icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
8. sep 2017

@rula mojko po laparke sup na asistovanu reprodukciu, uz nevymyslaj a chodte do toho. Do roka mas maly uzlicek v naruci uvidis

rula
8. sep 2017

@mimikas dobre, idem setrit pengy, Brno je vraj najlepsie, co Vy na to?

kakatulik
8. sep 2017

@rula vraj ano. Ak sa rozhodneme,tak jedine Brno. Platit musim vsade,cize idem podld referencii a instinktu.
Ked aj nie hned IVF,tak aspom moznosti prekonzultovat.🙂

rula
8. sep 2017

@kakatulik dobre, da si poradit,dufam, ze to financne zvladneme, netusim kolko to stoji. 😕

mimikas
8. sep 2017

@rula ja som za, ja by som vyskusala vsetko co sa da. Proste chcete baby treba do toho ist. Pripadne Helios ak chces. Ale brno je vraj velmi dobre.

rula
10. sep 2017

@sara22 Dobre ranko, dakujem za link, uz sa podujala ta moja tehu kamoska, len neviem nikde najst,co sa ma vlastne modlit, aku modlitbu.

badimeria
10. sep 2017

Dobre ranko dievcata preco to nemame sukromne iba my mam problem chcela by som napisat ale nemozem tu verejne 🙂pisala som @sara34valentina napisala som roman a ja to na konci nechtiac zmazem 🙂)@rula myslim ci brno ci helios obe je fajn len do toho moja ak mozete financne uz ti to zo 💗prajem

kakatulik
10. sep 2017

@badimeria zaloz sukromku a tak tam budes moct pridat koho chces a pisat co chces😀.

badimeria
10. sep 2017

@kakatulik dakujem to asi ani neviem ako sa to robi🙂

sara34valentina
10. sep 2017

Ostavame doma 😔

Bola som na vysetrenie u obvodnej (povinne)
A pyta Sa ma na toxoplasmozu Ci Mam protilatky
No a ja ze Az 2.10.na Zucker teste robia Aj Toto rozbor..
Tak volala Gyn vzali krv Ale vysledky Az. Bud tyzden
Povedala Mi ze nesmiem mat ziadny kontakt s mackou
Nö fasa
A mama ma Kocura
Tak nikam nejdem, som si nastudovala ako lahko Sa to Da chytit, a zakazala Aj Eliaskovi Do piesku a chytat macky! 🤔
Pieskovisko sice zakryte, Ale nie raz som videla ako tam macky seru😈
Takze Sa nikam nejde
Pamatam si dodnes (Ked som v r 2005prisla o babatko) ako prisla mamicka v 7mes nakazena toxoplasmozou, ani o Tom netusila, ze ju prekonala, kedže nemas ziadne priznaky, nö a cakala na OP lebo nosila mrtve dietatko 😢
Zenyyyyyyy Az Sa bojim
Inak ja macky od detsva neznasam, cize pochybujem ze dake protilatky mam

rula
10. sep 2017

@sara34valentina och, do kelu.... skoda, no, neda sa nic robit...☹ tak zavolaj maminu k sebe.

sara34valentina
10. sep 2017

@rula pride Az v januari
❤️

sara22
11. sep 2017

@sara34valentina mojka,ja tiez neznasam macky a moja svokra macku ma a boli sme tam na zaciatku mojho prveho tehu. Nechceli sme jej o tom este hovorir,rakze ani nebolo ako naznacit,ze macka ma ist k svagrine na vikend. A vsetko bolo ok,ziadna toxoplazmoza.. Bude aj u teba 😉

sara22
11. sep 2017

@rula verim,ze ti to pomoze! 😘 ja som sice neveriaca v boha,ale verim v nieco,tazko to nejako nazvat..osud?vesmir?.. Prosto ze si veci vies privolat. A ta motlidba mi prisla na rovnaky sposob. Ked tehotna mamicka,ktora preziva to stastie z babatka,sa modli za inu,tak tymi myslienkami jej to pritahuje. Navyse viem,ze ty veriaca si,takze si v tom isto najdes to svoje a urcite to klapne,uz musiiii!! 🙂

sara22
11. sep 2017

@mimikas zlatik,co si kupovala viktorkovi v 3rokoch na zimu ako snehule? Ja mam kupene ddstepky 015 cizmy,snehule som mala min.rok demar billy,ale tento rok uz pre nu nie su. Zvazujem stonzy s tou gumenou podrazkou,len su dost drahe a neviem,ci za tie prachy stoja 😏

