icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
29. okt 2017

@rula no takto som to mala aj ja 😮 mala si to pred ms uz niekedy takto?

sara22
29. okt 2017

@rula a kedy vlastne planujes testovat?

sara34valentina
31. okt 2017

ŽENY
JA TO UZ NEVYDRZIM 😨
Este 10 tyzdnov
Nezvladnem to..
Bolia ma slabiny, krize, brusko na prasknutie Jonas Este silno Sa pretaca, ja to nedam 😵
Funim ako prasiatko, Ked ma neboli slabiny Idem vzdy aspon necelu hodinku s malym na prechadzku.. Inak len s ockom..
Ked stojim bolest Do noh, tlak Do noh umrem 😔
Tlaci mi vsade maly..
Eliasko tehu bolo kludnejsie🙏
Nezvladnem uz
A Co je najhorsie, ze uz +16kg a furt len zerem!
Chuti Mi vsetko 🙄
Predvcerom zacali menstruacne bolesti 👽
ŽENY
JA TO UZ NEVYDRZIM 🙏

kakatulik
31. okt 2017

@sara34valentina chudatko nase! Aspom Ta polutujeme😘Neboj das to a mozno sa Jonas pmponahla a nebude to trvat celych 10 tyzdnov.Vydrrrz!!!

evi789
31. okt 2017

@sara34valentina
Joj moja,od tohto sa obávam aj ja 🙄 .. určite to nie je fuška.. vydrž.. ľahko sa to hovorí,Čo ❤

sara34valentina
31. okt 2017

@evi789 Ty Mas dlhsie rozpatie
Svagrina mala prve tehu taketo a druhe Nic..
Ja prve lahsie a Toto tazsie..
Neviem Sa hybat a slabiny bolia Aj nervy Mi tlacia, bolest ze až

nicolettka2126
autor
31. okt 2017

@sara34valentina juuuj mojko tak ty sa nam takto trapis? Chudatko nase ☹
A co na to doktori?Asi len ze musis vydrzat vsak? 😖
Zvladnes to,isto,musis kvoli malemu,ty si silna osobnost a si hlavne zena a my zeny vydrzime toho vela 😘😘
Drzkaj sa nam,nech sa ti aspon trosku ulavi...

sara34valentina
31. okt 2017

@nicolettka2126 veru trapia ma bolesti
No len vydrzat....
AK by Sa to zhorsilo, nebudem vladat Tak cisarsky.. 😕

nicolettka2126
autor
31. okt 2017

@sara34valentina a keby k tomu nahodou doslo,kedy najskor ti ho mozu spravit?

rula
31. okt 2017

@sara34valentina ach, takto sa trapis, to mi je luto, ale Ty si statocna, vydrz. Setri sa, odpocivaj, kasli na upratovanie, rob len co musis okolo Eliaska, ostatne pocka. Drzim Ti palce, nech to das v zdravi do porodu. 🙏

sara34valentina
31. okt 2017

@nicolettka2126 Bud tyzden Idem na gyn, uvidime Co povie..
Vies mojko ja vela znesiem Ale minule som ani chodit nemohla, bolest nervu bola silnejsia 😔
Jonasko ma uz menej miesta Tak tlaci..
Nechcem prerusit jeho vyvoj, ani cisarsky..
Snad bude Zajtra lepsie..
10tyz je Este dlha Doba..
Nech uz je Januar 🙏

sara34valentina
31. okt 2017

@rula dakujem, modlim Sa kazdy vecer, nech Mi Boh silu da 🙏

rula
31. okt 2017

@sara34valentina aj ja sa budem za Teba modlit.

