icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
12. nov 2017

DAKUJEM ZA SRDIECKA ❤

rula
13. nov 2017

@sara34valentina u nas v rodine funguje stary osvedceny recept, kup si tvaroh, zabal do starej ponozky a priloz si nana 2 hodiny na hrudnik, zopakuj aj viac dni po sebe. Tvaroh vytahuje zapal. len neviem ci v AT zozenies hrudkovity🙄

sara34valentina
13. nov 2017

@rula Ano zozenien, nim robim halusky, maju Ho v spari a v merkure len
Dakujem
Dnes uvidim
Uz mi jee zle z toho cibuloveho sirupu bleeeee
V noci som Sa zase dusila
Snad uz ten bacil skape🤒
Dakujem
Zajtra kupime tvaroh

rula
14. nov 2017

@sara34valentina chuda nase. pekne si urob tie tvarohove obklady,prikry plienkou, aby si to mala v teple pomoze Ti to. Inak, bola som prekvapena, ked som opatrovala vo Flachau dedka, mal cervene predkolenie a miestny obvodak sikovny mlady pan doktor nam tiez kazal davat mu tento obklad,bola som prekvapena, ze aj oni tie tvarohove zabaly robia.😉

alerka
22. nov 2017

@rula ploDar.sk si skusila? Vraj maju 50% uspesnost.. IVF len 10%

rula
22. nov 2017

@alerka ahoj. v Sastine na puti som dostala letacik, ved som to na tom nete guglila,citala a nic som sa na tej stranke nedocitala. Kde si to Ty nasla?

rula
23. nov 2017

@sara34valentina no ako zvladas? uz si zdrava? co mas nove?

agathachristie
23. nov 2017

@rula ako tento mesiac? Ja som 6 dpo, ale mám taký pocit, že zas nič. Nejak som z tým už zmierená a nemyslím na to toľko.

rula
23. nov 2017

@agathachristie aaale, 2.10 bola laparka a uz som mala 3x ms, otras. a tento posledny cyklus je cisty anolvulak po 2,5 roku sa opakuje...
v pondelok idem k dr. No, mozno u Teba to zrovna vyslo, este je skoro, pockame.

agathachristie
24. nov 2017

@rula aj ja mávam anovulacne. Možno toľko ms aspoň znamená že sa niečo deje. Daj vedieť čo povedal dr.

sara34valentina
24. nov 2017

@rula ahoj
Mame Sa dobre, uz Sa nam to krati..
❤️
Jonasko uz ma vsetko pripravene, Este ja si musim tašku pripravit, a moze klopat na dvere 😅
Tolko veci, čo som musela poupratovat, po odkladat aby bolo vsetko v poriadku..
Aj popisat KDE Co je, kedže moj muz sa prt vyzna..
Ja o strihala vlásky uplne ze na kratko😂
Kto vie kedy Sa dostanem Ku kadernikovi.. 😅
Robim si starosti, lebo v januari uz bude zima aby sme Jonaska nenakazili..
❤️
Eliasko je certik, vsade vsetko Ho zaujima 👶
Taky je rychly ze až..
Este si uzivaj po obediku oddych uz Potom Ho tolko mat Asi nebudem 😂
Vyskusaj to Co som Ti sem minule link dala, dalsia moja znama po4r snazenia otehotnela 🙏

rula
24. nov 2017

@sara34valentina z Tvojho pisania citit optimizmus, som rada, ze Ti je lepsie. Uz mas vsetko upratane, si zodpovedna a starostliva. 😉 Drz sa, este kusok vydrz.

alerka
25. nov 2017

@rula kamoska v sukromnej skupine na fb radila to su take kurzy.. vraj aj na jednom bola ale uz na prvom sedeni bola tehotna.. popytam sa jej 😘

sara34valentina
25. nov 2017

@rula vydrzimmmm
Ale uz z posledneho meliem 🙏pekny vikend ❤

sara34valentina
8. dec 2017

Ženy
Ako Sa mate vsetky?
❤️
Urcite uz napecene, ze?
❤️
Ja uz nachystane vsetko, Este 42dni
❤️
Zacali Mi poslickovia, tak dakedy ma Az vystrasia..
❤️
Ja zatial len medovnicky styri plechy napiekla, nevladzem stat, IDE Mi zase vsade voda 😕
Eliaska bola prvy krat strihat, tak He Taky zlatunky 😘
Zhanala mu dobre teple snehulky, nakoniec nasli a kupili.
❤️
Jonasko Sa Tak hybe v brusku, ze až 😘
V utorok konecne Gynäkologin a vecer Tehu fotenie ❤
Prajem vam všetkým pokojne Ale radostne stedre pozehnane v kruhu rodiny vianocne sviatky☃☃☃

melisssssa
14. dec 2017

@sara34valentina ahoj,tak sa Ti to pomaly blizi🙂🙂 drzim palceky,aby si vsetko super zvladla🙂
My sa mame fajn🙂Tobiasko je velky vymyselnik,neobsedi ani chvilku,neviem kde tu energiu stale berie🙂🙂🙂
Inak je zlaty,sikovny a velky pomocnik🙂 stale by mi linku upratoval,zametal,a stol umyval🙂🙂
Ja tiez medovniky a linecke upecene..este spravim kokosove crinkles a koncim🙂 ostatne som objednala,lebo na to ja nervy ani vlohy teda nemam 🙂🙂🙂
Kedy mas presne termin?
A vy baby ostatne sa ako mate?a deturence posluchaju?

