie (nechci vedieť čo som prečítala 😀 😀 😀 ) budem musieť aj ja starého zapratať,lebo nejak začal rožky vystrkovať,mršiak jeden 😝 😝 😀
@nickyva joj, tak to Ti kupim megafooon 😅 a ozaj, ako to cítiš, že ste splodili pred ovulou, počas nej,alebo po? testovala si ovul.testami? možno sme už o tom písali, ale vieš , ja som už staršia dáma 😀 😀 😀 odkedy lepšie počujem, horšie vidím 😝 😀
@majuskabobi heh no, tablet ma nepocuva a nedava medzery parchant jeden ;) a co si to teda precitala? 😀 😀 😀
Noo hej treba si spravit poriadok.. no idem ja dopit kavu a pustit dajaky film, bo drahy chce mat trochu kludu, nemozem ho tolko otravovat ;)
@majuskabobi postačí ti, milá ,,staršia dáma,, takáto odpoveď? 😀
@littledesire kuknite nejaký krátkometrážny film a späť do práce 😀
juj, dnes je pekne, šla by som bajkovať, ale musím byť na panskom 😖
taak si to užitéé holúbätá 😠 😠
@nickyva no neviem ci si jej pomohla 😀 😀 😀 skormyslim ze nie ;) ci?
@nickyva no pravdupovediac nerozumiem týmto testom 😀 tam kde sú krížiky, to ste sa "krížiliô ?? 😀 😀
@majuskabobi moreeeeeeee hhahahahahahahaha kratkometrazny .... kde ty na to chodis ;) hahahahaha , musim ho nechat nabit, bo by strielal slepymi ;) ale pojdeme sa isto prejst do lesika dakde tu na kopcek ;) len teraz nevladzeme ani jeden ;)
@majuskabobi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty vaaaaalis, sa tu chechcem a muz kuka ci som normalna ;)
@nickyva dikíčko za srdénko, zlatík 😅
@majuskabobi
@littledesire baby este som len 4 den po vklade cize dost dlho....aj som dnes isla skusat test ale naco zbytocne skoro...no u nas opacne ja varim chlap umyva 😀

@majuskabobi dúfam, že bude všetko ok, len nech tento deň v práci prežijem a potom mám 5 dní voľna a to budem odpočívať celý deň!!! v pondelok zavolám gynde, nech mi povie kedy sa mám zastaviť... viem, je to skoro, ale aj ona mi hovorila, že akonáhle si nájdem 2 // nech volám, kvôli riziku, že sa zopakuje scenár zo septembra, ale tak dúfam, že bude všetko ok 🙂 a keď hej, pošlem ti bacileeeeee