icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
5. aug 2017

@kakatulik no kedze sme buchli 3tyzden pred dovolenkou tak drahe
1300eur 7dni dve osoby Plus dieta polpenzia 4*

Ja radsej buchnem cca3-6mes pred dovolenkou (priklad Corfu 😉 10dni pol penzia, letecky,450eur😉)

sara22
5. aug 2017

@sara34valentina a nechceli ste na nejaky last minute pockat? Ked ste to tak narychlo? My ideme o 3tyzdne do chorvstska,uz sa neviem dockst 😇 taky rezort s pieskovou plazou, cele je to tam pre deti,kopec ihrisk,bazenov,pozvolny vstup do mora.. Snad si to tam uzijeme 🙂

sara34valentina
6. aug 2017

@sara22 urcite si uzijete
August Sept malovat zariadocat
Oktober novemver riadit, dali sme skrinkyna mieru robit po strop do chodby a predchodby hore uzavriet nabytok aby bolo miesta
November veci chystat
Dec vianoce 😂😂😂😂
Januar porod
😂😂😂😂😂😂

sara34valentina
6. aug 2017

@sara22 mali sme dar na svadbu... A ostalo nam aj na dovolenku..
Jeho rodicia su neuveritelni
Dali nam 8000eur
Tak a mali sme aj ine vydavky
Sietky na okna, klima 2100eur,teraz skrinky 1600eur
Potom detska isto s postelou madracom(700 bude len postel a madrac)nabytok koberec...
Druhy trip trap kupit treba (mam nastavec pre bábätko uz)
Furt daco
Ale uz viem jedno
Ze elias nepotrebuje 20teplakov a100triciek😂
Od tetaz kupujem len to co mu treba
A Tobias bude mat vsetko po
eliaskovi, kupi sa len co chyba
Clovek sa nauci az pri druhom 😂😂😂😂😂

kakatulik
6. aug 2017

@sara34valentina fakt je super,ked to bude opät chlapec a poderie po bratovi. Tie deti tak rychlo rastu,ze tie hbndry nemaju kedy zodrat.
Tobias je tiez fajn meno a hlavne sj hodi ku Eliasovi.😍

kakatulik
6. aug 2017

Ako sa ma nasa mila @rula?

sara22
6. aug 2017

@sara34valentina jeeej,tak to bude tobias? To je krasne meno 🙂
No tak to urcute tolko nepotrebuje 😂 inak ja mam pocit,ze okrem par veci je tu v tom at poslednu dobu velmi draho 😏 hlavne take ako nabytok a pod.,to je katastrofa..

nicolettka2126
autor
10. aug 2017

@sara34valentina ahoooooj zena,ako dovolenkujete???Zvladas to s bruskom? 😊
A Eliaskovi sa paci?
Tesim sa na infosky,davajte na seba velky pozor 😘

