icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
2. aug 2017

@sara34valentina no po vcerajsom rozhovore sa mi zdalo ze by som ho dlho nemusela presviedcat 😂
Ale tak teraz este nie,az niekedy buduci rok by sme sa ked tak zacali snazit,ak dovtedy nezmeni nazor 😁

nicolettka2126
autor
2. aug 2017

@melisssssa presneeeeaj jasom nazoru ze 2-3roky je najidealnejsi vekovy rozdiel ci uz prerodicovalebo pre deticky 🙂
Manzel tak ma so svojou sestrou a vidim ze je to super 🙂 A kedy ta caka 30tka? 🙂

melisssssa
2. aug 2017

@nicolettka2126 presne tak,je to super 🙂 🙂 no uz veru tento mesiac 🙂 akosi sa s tym neviem stotoznit,stale sa citim na 20😂

nicolettka2126
autor
2. aug 2017

@melisssssa tak mas proste 20 a hotovo 😊😊 Kazdy ma predsa tolko rokov na kolko sa citi,cize ziadna tridsiatka ta necaka este aspon najblozsich 10rokov,cize NO STRESS 😁😁

sara34valentina
2. aug 2017

ZENY a je to tu 😂😂😂😂😂
Dnes zmrzlina 🤗🤗🤗🤗🤗
16tyz +4kg

kakatulik
2. aug 2017

@sara34valentina aaaa to je akoze vela?🙄

sara34valentina
2. aug 2017

@kakatulik pri Eliaskovi som pribrala za 40tyz +27kg
Teraz to zacne 😂😂😂😂
Ostalo mi +6kg

sara22
2. aug 2017

@melisssssa ja som mala v juni 30 a teda ja necitimnijaky rozdiel,necitim sa o nic horsie,starsie,je to to iste 😉 akurat mm si robil srandu,ze tridsiatnicku este nemal.. On bude mat 40,tak som ho hned zrusila 😂

melisssssa
3. aug 2017

@sara22 hahaa,presne tak treba ho zrusit 🙂 jasne,ze sa nebudem citim starsie,len to ze ta 2 uz nebude svietit na zaciatku 🙂 🙂 🙂 a ako sa mate? Babule posluchaju?zdrave ste?

evi789
3. aug 2017

@sara34valentina
Nevadiiiii,Ty si pekná aj tak 😉 .
Som zvedavá aj ja,že koľko kíl naberiem pri druhom tehu.
Pri prvom 16kg....ale som mala aj o 10rokov menej 😨😅

nicolettka2126
autor
3. aug 2017

@evi789 evkaaaaa,si tehuuuu??? 😍😍😍

mimikas
3. aug 2017

Babyyy dnes je velky den. Mojmu starsiemu Viktorkovi dnes vypadol prvy zubok. Uz je z neho velkac.

sara34valentina
3. aug 2017

@evi789 dakujem pekne 😃
Drzim teda palceky a dufam nam dasssss vediet 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

sara34valentina
3. aug 2017

@mimikas dufam si ich bude zbierat pre zubkovu vilu 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Tak a uz je velkyyyyy ❤

sara22
3. aug 2017

@mimikas uuuu,super,tak to uz hej 😀 aj sa tesil,ci plakal,ci ake pocity mal? 😁

mimikas
4. aug 2017

@sara22 ano, v noci aj zubkova vila prisla a doniesla mu vytuzeny spinner,to bolo radosti. No tesil sa a aj sa bal, mal to take zmiesane. Vcera vecer sa mu ten zub uz strasne kyval a uz mu len tak visel na jednim kusku a ani za nic ho nedovolil vytrhnut. Tak muz mu hovori, pod ja mam trik, buchol mu slabo vankusom do ust a sa ho pytam ci ponohlo, sup do ust, zatlacila som a bolo. To sa strasne tesil, obkukaval ten zub cely a jasne spat nesiel dalsie 2 hod. Tak je teraz taky strbavy, lebo mu vypadol spodny presne pod tym ktory ma vybity.

mimikas
4. aug 2017

@sara34valentina veru jr velky, som sa aj rozplakala 😍 ked mi yo doslo ze uz mu zubky vypadavaju. Este teraz bol u mna v bruchu a kukaj uz zubky vypadavaju. Uz bude predskolak a chudak ako mu tem zubok vypadol tak kusok susle. Jaj rano bol taky zlatucky ked nasiel ten spinner pod vankusom, ze ta zubkova vila naozaj dosla.

evi789
4. aug 2017

@nicolettka2126 ešte nieeee 🙂
Dnes Som bola na preventivke,musím byť ok (myslím cytologia) vieš bola som na tej konizacii pred 2 rok.
Ak bude aj teraz všetko ok (budem vedieť o týždeň) tak ešte pár mesiacov počkám a vysadim antikoncepciu.
Sľúbila som sefke,že zaucim moju náhradu a ak bude taká dobrá ako ja,Tak môžem ísť 😀 to povedala.

evi789
4. aug 2017

@sara34valentina dám pravdaže! Veď ja Vás stále sledujem a čítam a prežívam všetko ❤

nicolettka2126
autor
4. aug 2017

@evi789 juuuuj ked vydrzis do buduceho roka taksa kludne moze stat ze sa budeme gulatit spolu 😁😁
Ak teda dovtedy nahodou Riso nezmeni nazor na druhe bejby 😂😂

evi789
4. aug 2017

@nicolettka2126 to by bolo aké super 😀 a ešte keby v máji 😀 😀 príbeh by mohol pokračovať 🙏👶❤😍
V každom prípade budem radaaaaaa

nicolettka2126
autor
4. aug 2017

@evi789 noo tak to uz by bola ina sranda 😂😂😂 By sme to pekne zaklincovali 😁😁

evi789
4. aug 2017

@nicolettka2126 inak ja plánujem vysadiť antikoncepciu niekedy február -marec ...keďže neviem ako sa zadari tak nechcem veľa čakať vieš. Možno šup šup a možno nie 😉

nicolettka2126
autor
4. aug 2017

@evi789 no my uvidime,uz sme sa s mm nebavili potom viac o druhom tak uvidim 😊
Povedala som si ze to budem s nim preberat az ked to bude aktualne,az niekedy buduci rok,teraz si uzivam naplno Laurinku,mam co robit aby som za nou stihala 😂

evi789
5. aug 2017

@nicolettka2126 tak to ti verím 😀 zlatunka je veľmi ❤

sara34valentina
5. aug 2017

Tak zienky druhy,den v Bibione, Eliaskovi sa paci, beha za vlnami, hra s pieskom ale radsej do vody, furt natieram
Chodime tak 9-11
16-18
Horuco, tricka klobuk s ochrannym faktorom 50
Ja len co snim a uz opalena musim davat pozor
Vsetko popapa, Dokonca aj co doma nie 😉🤗
Teraz buva a vnoci sa mu snivalo s vlnami, daco rucickami stvaral
Tak bud rok viem ze isto s dvomi detmi nie
Az ked bude "Tobias alebo Niels" 😂 starsi
Je to prilis skoro

kakatulik
5. aug 2017

@sara34valentina tak si to uzite. Byvate v hoteli?

sara34valentina
5. aug 2017

@kakatulik ano, pre deti super,polpenzia 4*
Ja som ale narocnejsia cize davam 3*
Jedlo super
Plaz super,nase lehatko hned pri vode 4min

sara34valentina
5. aug 2017

@kakatulik hned pri mori
A tie 2-4min z hotela na plaz

kakatulik
5. aug 2017