V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@rulka supeeer zvladla si to,si sikulka 😍😍
Teraz uz ta cakaju iba same dobre a krasne "veci" ❤❤
Po dlhom dazdi vykukne ziarive slniecko 😘
Dobre ranko, uz som oblecena, prepustena a cakam na manzela.
Odstranili mi cystu, vajcovody su prechodne, myomy tam nechali, a cele brucho mam posiate bodeckami endometriozy. Doporucili mi IVF, ze aby sme necakali.
@rula pekny dnik ❤
@sara34valentina dakujem. Aj Tebe.
@rula Zlatko unas v Mt Helios.Odporucim ti aj moju dr ak chces ku ktorej som chodila tam ja.Velmi dobre vysledky su odtial.Ale urcite hned ako teraz budete moct by som skusila normalne kym to vybavis stihnes jeden cyklus aj takto na prirodno.A ona je velmi zlata mne stacilo aby mi sledovala ovulku naplanovala presne pohlavny styk po styku zase sono atd rada ti ponozem ak sa rozhodnes unas.Pekny dnik hlavu hore mimo do Vianoc bude
som velmi unavena, nechuti mi jest, len by som spala. Noc bola hrozna, okrem toho ze som mala bolesti, suseda chrapala a bolo pocut plakat velmi silno babenka.tak dospavam. Muz pride z roboty, este sme sa poriadne ani nerozpravali, co bolo...
Babiky a kolko stoji to IVF, mam 43 poistovna asi nic... nemam ani len tusenie...
@rula ako sa mas dievca? Dali ste sa na to ivf?
@majuskabobi aaale co si.... este sa zotavujem, ani sme este nedebatovali s muzikom, co dalej. A vy ? uz mas po op. ?
@rula mna dnes prepustili, vajickovody priepustne, endometriozu su mala kustik tak to odstrihli, v pondelok idem asi vyberat stehy.. nemam ziadne bolesti, jedine ma bolia zuby z narkozy 🙄
@rula ty mas bolesti? ja som zvedava co povie doki, lebo po operacii bol nateseny akoby to robil prvy krat 🙈
@majuskabobi zuby Ta bolia? 😲 mna bolela prava panvova kost, tam som mala na vajecniku cystu, este pobolieva ale malinko.Na stehy som bola dnes.Pohoda.
@rula stehy bolia aj mna, kedze ja som dost hyperaktivna 😂 ano, mam precitlivene zuby, musim pomaly pit, hlavne horuce.. buduci tyzden mam mat ovulku, tak snad budem fit a doki povoli muckanie 🤣🤣 strasne som nedockava
@rula takze ideme na to draha, ked su stehy ven 🤣😇
@majuskabobi urcite by som skusala, casto baby otehotneli este v cykle zakroku. skusajte. Ja stale spinim, dnes viac, ale podla bazalky to bude asi skorsia ms. 🙄
@rula opytam sa dokiho , ci uz mozme 😇😇 ja mam tiez take mini spinenie, ale nie mskove 🙄 ved aj vy skusajte, ak nemas bolesti ☺️☺️
@majuskabobi neboli ma niiic, sak by som aj tr....kala, ale ti spinenie mi vadi, mam to po tej cyste dost tmave, uvidim zajtra ako bude....
@sara22 ahoj moja 😊 my super, Stelli od rôčika bežka a všetko v poriadku 😊 len už sem nechodím tak ako kedysi, ale si zlata ze si si na mňa spomenula 🤗💖✨. Keď spomínam na pôrod hneď by som chcela druhé bábätko ale ešte chceme chvíľku počkať, snáď po svadbe 😊 ktorá ešte neviem kedy bude ale plánujeme 😊 a vy sa ako držite s dievčatami? 😊
@wewitta my celkom fajn,som hrozne ubehana. Pepe zacala chodit do skolky,na doobedia,tak mam uplne rozbity den 😅 navyse je na mna teraz furt nacucana a vsetkych ostatnych odmieta 😕 ale snad sa to casom utrasie.
A kedy teda druhe by ste chceli? Ja by som si tiez este porod zopakovala 😊 ale uz nechcem teraz babo 😁 budem rada,ked sa baby trosku osamostatnia, lebo toto je velmi narocne..

@rula mojka,mas to za sebou,to je hlavne! Aj ti povedali,co vsetko robili?