V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Ďakujem z srdiečko ze mi niekto drží palce 🙂
@majuskabobi to neeee ja, aj ja som dostala...som myslela že od teba, som ti chcela práve poďakovať... tak kto to bol? ĎAKUJEMMMM 🙂
@isabella22 aha no, hej , tak to este treba pockat ako hovoris... test nerob.. zbytocne takto skoro' najskor asi az o 5 dni nie?
tiez to mate dobre podelene ;)
@littledesire vsak jasne az o 5 dni....este ze v utorok idem do roboty a v pondelok kozmeticke 😉
@isabella22 uz do roboty hej?.. si si to pekne dala, pondelok kozmeticka a v utorok krasna do roboty ;)
@nickyva dnes by som mala byt 7DPO 🙂 A mrcha by nemala prist v stredu 🙂 Ovu testiky som mala pozitivne na 15. aj 16.DC cize ovu najpravdepodobnejsie na 17.DC a vtedy sme sa aj snazili tak snad sa podarilo 🙂
@littledesire ja sa tak rehocem keď čítam perličky z bazára, smejem sa jak tichý blázon 😀 😀
juuj, akurát som videla také bábenko s takými jemnučkými vláskami, xiix ako páperie 😀
@isabella22 ale už cítiš ako sa hýbe 🙂
pánečku, môj umyje keď vážne musí. ale jak som si ho naučila, tak mám 😀
Mozem mat ovu test negatívny ani tuk ani čiaročka od 8dc? Iba 9dc trosku a teraz 10,11,12 nic vobec? A pritom sa mi zdá ze plodný hlien mam ?? Sa moc sledujem asi @littledesire
@nickyva neviem, žeby koník nám dal po srdcku? to bude dizajerka 😀
@littledesire ty sa nesmej hej 😝
@majuskabobi presne trab si naucit od zaciatku 😀 moj teraz neznasa normalne az neporiadok 😀 bublinku zatial necitim iba hlavu chrbat a spala by som...
@littledesire vsak ano ked uz som 3 tyzden na PN nech sa teda ukazem aspon pekna do prace 😉
@tamcika
z toho si nic nerob, pozri aku som ja mala na 12dc ;) nic moc...
Veď to ze ty aspoň trosku si mala každý den a ja furt beloba biela. Neviem ci to zle robím alebo to je ok
@tamcika mozno sa moc sledujes..a isto mas hlien? Mozes mat taky test hej, mojko, ale ja na tvojich ciarocky vidim.. ale ja mam ine druhy testu, pocksaj skusim najst z tej serie co aj ty mas , tam na 12dc nic..
@majuskabobi heheh dobre ;)
@isabella22 eheheh no hej, to je dobryy plaan ;)
@littledesire no neviem isto praveze ale zdá sa mi hlien 🙂 no uz to vidím ze tento mesiac len budem sledovať a až nabudúci zistím co a ako.. Alebo aj nie 🙂 hej ty tam mas tiez bleducke. Ta to tieto zelene mas od koho?
@tamcika tie zelene mam od lauritky..;) tie ruzove predtym od dajakej baby.. neviem uz.. ale som sa docitala ze lauritkyne su otestovane a vela bab ich tu pouziva tak som si objednala tie ;)
@tamcika veru, môže to byť testmi, ja som kupila z lekarne Dr.Max, a nikdy neboli tak rovnako silne čiarky, už som bola zúfalá, a vtom som objavila Modrý kôň 😀 😀 ja mam od rybkaa
@tamcika inac ked som citala od roznych bab spravy, tak niekedy sa stava, ze hlien nesedi s ovu.. chce to viac cyklov odsledovat aby si sa v tom vyznala a zapisuj si vsetko ;) ja som si kopu clankov pozerala aj o hlieniku a citala som ze grepy pomahaju na hlien, tak od pondelka som jedla 1 ruzovy grep/denne ;) a kazdy den skoro som pozorovala hlien, ze jak vyzera a fakt sa meni ;)
@littledesire Ja mam este asi 5 a objednam od lauritky este /ak este ovsem bude treba 🙂 /
@tamcika aha zlatik aj ja som mala na 12.DC bledunke a za 3-4dni to0 bruuutal vyskocilo 🙂
@tamcika ved min tych 5 a pockaj ze ci este bude treba, snad nie 🙂 ak nahodou ano, tak objednas a zacnes testovat hned po ms napr ;)
@nicolettka2126
@littledesire
@majuskabobi jejo super baby, tak potestujem este a uvidim. Preventívne každý druhý fén sa treba snažiť a nic nebude stratené 🙂 dufam ze nebudem potrebovať uz žiadne 🙂 aká optimistka 🙂 no a dnes akurát grepik popam. Ale ako som uz pisala ja citróny stale jem, ale to stale lebo mi to strašne chuti, to neni ako grep?
@nicolettka2126 a ty si mala kedy teda pozitívny? Sa mi zdá 3 dni po sebe rovnako pozitívny
@tamcika no vrchol LH bol na ten 16.DC ked sa lepšie zapozeras tak si vsimnes ze je najsilnejsi 🙂 Tomu na 15.DC este trochu chybalo 🙂 A ten na 16.DC o 12:00 je naj naj naj cize v ten den bol vrchol a tym padom ovulka na 17.DC 🙂
@tamcika myslím,že ani citrón nemôže uškodiť, len,aby Ti neoddialil zbytočne mrchu.ja som zvykla piť cez leto s citronom a matou na litre, a občas som sa tešila, a zrazu bum, mrcha jak oči :(

@majuskabobi áno, tam sme miesili bublinku 😀 ovu testy boli pozitívne 16 a 17 dc. Ovu prebehne do max 48 hodín po pozitívnom ovu teste tak mi to preto označil ff ovulku 18 dc, a tak som dnes 11 dpo, a luateálku mám 11 dní, preto mám dnes den mrchy 🙂