V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara22 super, mbe sa hned pacil,do kolko r mozu deti za nim cca sediet? Eliasko si uz kresli rad,tak zato
@rula jasne no tak rano rychlo vstan nech vieme aj my 🙂 som uz teraz nervozna a zvedava.Tak to je super ze sa udialo nieco co nikdy predtym nie.A predpokladam ze postup merania bol ten isty ziadna zmena hned asi ked si otvorila ocka a si sa nepohla z postele a odmerala tak sa to robi ze ano?
@sara34valentina co poznam ludi,ze ho maju,vacsinou okolo 4/5rokov ho vymienaju
@rula prave ty co veris neprestavaj.Ale presne urob to co si napisala prestan sa sledovat.Ja som kazdy mesiac plakala ze to nevyslo a to som mlada zdrava nechapala som a ked som si,povedala dost uz neidem nicit seba aj svojho manzela skakal ako som chcela to uz mi povedal ze sa citi ako spermobanka mi cinklo,ze ten chlap sa uz nato ani netesi lebo,musi.....A prave po Ms nasledujuci mesiac ani som nevedela aky je den sme mali iba jediny raz tutu,mutu a dalsi mesiac mi Ms nedosla ale som myslela ze mi zas haprune ako vzdy dakedy,mi nedosla aj tri mesiace po sebe ale predsa som kupila test ze len to overim a ono to tam bolo.Vsetko je to o psychike ked som vipla zrazu to bolo hned na prvy krat.Ono z hruba vies kedy nastane teraz po MS ovulka tak sa iba lubkajte uz mu nevrav ze musi nesleduj sa a ono to pride ked vipne hlavicka.👪
@rula to mi je luto 😥
Uz aj ms mas?
Ja sa v tom merani nevyznam
V auguste sa podari, tak to ja citim..
A fakt uz nemeraj nic!
Jedno ale rob stale! 😘neprestavaj VERIT 😉
Ja tuzila roky mat dieta a az teraz mi bolo doprajne..
Mojko skus nemerat teraz!
Ked mas byt, tak budes! 🤗🤗🤗
Dovolenku chodte a tam splodte 😂
ms dnes pride, graf nikdy neklame.
@sara34valentina Uzi si kraaasnu svadbu, pohladkaj za mna male v brusku.
drzte sa babulky.
😒 ach do kelu
Prejde to,neboj sa a budes opät ok. Ja uz tiez premysla zn sa na to vybodnem a potom idem zar do toho.
@sara22 ahoj ano dali nam dole sadru a buduci tyzden zaciname rehabilitovat 🙂 ale ja nikdy nemwm dost od pondelka horuckovali Matko aj doslova "grcal" Maxim nechcel prehltat len sliny vytekali z ust katastrofa sli sme k dr maju obaja anginu crp im robila tiez takze maju antibiotika co ti poviem z kaluze asi do blata 😬A vy ako uzivate leto?Unas tento rok ani dovolenka nehrozi tak iba pobehame po vyletoch snima po Slovensku.
@badimeria my tak vselijako,snazim sa im vymyslat program. Vsetky cvicenia a tanecne nam skoncili,okrem jednej,v stredu doobeda, tak neviem,co budeme robievat zvysok tyzdna 😂 budem sa s nimi chodit kupat,vyskusam tu u nas na kúpalisku. je tu super detsky bazen,velky,no voda 20-40cm. Cize viki v rukavnikoch a pepe na nohach,bez sance utopenia sa 😁 je tam aj mala detska smyklavka,na brehu sa mozu hrat s krhlickami,takze o zabavu postarane. Skoda,ze ja si pri tom aspon trosku neoddychnem 😖 uz som hrozne vycerpana,potrebovala by som reset hlavy 🙄
Juuuj,to je blbe,ze takto zahajujete leto 😏 aj vies,kde to chytili?
