icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
2. nov 2017

@kakatulik
@badimeria
vyhodim pipinovy teplomer, testy nechcem uz ani vidiet, tolko casu a energie som pri nich stratila .... proste budeme bezdetny par , prijmeme to s pokorou. Mam 43 a stojim nohami na zemi.

mimikas
2. nov 2017

@rula mojko uptimne mi to je luto. Viem ze to musi byt neskutocne tazke a tuzba velka a sklamani bolo viac nez dost, ale nadej tam je. A preco tak velmi razantne odmietas IVF? Preco je pre teba taka nepripustna? Je to len pomoc, taka ista ako bola tvoja operacia a pod.

rula
2. nov 2017

dakujem za vsetky srdiecka, je ich tolko, ze sa na mna vysypali. Dakujem!!!!! ❤ Budem sa za Vas modlit, aby ste boli zdrave aj Vase rodiny. To mi ide a tam hore funguje 🙏 @sara34valentina vydrz do porodu 🙏❤

badimeria
2. nov 2017

@rula to co si napísala s tebou súhlasím že to všetko vyhodia ale určite nestrácaj nadej. A tiež ma zaujíma otázka prečo to IVF odmieta? Samozrejme tvoj názor len ma to zaujíma je to možnosť ako sa stať rodičmi. MINULE som mala pocit ze by si aj do toho šla keď si napísala ze si musíš okolo toho pozisťovať. Posielam objatie

kakatulik
2. nov 2017

@rula ja som si povedala,ze tie testy este dominam a tiez s nimi koncim. Mam ich ale este dooost. Mno bolo by na case,dat to kafco🙂

sara34valentina
2. nov 2017

@rula dostanes po riti!
❤️
Nic Neries, oddychuj, podla mna Sa to raz podari..
❤️

agathachristie
5. nov 2017

@rula mrzi ma to :( aj ja som si verila tento mesiac a nic, uz mi aj konci ms :( mas to tazke, ale zivot bez deti je mozny a je mozny krasne. mam vo svojom okoli dva take pary, uz v dochodkovom veku. jeden z nich dokonca nemal deti zamerne. su so svojim rozhodnutim spokojni a stastni. cestuju po celom svete a ziju jeden pre druheho. ten druhy par si teraz na dochodok kupil dom v chorvatsku a idu zit tam. mat deti je super, ale urcite to nie je jedina moznost ako zit stastny zivot.
co sa tyka IVF ani ja by som ho nepodstupila. asi chapem tvoje dovody a z toho co ta poznam tak asi budu nabozenske. ja osobne som sice ateistka, ale tie dovody proti IVF vnimam rovnako ako cirkev. skus este aspon inseminaciu. ta je podla mna v tomto smere v poriadku. keby som bola tebou nevzdavam to. bojovala by som este tak 2 roky. Do 45 si este stale v pohodovom veku na dieta... niektore sa na to citia aj neskor. Drzim ti palce :*

rula
5. nov 2017

@agathachristie ahoj, dakujem za povzbudenie. Som dnes 2 DC, vo stvrtok som si fakt dost poplakala, dokonca som to pustila zo seba pred manzelom, tak sme si to predebatovali a pomilovakali sme sa. ach.. aj ja mam bezdetny par v blizkosti, on je v pohode, ona ucitelka, dodnes to zle znasa, chcela aj adopciu, on nechce, je uplne pasivny... my sme sa pred svadbou dohodli, ze ze adopciu nie, v tom mame obaja jasno. Pojdem na kontrolu k dr. a uvidim co mi povie.

sara34valentina
6. nov 2017

Ženy ako sa mi mate?
❤️
My dnes boli s Eliaskom u zubarky, Pekne si dal kuk zubky, uz skoro 16zdravych zubkov, povedala ze ich ma krasne biele, zdravunke..
❤️
Mne uz je lepsie, Ale jeden zubok reaguje na sladke (mrtvy zubok) Tak uvidim Ci Termin si hned Aj ja urobim..
❤️
Boli ma hrdlo, som trosku nachladnuta
❤️
Onedlho Vianoce, vsade vyzdoby v obchodoch
❤️
V stredu Idem na gyn, konecne uvidime nasho Jonaska
❤️
ŽENY je to zvlastny pocit vediet, ze tu budeme mat dve deticky, o vselicom premyslam, čo ako bude
❤️
Chcem Ku kadernicke som nebola od svadby
❤️
Tehu fotky chceme take vo vianocnom duchu, snad dovtedy neporodim
❤️
Neviem vam sem pridat fotky cez telefon(len sem Sa mi neda, neviem preco) 😂
Jonas je aktivny, Stale silne pohyby na zvuky, dakedy Az Sa bojim Co to
❤️
Prajem vam pekny vecer
a ozvite Sa
❤️

sara34valentina
12. nov 2017

Ženy Do nemocnice Asi rodim

evi789
12. nov 2017

@sara34valentina nesranduj moja
Čo sa stalo. Drž sa posielam veľa energie ❤

kakatulik
12. nov 2017
badimeria
12. nov 2017

@sara34valentina to nemyslíš vážne och mojko teraz neobsedim že čo sa deje v každom prípade držím palce nech ste zdravucky a všetko dopadne ako ma.