sara34valentina
12. aug 2017

@nicolettka2126 kuk
vcera sme sa vratili, Eliaskovi sa velmi pacilo, vzdy nam pripravil slapky ku dveram ked sme sli ku moru, (chodili sme tak od 9-11 , a 16-18tej) to mu stacilo,,,
Hotel bol bomba, kociky, postielka, stolicky, hracky, proste vsetko k dispozicii...
6dni bolo krasne, posledny den burka sme ledva stihli na hotel prist a prisla smrst.... bolo to aj v tv novinach vsade aka smrst Bibione nastala, lietali kontajnery, som aj video natocila, velke skody, stromy padali, nieco neskutocne:(
Teraz som si uvedomila ake stastie mame ze mame zdrave dieta...
boli tam aj postihnute deticky:((((( iba take kyptiky mali, take dievcatko, bolo mi ho luto, boli s nami na hoteli....
Eliaska si kazdy oblubil bol hlucny, a vsetko chce sam robit ( otvarat dvere kartickou, zapnut vytah ..... atd) vecera bol uz unaveny, tak bol trosku nekludny a plany, aj zubky idu, tak som tomu nevenovala pozornost......
takze si vies predstavit ako rychlo sme museli predjedla, a jedla s dezertom do seba rychlo davat len aby sme cim skor boli najedeni 🙂)) daco aj zjedol ale malo, mali sme aj uraz v sprche sa smykol a na hlavicku, mal porezane a aj hrcu, dala som mu ihned lad a ho pozorovala ci nebude mat mensi otras mozgu( aj ked stym sa neda nic robit a ani lekar ti nepomoze) ....velmi som sa zlakla aj plakala som vystrasena co bude ale nic nebolo a je v poriadku (DUFAM!)
ja som to zladala cekom dobre, Christian s nim chodil na ihrisko, bol tam program pre deticky a furt dake akcie, takze sa nenudili a ja som oddychovala)
7dni naozaj pre take dieta podla mna staci
boli taj tyzdnove deticky , mesacne a ja take NEUZNAVAM v takych horucavach 34-38 byt v tom teple s takymi babatkami
bud rok urcite nepojdem aj ked Niels+Tobias +Jonas? bude uz 6-7-mes v auguste, aj tak nepojdeme ! az o 2r ked uz bude mat 20mes
Boli tam rodinky aj s 3-4detmi, to by ja nezvladla!
dufam mate aj vy pekne letne dni a nemate horko u nas je kosa doslovne ze kosa 18-20stupnov takze super zmena🙂)) pracka perie uz 7 varku a potom sa tesim na zehlenie🙂)))))

sara34valentina
12. aug 2017
sara22
12. aug 2017

@sara34valentina aky je zlatucky,cely po tebe na tych fotkach 😁
My odchadzame o 2tyzdne,uz sa neviem dockat!! Dufam,ze si trosku oddychnem(e) a baby budu zlatusikovia. Tu tiez bola riadna smrst vo stvrtok. Bola som s kamoskou vonku, sadli sme do auta a zrazu vetrisko jak svet. Pozerame na seba,ze co sa to stalo,lebo ozaj zacal v tej sekunde ako sme buchli dvere 😂
Ja dnes cely den lezim v posteli,mam nejake zazivacie problemy ☹ viki zasa od vcera horuckuje,vyzera to zatial na 6.chorobu.. Vo stvrtok mame ist s muzom na 3dni na golf,tak dufam,ze uz budeme fit.

sara34valentina
12. aug 2017

@sara22 Budete neboj
Fiha Golf
Mate spolocne hobby
A kto je lepsi?😂
Ake su priznaky 6choroby

sara22
12. aug 2017

@sara34valentina ku golfu ma priviedol peto. Ja som v puberte hrala baseball,takze sa mi golf hned zapacil 🙂 okrem toho je tu perfektny relax,pretoze ak nevypnes hlavu a pri odpale myslis na nieco ine ako len palicu a lopticku,tak to lietade kade-tade.. Takze lepsi je jednoznacne peto 🙂
Priznaky vacsinou nie su ine ako neklesajuca horucka a potom 3-5 den vysyp.

sara34valentina
13. aug 2017

@sara22 Tak vam prajem pekny Golf
My TU mame v Graz vela prekrasnych golfovych Parkov,skoda ze sluzia len na Golf
Rada by SA tam presla 😅
My dnes uz slniecko 25stupnov
Dnes som sama s malym
Taky je dobrunky
Preco ked xme dvaja s nim Je iny?
????
Uz som vselico precitala
A ked je ocko doma len ockovi
Vcera nechcel ku mne ani za nic
Dnes Ma uz vystiskal vyboztekoval
Dufam ze bude takyto cely den dobrunky
Idem mu Cukinu v cesticku so sunkou a syrom upiect
Öd kedy sme doma papa vsetko
Tam len ovocie a sladke jedol
Nechcel nic
Tak pekny den

sara22
13. aug 2017

@sara34valentina vzdy je dieta ine,ked je tato doma a ked len mama.. Aj ked bude chodit do skolky,bude tam iny ako doma,aj u babky.. To tak proste je 🙂
Kam chodis na tie napady,co varit? Mne uz dochadza inspiracia..