rula
11. sep 2017

@sara22 velmi si mi dodala nadej, uz som zacala depkovat a si ma postrcila doprefu zasa. dakujem. vcera som sa s tou kamoskou stretla, bude s s babatkom modlit.💃💃💃❤🙏 tesim sa. aj ja sa modlim za nu , aby boli zdravi. uz maju 7 cm👍 velmi chce Viktorku, som fakt zvedava...
ja idem vo stvrtok k mojej obvodnej na predoperacne vys a hned aj preventivku mi urobi, pockam ms a po nej hned laparka. pod stromcekom bude dufam tehu knizka😉

mimikas
11. sep 2017

@sara22 ja na zimu vzdy kupujem jedny goratexove cizmy, bud superfit alebo Ecco. Popravde tam neaky BF neriesim, ide mi o funkcnost a aby som nemusela kupovat osobitne snehule a vsetko mozne. Ked su kvalitne goratexove tak vydrzia aj mokro, velku zimu a noha je stale sucha a tepla. Ja davam len pozor aby neboli prilis uzke.

sara22
11. sep 2017

@rula bude,uvidis 🙂 netreba sa vzdavat,nikdy. Moj tato kedysi vycapil na chladnicku tento obrazok,aby sme s bratom vedeli,ze vzdy treba bojovat a vzdy si nan spomeniem,ked uz stracam nadej 🙂

sara22
11. sep 2017

@mimikas my sme kupili minuly rok filii,no moc ich nevynosila,bo boli moc teple na take ze presunut sa nuekam autom a do snehu som ich nicit nechcela 😂 takze obute 5x.. Vynosila hlavne tie snehule. Tiez mi ide o teplo a nepremokavost,len chcemnueco s peknou spickou a tu moc topanky nemaju 😏 ci tie ecco prip.superfity maju?

badimeria
13. sep 2017

Babule moje som v trese kedy najskor od tutu mutu ukaze test tehotenstvo?Dakujem 💗

kakatulik
13. sep 2017

@badimeria nemozes pochtat od tutumuv,ale od ovulky. Co tu baby testuju,tak najskor 10dpo. Mne sa aj to zda skoro.🙂

kakatulik
13. sep 2017

@sara22 existuju take teple aj pre dospelych? Ja som totiz taka zmrzlina. Ja mam celu zimu studene nohy.😍

sara34valentina
13. sep 2017

@kakatulik ahoj, Aj ja furt v zime studene Nohy
Ja som si kupila boty s ovcou vlnou vo vnutri a od vtedy ich Mam teplunke. RADA nosim Aj snehulky "🙏

sara34valentina
13. sep 2017

@badimeria ejha ejha
Takze v strese 😅
Hihi
Vies kedy presne bola ovulka?
Na9-10dpo ukaze ducha
Drzim palce, nech je to Tak ako si zo ❤ zelas

rula
13. sep 2017

@badimeria O oooo 😲 kolkaty DC si ?

sara22
13. sep 2017

@sara34valentina tak ako pise kakatulik,najlepsie su zateplene ovcou vlnou 😉

sara22
13. sep 2017

@kakatulik jaaaj materska demencia 😂😂😂 naopak,tak ako pise sara34valentina 😁

kakatulik
13. sep 2017

@sara22 oki. dakujem. vyskusam.🙂

badimeria
13. sep 2017

@sara34valentina
@sara22
@rula
@kakatulik baby vobec neviem kedy bola ovulka nic netusim nakolko som to nemala potrebu sledovat a viem ze mne to nechodi presne nemam 28dnovy cyklus.21.8 mi zacala ms cize ovulka mala byt cca okolo 4.9.ked ma zena ten 28dn.cyklus ja mavam aj 30.Moj mazel uz vie pocitat moje dni nakolko ked sme sa vzdy snazili sa naucil 🙂a on si myslel ze aom mala menstruaciu skor cize to pustil dnu 7.9tutu mutu ked bolo.Unas funguje na 100% ked som robil ovulacne testiky ze ked nebola ovulka vzdy sme si to uzili naplno a nikdy som nebola tehu no teraz nemam ziadnu istotu kedy bola co myslite mozem otehotniet???Ja asi nechcem teraz tretie ☹mozno do buducna neskor by som chcela no niesom nato pripravena zas to vsetko prezit pichat si atd

kakatulik
13. sep 2017

@badimeria tak 7.9.si bola podla mojich vypoctov 18DC.,cize pri 30dnovom cykle si uz mohla byt teoreticky po ovule.