sara34valentina
12. nov 2017

Este Stale v nemocnici..
Som bola prechladnuta Tak kvoli tomu ten tlak ze rodim.. 😔
Robili vysetrenia, lezim na sale, cakame na krvne testy.
Som uzavreta, vsetko v poriadku..
Äh ženy to vysetrenie neprijemne Co mne robili 😔

evi789
12. nov 2017

@sara34valentina jaaaj si nás vystrasila moja . To je hlavne že si uzavretá ❤. A drobcek je okej.
Fuuu...verim ze bolo nepríjemné to vyšetrenie už v tomto tvojom pokročilom štádiu 😵.
Daj vediet čo ako a drž sa.

badimeria
12. nov 2017

@sara34valentina a co ti robili aké nepríjemné vyšetrenie? Och som sa zľakla že už.... Moja len kľud teraz myslí na drobca v brušku. A aby ta čím skôr pustili doma čaká Eliáš KO posielam objatie

badimeria
12. nov 2017

@sara34valentina Eliasko❤

sara34valentina
12. nov 2017

@badimeria
@evi789
Ste zlate, dakujem vam
Konecne domka
Vsetko v poriadku
Uzavreta, 3cm krcok
Krv v poriadku
Jonasko tiez
Äh ženy ja uz ze rodim
😨

melisssssa
12. nov 2017

@sara34valentina drz sa moja..super,ze je vsetko v poriadku 🙂

evi789
12. nov 2017

@sara34valentina boha..si nás naplasila 😀 ... ale verím ti že si sa zlakla. Si zo spodu prechladnuta moja?

nicolettka2126
autor
12. nov 2017

@sara34valentina ach zena si ma vyplasila neskutocne 🙏
Chvalabohu ze je vsetko v poriadku,mala si asi take tlaky ako na prood kvoli prechladnutiu vsak??
Tiez mam vela skusenosti (zial) s prechladnutim a veru podoba sa to na tie tlaky pred porodom..
Davajte na seba pozor ❤

badimeria
12. nov 2017

@sara34valentina fúú som snáď sa bála aj za teba. TO si mala takú bolesť z prechladnutia alebo vlastne čo sa dialo? Máš aj niečo odspodu zápal ale o to močové cesty? Super ze už doma

sara34valentina
12. nov 2017

@evi789
@badimeria
@nicolettka2126
Nie od spodku nie, len tym ze som kaslala Sa Mi mensie tlaky robili a mala som pocit na porod (menstruacne bolesti, stahy..)
Vraj Mi zacali predporodne kontrakcie, tie Este falosne (mala som aj pri Eliaskovi) Potom to po hodinke preslo..
Ale sme Sa vystrasili
Dnes uz cibulovy sirup popijam Tak snad Mi bude lepsie
Kasel je nebezpecny, moze Sa zacat predcasny porod
Som rada ze je vsetko v poriadku❤

evi789
12. nov 2017

@sara34valentina fiha, no to nie je sranda teda. Keď si vezmem som mala silný kašeľ tiež som mala normálne svalovku v bruchu... takže pochopiteľné že u tehuliek to vyvola falošné kontrakcie...ty brdo.
Tak sa lieč,cibulovy čaj je super.

nicolettka2126
autor
12. nov 2017

@sara34valentina zlatik opytam sa asi ako uplny dilinko ale ako sa robi ten cibulkovy cajik??

sara34valentina
12. nov 2017

@nicolettka2126 cibulovy sirup
Cibulku nakrajas a bud medikom alebo cukrom zasypes vo flaske..
Obcas pretrepes..
Pusti za 4hod stavu a to lyzickou Papas cely den
Na druhy den si cerstvy urobis
(mozes pridat Aj zazvor, cesnak)
Som zvedava Ci pomoze, Mam dusivy kasel a Potom ma hlava priserne boli.

nicolettka2126
autor
12. nov 2017

@sara34valentina supeeer dakujeeem,toto si ulozim,keby nahodou v buducnosti bolo treba 😘
Drzim silno palceky aby ti to pomohlo ❤

rula
12. nov 2017

@sara34valentina ufff, si sa isto vystresovala, si statocna, kolko bolesti si vydrzala. ☹ Prajem Ti silu a zdravie ,, vydrz este kusok par tyzdnov. 😘

sara34valentina
12. nov 2017

@nicolettka2126 mozes Aj princeznej urobit, len nakrajas cervenu cibulku, je jemnejsia, a medik
❤️
Vraj za dva dni pomoze
Som zvedava
Ja som Sa Az dusila 🤒
Neprajem nikomu
❤️

sara34valentina
12. nov 2017

@rula ja vydrzim zlatko len Ci Aj moje telo vydrzi tento kasel
❤️
Este dva Mes iace