icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
27. júl 2017

@sara34valentina moze,ono sa to vyvija rovnako. Aj baby vyzeraju ako pipik a potom sa to zmeni 😉

melisssssa
28. júl 2017

@sara34valentina jej gratulujeem k chlacekovi 🙂tesim sa s Vami 🙂

agathachristie
28. júl 2017

@sara34valentina to je skvelé, gratulujem 😊

sara34valentina
28. júl 2017

@sara22 ano ale toto sa uz nezmenii je to 100%test z chromozomov na vsetko 😉

sara34valentina
28. júl 2017

@agathachristie
@melisssssa
Dakujemeeee 🤗

sara34valentina
28. júl 2017

@sara22 kukala som to
Zaujimave fakt 😂

badimeria
28. júl 2017

@sara34valentina jej blahozelam zo 💗 Eliasko bude velky bracek mas to teraz ako my 🙂A uz mas meno?Moja draha vies ako ja este tuzim po dievcatku keby som vedela ze to vinde....no moj muz uz dako nechce otom pocut lebo ze si mysli ze zas chlapec sen kazdeho chlapa ma splneny aj on tuzi po kocke ale.....

sara34valentina
28. júl 2017

@badimeria ja som rada ze chlapcek, vidim ako super to funguje u svagrinej
4,6
Boli na dovcu s samí sa cely cas hrali..
Vynosi veci a aj vztah si myslim je vzdy silnejsi medzi rovnakymi pohlaviami
Teraz uz nebudem setrit, ked viem ze to vynosi aj druhe 😅
Chcela by si tretie? 🙄 wau
Moj bratranec tak tiez chcel syna a ma4dievcatka😂

sara34valentina
28. júl 2017

Neskutocne to letiiiii
15tyzden ❤🤰

rula
28. júl 2017

@sara34valentina jeeeej chlapčeeek, to budu brachovci. na paradu. nech ste zdravi a mas pohodove tehotenstvo. 🤰

sara34valentina
28. júl 2017

@rula Dakujem 💋
Mas nieco noveee? Graf??
🙄

mimikas
28. júl 2017

@sara34valentina gratulujem ku chlapcekovi, juj uvidis aky budu kamosi a ako sa budu mat radi.

rula
28. júl 2017

@sara34valentina nove nic, graf ide pomaly dolu, do ms 5 dni.

mimikas
28. júl 2017

@rula ja si myslim po tej laparoskopii sa to zadari
A ak nie tak tu je este asistovana reprodukcia. Takze si uzivajte leto, lubte sa.

sara34valentina
28. júl 2017

@mimikas ano to viem ze budu 😂
Eliasko mi boztekuje brusko, mu vzdy ukazem bábätko ze je tam v brusku 😘
Ako travite leto?? My4.8. Bibione s malym 1x k moru

rula
28. júl 2017

@mimikas dakujem. som trosku frustrovana, ale musim to prezit. najviac ma stve, ze odkedy sa snazime, som pribrala 7 kg z tychdrahych hovadin co som pojedla uz nemozem citit ziadne vitaminy a doplnky stravy...fuj. uz som iba na acidum folikum, aj to uz sa mi hnusi. ach🤐

rula
29. júl 2017

dobre ranko, babiky, som cca 10~11 Dpo je mi uz dost tyzden zle na ms, a testu ovu mi tmavnu. je to normalne?

rula
29. júl 2017

graf ide dolu, ako vzdy, rovnako 😨

kakatulik
29. júl 2017

@rula ocuvaj moja. Ja ti nevim,ale mne sa na tom tehu teste nieco mari.😎

rula
29. júl 2017

@kakatulik cauko ja na nom nic nevidim ani kanalik uz si nefavam ziadne nadeje

kakatulik
29. júl 2017

@rula no nechcem ta namotavat,ale tie tmavnuce ovu testy...

sara34valentina
29. júl 2017

@rula kedy si mala ovu? 😮

nicolettka2126
autor
29. júl 2017

@rula ahok rulka nasa...tie tmavnuce ovu testiky nic neznamenaju,ono ta hladima LH hormonu v tele sa vkuse meni pocas celeho cyklu,raz je vyssia,raz je nizsia,preto aj testiky su raz so slabsou ciarockou a raz so silnejsou..tym sa vobec neriad,je sice pravda ze pokial je zena tehu tak je povacsine(aj to nie vzdy) ovu test pozitivny..tieto tvoje suvsak nehativne aj napriek tomu ze druha ciarka tmavne..ona potom zo dna na den zase zoslabne,pripadne ostane v rovnakej intenzite..a inak ano aj na tehu testiku je vidno tienik ale to je len miestecko kde by mala byt druha ciarocka,je to vsak len oresvitajuci kanalik preto sa tam @kakatulik nieco mari...
Kazdopadne ti vsak velmi silni drzim palce nech to yz vyjde,aby si si mohla konecne uzivat rastuce brusko a kopanceky 😘

sara34valentina
29. júl 2017

@nicolettka2126 ahoj krasavica 😘
Dufam máte a uzivate pekne leto 😄😄😄
@rula neboj pomalicky pride ten cas vzacny, ked to nebudes cakat..
Furt povies ze uz to nejdes sledovat a aj tak dumas 😂😂😂
Viem ako silno tuzis 😍😍😍
Vyckaj,som ti povedala ze v auguste 😂😂😂
Uz vydrz 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

sara34valentina
29. júl 2017

@rula chcem ti nieco kopirovat stranku a nejde to😮
Tak som odfotila
Tehu gafy

rula
29. júl 2017

uz naozaj kaslem na to. budeme bezdetny par. pockam do stredy a seknem s tym.

sara34valentina
29. júl 2017

@rula netrep, lebo ti dam na zadok 😅😅😅😂😂😂
Treba fakt vypnut..
Nerob testy nic...
Ziadny graf..
Milujte sa ked je chut.. (priroda napovie)
A neprestat VERIT!!!!!!!!!!!!!!!!!

mimikas
29. júl 2017

@rula mojko este vzdy je moznost tej asistovanej reprodukcie. Ta pomoze na milion percent, pripadne potom je tu aj adopcia. Viem ze uz asi upadas na duchu a ze mas toho dost a tuzba mat babo je velka, ale niekedy pre to proste treba spravit asi viac. Mam 2 kamosky a kolegynu co mahu deticky z IVF a sice to bolo narocne, zvladli to. Skus viac relaxovat, na chvilku vypnut, pockaj co spravi ta laparoskopia v septembri a ak nic pojdete do toho Heliosu v Martine.

mimikas
29. júl 2017

Posielam na pobavenie Alanka l, ktory je velmi narocny a odmieta moznost aby sme ho chovali. Do ust mu nic nedame a ak nahodou aj ano, tak pluje ako divy. A tak papa sam. Sem tam aj nieco spapa
😝