nicolettka2126
autor
14. dec 2017

@sara34valentina ahooooj zienka nasaaa,joooj no tebe sa uz veru bliiizi ten porod 😊😊 uz sa tesim velmi na fotku maleho Jonaska 🙂
Za chvilinku Vianoce a potom ti to ubehne raz dva 🙂 A uz budes mat dvoch krasnych chlapcekov doma,teda vlastne troch,aj manzelik 😊 no ako ti bude dooobre 🙂
My sa mame super,tesime sa uz na Vianoce velmi 🙂
Dom vyupratovany,kolaciky robi svokra,ta to ma ako hobby kazdy rok tak toto aspon nemusiiim 😁
Laurinka rastie neskutocne rychlo,ved to sama vidis na Eliaskovi ako ten cas leti 🙂
A teda duuufam ze buduci rok ale az niekedy v lete ta vystriedam v tehulkovani 😊😊😊😊

sara34valentina
14. dec 2017

@nicolettka2126 krasnunke Vianoce mojko ❤️
Ja len medovnicky, keksiky a rafaelo zatial
❤️
Ideme Ku svagrovcom, NASA rodina plus jej, tak bude veselo, tiez Nic nemusim kedže ledva prejdem 😂
Ano bezi to rychlo..
❤️
Trosku Sa bojim ako to zvladnem..
Sranda to nebude 👶
❤️
Vidim Ake je to Teraz narocne s Eliaskom, zacala vzdorovacia faza
❤️
Veru 36dni Ci kolko
😖

badimeria
16. dec 2017

Ahoj ja sa teda nemám čím chváliť včera sme skončili v nemocnici drobec zvracal hnačkoval a dehydratácia už bola tak asi vírus. Neviem ešte nič tak snáď čoskoro to skončí a pustia nás cez týždeň domov inak neviem. Trhá mi srdce keď druhý doma za nami plače a ešte aj Vianoce.

sara22
16. dec 2017

@badimeria jemine, chudacik! 😥 a to ti takto vydrzi lezat? Kedy budete mat nejake infos? Na rotavirus je ockovany?

evi789
16. dec 2017

@badimeria skoré uzdravenie prajem ❤

sara34valentina
16. dec 2017

@melisssssa ahoj 18.1.
Brusko uz dolu a Mam pocit ze zo pride skorej..
❤️
Som rada, ze Maß takeho pomocnika.
Ja uz len opekance upeciem, nevladzem stat 🤢
❤️
Krasne sviatky vam prajem☃

sara34valentina
16. dec 2017

@badimeria oh Bozemkoj dobry, chudatko malinke.
❤️
Nech je cim skor zase fit ❤
Chudáčik
❤️

badimeria
16. dec 2017

Ďakujeme rotavirus to není dáka viroza. ZE ak všetko bude postupovať čoraz menej infúzie tečie a začíname samy piť potom papať a ak sa to v ňom udrží v pondelok nás pustia. A ležať nevydrží len mal zvýšenú teplotu tak ho to tak odvalilo❤️udržať sa nedá stále dole z postele a obuva sa do topánok že ide domov a kričí plače.

rula
16. dec 2017

@badimeria moje male, posielam pusinky a nech ste rychlo fit a sup sup domeno za rodinkou.

@sara34valentina
drzim palce, vydrz, uz len chvilocku. modlim sa za Teba, aby si zvladla kazdy den do porodu.

sara34valentina
16. dec 2017

@rula moja zlataAaaa
No budem skorej Asi rodit
Brusko uz dolu 😮
❤️
Dakujem ze Sa modlis, Aj ja Sa za vsetkych
❤️
Mojko krasne sviatky

sara22
16. dec 2017

@sara34valentina juuuj,moja, ale uzivaj si to, stale je to vacsia pohoda ako to,co pride 😁 teda, zalezi aj od toho, ake bude jonasko babo,samozrejme 😊

sara22
16. dec 2017

@melisssssa a co kupujete malemu na vianoce? Moja je tiez raketa, zacala byt hrozny mojkos, normalne sa niekedy o mna biju 😅

melisssssa
17. dec 2017

@badimeria chudatenko malinke....skore uzdravenie prajem 🙂

melisssssa
17. dec 2017

@sara22
No to je zlate,ze sa o Teba biju🙂🙂 moj je pritulny len ked je chory🙂 inak nema cas na take veci🙂 postiska ma na 5 sekund a uz bezi dalej 🙂🙂
My sme kupili taky kutilovsky stolik s naradim,upratovaci set,(kedze stale kradne moju metlu) ,branku s loptou,knizky,oblecenie,dala som mu uhackovat macka(ten je krasny),detske boby,klavir....ma toho strasne vela uz si ani nepamatam co som mu to balila🙂
A vy ste co pokupovali babulam??