V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas u nas je to takto..
Vzdy ked sa mu objavi novy zubok, bud sa nieco nove sam nauciiii alebo zmeniiiiii 😂😂😂
Alanko je sikovny ked zvladol rozobrat sedacku 😂😂😉😉
Zlaty je 😂
@sara34valentina ano, viem ,ze ju nechce nosit, ani moj nenosi a ani ja😂nechcem si ju ošuchat😂 ale ta jeho je tenucka, mozno ju bude nosit. ved uvidis. nasi znami chlapi, skoro vsetci nosia, pokial nepracuju manualne. ❤
@rula nebude, po svadbe si ju da hned dolu 😅
ZENY dakujem pekne za srdiecka a gratulacie, fotky su v albumu MOJE VSETKO, aby ste mohli pokukat ❤
@sara34valentina aki ste tam krasni 😍 neuveritelne stastie z vas sala!
@sara22 zlataaaaa si dakujeme 😍
@sara34valentina ahoj zlaticko, no ako ste narastli ? sme zvedave .👦👧???
@rula mojko vtedy na tom harmony teste sme mali 7cm
Este neprisla odpoved 😠 cakam a cakam
Zlata si😘
@sara34valentina jaaajda, tak cakame🙏
@kakatulik tak rychlo udobrit😉😉😉
Sup sup 😂
@sara34valentina tak toto neviem ci tak rychlo dam,lebo....ach...vrrr
Inak gratulujem k svadbe a zelam vsetko naaaj!!!!
Ja tie tvoje svadobne fotky neviem vôbec najst.🙄
@kakatulik su v albume MOJE VSETKO
@sara34valentina v tvojom profile?..asi je uz neskoro😒
@kakatulik neviem co su tu za novinky
Mipisala tiezjedna ze nevie kuk a mala som ju medzi priatelmi...
Teraz píše ze medzi oblubenymi, tak som si Ta pridala
Nevies pozriet? 😯
@sara34valentina nie,neviem ale pohladam
@kakatulik mam4albumy len, dva este zobrazuje ze len priatelia vedia pozriet, preto som pridala fotky do toho albumu.
A ja vidim dokonca iba jeden album,tam ,kde mas tie tehotenske testy...inak nic...
aaale, zvady prec, ved sme novomanzelia, treba zachovavat pokoj a dobro. Prajem vela lasky. 😘
@sara34valentina boli ste nadherny a manzela mas velmi sympatickeho a to tehotenstvo ti velmi pristane.Pekna rodinka blahozelam pani 🙂
@badimeria dakujem pekne 😃
@kakatulik no skoda ze ti toneukaze
Ukaze mojim priatelom ale konik to pomenil
Neviem uz len otvoreny album urobit a to nechcem
@sara34valentina Ale ved ja som tvoj priatel😂
@kakatulik tak preco neukaze?
@sara34valentina ja som to vedelaaaaa,gratulujem! Preto som ti pisala,ze sa nespoliehaj na rozdielnosti v tehotenstvach 😉
@sara22 na ultraschal video som videla pipika
V13tt
A doktor ze to moze byt aj dievca
Haha
Mna neoblafne 😉

@rula on nenosi prstene ani hodinky, preto volil tuto jednoduchost..
Dakujeme 😄