nicolettka2126
autor
31. okt 2017

@sara34valentina moje zlatooo ☹ Joj ako mi je ta luto :-/
Som zbedava co ti povie gyn na proadni,potom napis!!
Myslim na teba veelmi ❤❤

sara34valentina
31. okt 2017

@rula zlataaaa ❤

sara34valentina
31. okt 2017

@nicolettka2126 volala som vcera s mojou Hebamme (Porodnou babou ktora je somnou pri porode)
Mam si robit kupele, oddych, moznost Aj ist za Physiotherapie
Nosim pas tehotensky Ale Az Tak spokojna nie som

sara34valentina
31. okt 2017

@nicolettka2126 vies ja sem tam Aj Eliaska dviham a uz ma12. 4kg

rula
31. okt 2017

nicolettka2126
autor
31. okt 2017

@sara34valentina ach zlato moje,hlavne nech vydrzis co najdlhsie,verim ze sa ti nejakym zazrakom ulavi a hlavne nech ti ten cas rychlo prebehne..
Ja som mala tiez super tehu s Laurinkou tak dufam ze ma nieco taketo necaka pri druhom v buducnosti 😲

sara34valentina
31. okt 2017

@nicolettka2126 si mlada, neboj
Ja uz 36r
❤️
Zajtra si Idem Do lekarne Pre daky uvolnujuci olej Tak snad pomoze
❤️
Neboj Mam Aj Pekne dni Ked len funim..

nicolettka2126
autor
31. okt 2017

@sara34valentina moooc drzim palce aby ti olejik zabral,nech sa ti ulavi ❤

sara22
1. nov 2017

@sara34valentina mojka,no to su tie druhe tehotenstva, telo vycerpane zo starania sa o dieta, inak sa regeneruje, navlacuje sa starsie a tak..ale vydrzis to, ved to ani nezbadas ako ubehne, o chvipku su tu vianoce a potom to uz pojde sup sup.

sara34valentina
1. nov 2017

@sara22 ja vydrzim len ten nerv nech Mi netlaci, lebo to nenormalna bolest.. Inak vydrzim 🙏
Veru a varenie, statie ARD, som vycerpana
❤️ Ale uz Sa tesime na krpceka
Dnes som ukazovala Eliaskovi aky bol malicky a ze sme Mali psika, boli plavat atd..
Som aj zabudla ako vyzeral 😅

badimeria
1. nov 2017

@sara34valentina och zlatko viem co prežívaš moje druhé tehu bolo také isté ťažké poplakala som si tlačil do krížov na navydrzanie. NEMÔŽEŠ zájsť za fyzioterapeutom ukáže ti pomôže uľaviť aby ten nerv netlačí. Ale ty si silná ženská verím ze to povolí a ty to dáš cmuk❤

sara34valentina
1. nov 2017

@badimeria ak Sa to nezlepsi Tak pojdem 👍
Dakujem

badimeria
2. nov 2017

@rula no ako moja co graf kedy testujeme 😊@sara34valentina a ty ako polepšili sa ti?

sara34valentina
2. nov 2017

@badimeria ahojky Ano trosku lepsie, dnes lezi inac..
Nohy bolia Ale som Teraz buvala s malym vyse2hod
❤️

rula
2. nov 2017

@sara34valentina super, ze si si dospala👍

@badimeria testovat nebudeme, zacinam spinit od vcera, zajtra pride ms. som sklamana, neskutocne. asi to vzdavam, na IVF nepojdem urcite.

kakatulik
2. nov 2017

@rula co znamena vzdavam to?
Ak len to,ze sa na vsetko vybodnes a budete sa venovat sebe navzajom,tak potom👍 To je najlepsia cesta. Moja kolegyna 42, hormony v kybli,menzes asi raz za tri mesiace,AMH 0,01,no proste jednou nohou v prechode..uz ani nedufala. S manzelom sa prihlasili na kurz pre pestunov a hop. Otehotnela. Je este uplne na zaciatku,ale uz to,ze sa to podarilo je zazrak.
Viem,viem. Je to jeden z mala pripadov,pre mna ale hmatatelny. Cize nic sj nedeje,bude ako ma byt.

badimeria
2. nov 2017

@rula zlatko to ma mrzí ale sme tu nato aby sme si pomáhali a ja ti posielam no u silu nádej energiu však si povedz ze ved to bol iba prvý pokus ako sa to všetko spriechodnilo a zdravím párom sa to nepodarí na prvý sup.Ideme ďalej žiadne že vzdávam sa haloooo počuješ ma!!!!