@sara22 netusim nik z okolia neni chory.Mozno na kupalisku vsak chodime na kupko aj my presne malinka voda krhlicky smykacka atd.Ale zas neverim ze by tam niekto vzal chore dietatko.Asi sa to siri vzduchom lebo tu na MK s v skupine nasej ze Martin a mamicky su na nervy kazde dieta chore bud angina alebo zvracaju horuckuju.Super ze ste chodili tancit moj fesak nastupuje na futbalovu skolu v septembri a ta skola ma aj plavaren a plavanie v rozvrhu tak sa tesim.Babule uzivajte leto 😘😘😘
@sara34valentina zena,co ty? Rozpravaj,prehanaj!
@sara22 napisem ked maly pojde na obed buvat 😆
Vcera harmony test a ja som videla pipika, doktor otocil kameru od spodku a tam nic..
No som zvedava do10dni,pridam neskor foto
@sara22 ahoj mojko, konecne trosilinku casu pisat🙂
pridala som fotky z 3d vysetrenia🙂))))
mame sa dobre, uz sa citim fantasticky, vsetko preslo, tie nevolnosti 🙂))) uz len sem tam unava inak super 🙂)))) dakedy zase vela energie ze neviem co so sebou a dakedy kapem cely den by spala🙂)))
mame 7cm a zatial vsetko v poriadku, do 10dni sa dozvieme ci je zdravunke a aj pohlavie🙂)))
ja som tam videla pipika a doktor dal akmeru pod ritku a povedal, ze vidite, keby to bol chlapcek ma tam aj teraz pipika, ale mozno si len robil srandu, on ma aj vtedy pri Eliaskovi nechal v napäti 🙂)))kym do 10dni neprisla odpoved z krvi 🙂)))
necham to na Boziu volu!
priala som si vzdy mat parik , zdrave deti .....!
ale ked castejsie vidim aki si zlati svagrinej deti (4,6,chlapci) aky krasny vzacny vztah maju, a aj citam ze viaxc si rozumeju deti(dievca+dievca, chlapec+chlapec....) cest vynimkam ,,,,tak sa potesim aj chlapeckovi,hlavne nech je zdrave a moj instinkt mi hovori ze chlapcek ♥ ale mozno sa mylim ............
pri Eliaskovi som citila ze 99%baba 😅
stvrtok svadba, boze to leti, potom do Viedne odniest prelozeny sobasny aby mi poslali aj sk sobasny kedze som slovenka....potom vybavit pas....
nejdem ani na to mysliet.....
4.8.-11.8. Bibione dufam sa bude Eliaskovi pacit, hotel pre rodiny s detmi urceny4*polpenzia som zvedava ci bude tisko v restike sediet a papat😲
tesim sa rano po ranajkach na plaz ked este take horko nebude, sa vyhra v piesku a potom oddych ,,,,mame aj pri hoteli bazenik tak aj tam, aj izba kde sa zahra plus ihrisko tak snad to zvadneme, potom daco na obed zjest a hajde buvat,,,,,,potom zase plaz.....
trosku sa bojim, lebo vidim cez den aky je aktivny ale tak sme dvaja tak to snad zvladneme .....
este premyslam ze kupim na rychlo hemoopaticku lekarnicku ak by ho daco postipalo, ......brusko bolelo, zatial mu nikdy nic nebolo, ale tak aspon to ....
prajem pekny vecer a podaj aj ty spravicku ako sa mate🙂
ZENY TU HLA MOJA OBRUCKA 💃❤💎
@sara34valentina jeeej tak sa tesim s Tebou. Obrucka je kraaasna, aj muzova, elegantna, jednoducha. mozno ju aj bude nosit.😂😂😂😂😍
Som zvedava na pohlavie, ale 7 cm je vyborne, tak vela zdravia prajem. 🙏
Baby neviem co sa deje,vymenili mi dieta 😀 (dufam ze to nezakriknem), boze Alanko je uplne iny, viac sq smeje, je s nim sranda, cez den spinka len 1x uz 2 dni ale zato spi 2,5 hod, co si aj ja oddychnem. Teraz sa takto krasne usmieva na nas. Inak stale sa s nim neda cestovat. Naposledy ked sme ali dlhsie autom rozobral si svoju autosedacku 👶

@rula wauuuuuuu
Tesiiiiimmmmmm sa, raaano ciiiitam 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Drzim vsade prsteky 😍