icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

tamcika
30. máj 2015

@nicolettka2126 z toho mi vyplýva ze budem posielať moje testy a vy budete hodnotiť ci je ci nie je 🙂)))))

tamcika
30. máj 2015

@majuskabobi podľa mna uz dom zvyknutá teda moje telo na to, lebo ja od malička mnamka 🙂 snažím sa nie každý den, ale inak cely zjem. Musim sa kontrolovať 🙂

nicolettka2126
autor
30. máj 2015

@tamcika kludne posielaj my ti pomozeme 🙂

tamcika
30. máj 2015

@nicolettka2126 zlata 🙂 ďakujem

majuskabobi
30. máj 2015

@tamcika hurá, bude kvíz 🙂 neboj, posli, dáme hlavky dokopy 😝
no s tými citrónmi sa kontrolujem,aby si si nedomrvila žalúdok, predsa nieje to med lízať 😀

littledesire
30. máj 2015

Baby, dnesny test... je pozitiv opat? To znamena ze sa ovu posuva ci jak? Nebude za dva dni zas? Cito sa rata od prveho pozitivneho testu?

majuskabobi
30. máj 2015

@littledesire už je podľa mňa slabší ako včerajší,ale je možné, že máš dva dni pozitívny test(aj mne sa už stalo), ja by som ovču rátala aj tak od včera 😉

tamcika
30. máj 2015

@majuskabobi bude kviz veru s tými ružovými testami. 🙂 nech sme nie len v tom kvize spolu všetky 🙂

majuskabobi
30. máj 2015

@tamcika až z toho bude ružová bábika 😕

tamcika
30. máj 2015

@majuskabobi Presne tak najlepšie vo februári 🙂
@littledesire aké mávaš cykly ked mas ovu 16dc?

littledesire
30. máj 2015

@majuskabobi hej aj ja by som tak ratala ;) ze od vcera... inac ja som strasne hm.. nadrzana dnes .. asi kvoli tej ovu ;) a moj muz tiez po mne ide... 🙂 😵 😵 🤐 🤐

@tamcika no, ked som mala predtym pozitivny test na 16dc, tzn ovu na 18dc, tak mam cyklus 30 -31... ale minuly mesiac prvykrat som mala pozitivny na 14dc, cize ratam ovu 16dc, tak som mala 28 dnovy cyklus.. ;)

tamcika
30. máj 2015

@littledesire dobre to ja možno tiez tak kolo 16Dc budem mat pozitívny. Ja mávam 31 cykly. Čiže v stredu

majuskabobi
30. máj 2015

@littledesire ta čo sa koníkuješ na modrom keď máš doma svojho? 😀 😀 😀

majuskabobi
30. máj 2015

ja som slamená vdova, závídím ou 😠

tamcika
30. máj 2015

@majuskabobi to ja som tiez, este asi hodku.. Ty si ako momentálne ? Po ovu?

littledesire
30. máj 2015

@tamcika hej, ked zvyknes mavat take cykly, tak je pravdepodobnost, ze budes mat na 16dc pozitivny test... takze mas este cas cca 4 dni do pozitivneho testu ;)

@majuskabobi uz som dokonikovala aj inde ;) ideme sa prejst, trocha vzduchu ;)

majuskabobi
30. máj 2015

@littledesire chod ty čudaňa 🙂 tíško zavídim, ale aj mne o chvílku padla 😀
@tamcika ja som tesne pred mršinou.ja som slamienka už druhý týždeň.ale stredu by mal dôjsť aj ten moj neposlušník, dúfam,že budem mať pre neho dobré správy 😀

tamcika
30. máj 2015

@majuskabobi tak to dufam aj ja 🙂 potom nam všetkým budes držať päste 🙂 ja mam plán koncom júna drahému povedať na meniny ze budeme traja a musí to vyjsť !!

majuskabobi
30. máj 2015

@tamcika už len trocha šťastíčka a dobrej vôle od toho zhora.. ja keď kukám tehotné v 16tich tak mi je normálne smutno.hentie ešte poriadne nevedia načo ich majú a už rodia.. 😖

tamcika
30. máj 2015

@majuskabobi presne som si to pomyslela ja minule ze niektoré ženy silou mocou nechcú byt tehotné a akurát, dávaju si aj pozor a akurát. Akurát sa trafia presne presne vtedy ked treba a podarí sa.

majuskabobi
30. máj 2015

@tamcika mrchy 😝 😀 ale tak naše budú vytúžené, najviac milované 😅

tamcika
30. máj 2015

@majuskabobi tak! Mamina suseda strašne chcela a nedarilo sa tak sa rozhodli ze si adoptujú a ked uz mali babenko doma,tešili sa Tak otehotnela 🙂 a to mala 40 rokov a prvé babo🙂 tak ja sa snažím tlmiť psychiku aj ked tažké to je

vikina6
30. máj 2015

To žeby naozaj ešte len malá prísť ovulacia?bol to posledný test,viac nemám a netestujem až keď tak na ďalší cyklus

littledesire
30. máj 2015

@vikina6 no, tazko povedat, lebo lh kolise hore dole pocas cyklu , nemusi narast znamenat ze za dva dni bude pozitivny test..tak sa na to vykasli uz tento cyklus, majte kazde dva dni tutu mutu a aj keb bola tak nepresvihnete.. ;)

vikina6
30. máj 2015

@littledesire ach presne tak,už teraz rátam so všetkým pozitivnym alebo negativnym...ale budem čakať na tvoj tehu test 🙂

littledesire
30. máj 2015

@vikina6 no, to sa este necakas ;) dnes zas pozitivny test, takze netusim kedy bude ovu, ale tak snad teraz dakedy, aj ked dnesny test je kusok slabsi ako vcera ;)

majuskabobi
30. máj 2015

Idem aj ja😀

sara34valentina
30. máj 2015

@littledesire ahoj ked je dnes slabsi pocitaj od vcerajska pozitivny 🙂 to znamena ze dnes alebo zajtra je ovu vzdy do 48hod po poz.teste:-) tak drzim palce, mna ovu len caka bud tyzpocitam ze pride neskor az na 20den 😨

sara34valentina
30. máj 2015

@vikina6 18den si mala najsilnejsi, mozno si na 19den vela pila tekutin a neukazalo .....ak tak si myslim ze ovu bola na 19-20den 🙂

sara34valentina
30. máj 2015

@littledesire od prveho dna pozitivneho ,,,,to znamena ze do 2dni mas ovu !! cca 48hodin 😉