sara34valentina
13. aug 2017

@sara22 moja,ved praveze v tehu Mi vsetko vypadlo z hlavy co som furt varilA
Ha ha ha
Zajtra chcem Hof.Beiried na prirodno
Neviem rostenka je to ze!?
Boze mne zmrzlina chuti zase priberiem

sara22
13. aug 2017

@sara34valentina nevadi,ze priberies,ved potom zhodis. Hlavne ze maly bude mat vsetko na to,aby pekne rastol 😉

sara34valentina
13. aug 2017

@sara22 ved tak tak
Hlavne nech je zdravy
Este stale nemam meno
Jonas
Tobias
Niels

badimeria
14. aug 2017

@sara34valentina zlatko Elias a Tobias idu k sebe perfektne.💗

sara22
14. aug 2017

@sara34valentina aj mne sa tobias najviac paci,ale to sa ty musis podla ❤ rozhodnut

sara34valentina
14. aug 2017

@sara22
@badimeria
Ste zlate
Dakujem
Preco je to pre mna take tazke najst meno??😕

sara22
14. aug 2017

@sara34valentina mozno ked bude babatko vacsie a budes ho viac vnimat 🙂

sara34valentina
25. aug 2017

Ahojte zenyyyyyyy
Ako Sa mate, Co novweee???
Ja Sa citim Tak ze ani sediet ani stat
Tak nosim tehu Baby Belt
Jonasko Mi tlaci na slabiny a Aj Brusko ako tona
Toto druhe tehu je Pre mna narocneeeee
Ale Dobra Sprava je ze rastie 16cm160g
A ja pribrala len 4kg
Pisteeee

sara22
25. aug 2017

@sara34valentina to uz ma 16cm?? Boooze,to ale bezi!
My zajtra v noci odchadzame na dovolenku a vecer sme sa strasne pohadali s mm. To zas bude cele na hovno. 😭

sara34valentina
25. aug 2017

@sara22 Ale neboj, udobrite Sa..
Pekne si oddychnite a povedz mu ze Ho lubis
❤️
❤️
❤️ peknu dovolenku

sara22
25. aug 2017

@sara34valentina nic mu nepoviem,som totalne sklamana. Riesili sme skolku pre starsiu a on mi daval za priklady mamicky jeho kolegov. Neznasam to, lebo kazde decko je ine a namiesto toho,aby sa zamyslel nad tym,ake je to nase decko, furt sa pozera na tie druhe a na to ako to riesia ine zeny. Vybuchla som a zacala mu vysvetlovat v nasratosti a on ma vobec nepocuval,ignorujuco si robil debiliny. A ked som sa ho spytala,ci ma pocuva,povedal,ze nie,ze on nema zaujem.

sara34valentina
26. aug 2017

@sara22 Tak takto Sa to neriesi.
Moj tiez minule za skolku. Akoze obvolal znamych ktora KDE je Dobra.
Mu hovorim "mile od teba ze Sa informujes Ale skolku vyberieme v aprili spolu, predtym ich Teraz na jesen vsetky osobne so Eliaskom navstivime"

sara22
26. aug 2017

@sara34valentina a vy uz idete davat maleho do skolky?

sara34valentina
26. aug 2017

@sara22 Az v 3r Aj 5mes
Ale registriert musis Rok pred
Plati Sa v kazdej skolke rovnako, vypocita Sa z nasich prijmov.
Taky zakon je tu.

sara22
28. aug 2017

@sara34valentina to fakt? A to v statnej? Lebo u nas je zapis do statnej vo februari pri nastupe v septembri a poplatok je fixny 🤔 ci do sukromnej davate?