V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas
@sara34valentina
baabyyu jake velke detuse mate a take na maznanie.... yesss tesim sa s vamiiii💃
babyyy, teraz som bola s kamoskou v kostole a pytala sa ma co a ako bolo u dr, ze aj oni sa asi posnazia tak pytala rozumy a potom mi hovori, ze... vies co tie testy su take slabucke, ze nic a jaa ze hovori o ovu a ona ze pockaj ukazem Ti a ona na tehu teste caarku jak svet to uz ani duch nebol a ja ze gratulujem Ti mas babo ona neverila, som jej kazala, nech si kupi digi a jej partner ma dnes 40 tak som jej povedala nech mu to vecer povie
a paradox je ze z prveho manzelstva ma dieta aj to som vedela ako prva 😂👏 aj vtedy tuzila aby sme boli spolu tehu vtedy som bola este s byvalym a ten moc nechcel...
@badimeria jeeeeej zlatiiii💋💋💋
ZENY
Otazka
PLAKALI STE NA VLASTNEJ SVADBE????
Kukali sme svagrinu svadbu a vsetci plakali
To fakt budem aj ja revat??😂🙄
Ved si drahy make up pokazim 😂😂😂
Dnes sa obliekol moj do obleku, som skoro revala aky je fesak
Ah ZENY konecne mam topanky, tie predtym ma tlacili..
Tak uz len posledny bod
Location 😂😂😂
@sara34valentina cely cas som sa bala ze budem revat, revem furt, pri seckom, filmy, svadby, primanie, proste vzdy a vsade....
Na nasej svadbe mi vypadli az 2 slzy 1 pri odobierke, 2 pri kazni ked knaz povedal ze ma ma muz ochranovat a starat sa o mna.
inak vsetko bolo rychle, kopu veci som si spomenula az na fotkach a to este nemame video. kopu veci si ani neuvedomite.😂
@sara34valentina a hlavne sa stale usmievaj, si krasna a vesela tak nech mas stastne fotky.
@rula si zlataaaaaaaa 😘
Dufam sabudem usmievat ❤
@sara34valentina ja som tusim tiez nerevala...bola som tak sustredena,aby bolo vstko ok,ze som tusim fakt ani slzu nevyronila.
@kakatulik zlataaaa, dakujem pekne za odpoved.
Cim sa to viac blizi som viac nervozna 🙄
@sara34valentina ja som bola tiez na nervy..neviem ako si moze niekto uzivat svadobne pripravy....my sme mali ale velku svadbu a vela som si toho musela organizovat sama,ale v ten den som bola sice napäta,ale uuplne kludna. Adrenalin zapracoval.
@sara34valentina dakujem sj tvoj je fesacisko ale vsak to uz od prveho okamihu co som ho zbadala.Tak ja som bola ako krokodil slzy 🙂 ja som taka ze ked nieco rozpravali v kostole odobierkw mi vsetko doslo luto ja som plakaala vcpondelok wj na rozlucke v skolke mali sa lucil mali party lebo ide do skoly a ked som si uvedomilw ž aky je velky a tie basnicky co mali pre nas no to neslo byt ticho 🙂🙂ja som viac plakala aj ked nastupoval do skolky prvy den ale tak svadba je romanticka a zvladnes to nemaj stres je to nadherna chvila uzi si to a nerus miminecko v brusku jasne 😘😄😜vsetko je skvele ty vzdy to mas tak.A slzicky ktomu patria take male.Tesim sa uz na foto
@badimeria zlataaaa 😘
TAK ZENY BRUSKO UZ TAKETO
Ako 3-4mes😂
@sara34valentina zlatik,my sme mali svadbu na mauriciu a v nas svadobny den tam zacalo brutal fukat,akoby sa certi zenili 😁 museli sme menit miesto sobasa vramci hotelovej zahrady,riesil to muz,kym som bola u kadernicky,takze ja som bola v takom strese,ze nebolo kedy plakat 😁 a to ja som riadny placko,som rozcitlivena a revem pri vsetkom 😂 ked som videla fotky a videa ostatnych zo svadby,aj cudzich ludi,vzdy som revala a na tej nasej ani slza 😊 podla mna cely ten den je nevesta v total strese a malokedy sa stane,ze place,lebo stres to nedovoli 😉
@sara34valentina jeeej aka si chutna, brusko na spapanie, si krasna, toto bude asi slecinka👧
@sara34valentina my sme objednavali zo SK,teraz maju v pondelok prist. Oble hrany ma a chceli sme uz rovno velku 200x90,naco 2,ze najprv 140,zbytocne prachy mi to prisli a tato ma velku tu zabranu..
@rula no vidis,mozno to tak malo byt,ze ste s tou kamoskou mali byt naraz tehu 😉 aj my mame takych kamaratov,ktori boli dlho manzelia a nechceli este deti a ja im vtedy nech pockaju na nas a ked uz deti chceli,dlho sa im nedarilo a potom som ostala tehotna a o 3mesiace aj ta kamoska a tiez maju dievcatko a je to super,ze su take kamosky 😊
ze je tehu ???
@sara22 peknaaaaa
Tu je teraz -70% tak ideme kuk
Ja by uz najradsej zariadovala😂
ZENY poslala som v lete bratrancovim 4dcérkam 9vriec oblecenia
A podprdy jie lebo maju velke ciciky
Ak.mate daktora 75b, c
A poslete mi za postovne tak poslem
Su to intimmissimi bh (cena kazde za ks bolo 50eur)nadherneeee
Luto je mi vyhodit
@sara34valentina v nejakom vasom lokalnom,ci kde maju take zlavy? Posli potom foto,ja som im cez vikend lepila motyliky na stenu 😊 zajtra budeme montovat policky a konecne budem mat kam dat ten bordel z krabice a parapety 😂
@sara22 kupim v kike bielu postel aj skrinka na knihy kpmodu na hracky mozno stolik Stolicky
Vsetko biele chcem
😉
Najprv ale musime do Sept izbu vypratdnit a vymalovat

@badimeria nooo este 10 dni ne_cakame