icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
3. okt 2017

@rula mojka,mas to za sebou,to je hlavne! Aj ti povedali,co vsetko robili?

nicolettka2126
autor
4. okt 2017

@rulka supeeer zvladla si to,si sikulka 😍😍
Teraz uz ta cakaju iba same dobre a krasne "veci" ❤❤
Po dlhom dazdi vykukne ziarive slniecko 😘

rula
4. okt 2017

Dobre ranko, uz som oblecena, prepustena a cakam na manzela.
Odstranili mi cystu, vajcovody su prechodne, myomy tam nechali, a cele brucho mam posiate bodeckami endometriozy. Doporucili mi IVF, ze aby sme necakali.

sara34valentina
4. okt 2017

@rula pekny dnik ❤

rula
4. okt 2017

@sara34valentina dakujem. Aj Tebe.

mimikas
4. okt 2017

@rula ahoj mojko, super ze je vsetko ok, chodte do tej IVF a do vianoc ste v tom. Niekedy treba do toho kopnut. Dolezite je ze sa vam babo narodi z lasky

rula
4. okt 2017

@mimikas taka som mimo.... ono by to malo ist aj prirodzene, ale ze nemame cakat. ani neviem kam sa na IVF chodi

mimikas
4. okt 2017

@rula posli mi meno mojko a ja sa opytam kamosky na Helios - ten je v Martine. Chvalia aj Brno a aj BA vraj nie je zla. Urcite chodte do toho, uz nic neries a necakaj. Nie vzdy ide vsetko tak ako clovek chce a planuje, ak sa da tomu pomoct, treba to vyuzit

badimeria
4. okt 2017

@rula Zlatko unas v Mt Helios.Odporucim ti aj moju dr ak chces ku ktorej som chodila tam ja.Velmi dobre vysledky su odtial.Ale urcite hned ako teraz budete moct by som skusila normalne kym to vybavis stihnes jeden cyklus aj takto na prirodno.A ona je velmi zlata mne stacilo aby mi sledovala ovulku naplanovala presne pohlavny styk po styku zase sono atd rada ti ponozem ak sa rozhodnes unas.Pekny dnik hlavu hore mimo do Vianoc bude

rula
4. okt 2017

som velmi unavena, nechuti mi jest, len by som spala. Noc bola hrozna, okrem toho ze som mala bolesti, suseda chrapala a bolo pocut plakat velmi silno babenka.tak dospavam. Muz pride z roboty, este sme sa poriadne ani nerozpravali, co bolo...
Babiky a kolko stoji to IVF, mam 43 poistovna asi nic... nemam ani len tusenie...

mimikas
4. okt 2017

@rula mojko oddychuj kym sa da, porozpravajte sa s muzikom. Je to dolezite rozhodnutie, ale chodte do toho, tam hore caka ma vas vase babatko 😘

rula
4. okt 2017

@mimikas dakujem. 😘

kakatulik
4. okt 2017

@rula tak to IVF stoji podla toho aky sposom zvolis a kolko budes potrebovat liekov.
Keby som sa mala rozhodnut ja isla by som do Brna.....
Po 39 zu poistovna nepreplati nic.
Inak ake velke mas tie myomy a kde? Tie im nevadili?

sara22
8. okt 2017

@wewitta, vy sa mate ako? Si sa dlho neozvala...

majuskabobi
12. okt 2017

@rula ako sa mas dievca? Dali ste sa na to ivf?

rula
12. okt 2017

@majuskabobi aaale co si.... este sa zotavujem, ani sme este nedebatovali s muzikom, co dalej. A vy ? uz mas po op. ?

majuskabobi
12. okt 2017

@rula mna dnes prepustili, vajickovody priepustne, endometriozu su mala kustik tak to odstrihli, v pondelok idem asi vyberat stehy.. nemam ziadne bolesti, jedine ma bolia zuby z narkozy 🙄

majuskabobi
12. okt 2017

@rula ty mas bolesti? ja som zvedava co povie doki, lebo po operacii bol nateseny akoby to robil prvy krat 🙈

rula
12. okt 2017

@majuskabobi zuby Ta bolia? 😲 mna bolela prava panvova kost, tam som mala na vajecniku cystu, este pobolieva ale malinko.Na stehy som bola dnes.Pohoda.

majuskabobi
12. okt 2017

@rula stehy bolia aj mna, kedze ja som dost hyperaktivna 😂 ano, mam precitlivene zuby, musim pomaly pit, hlavne horuce.. buduci tyzden mam mat ovulku, tak snad budem fit a doki povoli muckanie 🤣🤣 strasne som nedockava

majuskabobi
12. okt 2017

@rula takze ideme na to draha, ked su stehy ven 🤣😇

rula
12. okt 2017

@majuskabobi urcite by som skusala, casto baby otehotneli este v cykle zakroku. skusajte. Ja stale spinim, dnes viac, ale podla bazalky to bude asi skorsia ms. 🙄

majuskabobi
12. okt 2017

@rula opytam sa dokiho , ci uz mozme 😇😇 ja mam tiez take mini spinenie, ale nie mskove 🙄 ved aj vy skusajte, ak nemas bolesti ☺️☺️

rula
12. okt 2017

@majuskabobi neboli ma niiic, sak by som aj tr....kala, ale ti spinenie mi vadi, mam to po tej cyste dost tmave, uvidim zajtra ako bude....

sara22
13. okt 2017

@rula a kedy ti vychadza ovulka?

wewitta
14. okt 2017

@sara22 ahoj moja 😊 my super, Stelli od rôčika bežka a všetko v poriadku 😊 len už sem nechodím tak ako kedysi, ale si zlata ze si si na mňa spomenula 🤗💖✨. Keď spomínam na pôrod hneď by som chcela druhé bábätko ale ešte chceme chvíľku počkať, snáď po svadbe 😊 ktorá ešte neviem kedy bude ale plánujeme 😊 a vy sa ako držite s dievčatami? 😊

rula
14. okt 2017

@sara22 ahoj, no vypada to, ze som dnes konecne dostala ms, takze som 1DC. 😉

sara22
14. okt 2017

@rula a to je dobre? Teraz ide ten plodny cyklus? 😀

sara22
14. okt 2017

@wewitta my celkom fajn,som hrozne ubehana. Pepe zacala chodit do skolky,na doobedia,tak mam uplne rozbity den 😅 navyse je na mna teraz furt nacucana a vsetkych ostatnych odmieta 😕 ale snad sa to casom utrasie.
A kedy teda druhe by ste chceli? Ja by som si tiez este porod zopakovala 😊 ale uz nechcem teraz babo 😁 budem rada,ked sa baby trosku osamostatnia, lebo toto je velmi narocne..

rula
15. okt 2017

@sara22 ano, teraz ide ten plodny cyklus, dufam, ze mm bude vykonny a s bozou pomocou sa podari. Ma toho dost, robi namahave prace okolo domu, tak do ovu to dokonci. 😅😂