V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@rula jej čo to čítam 😍😍 držím palce veľmi prevelmi.
@rula no našla som si ten tvoj test, ale radsej nenapíšem nič 😍😍😍😘😘😘
V nedeľu budem nalepená na mobile 😂😂😂
@agathachristie ahoj, vsetko dobre v Novom roku !
v nedelu rano vstaaavame , anooo. Dufam, ze to bude pekne raaaneckoo
@rula mojkoo,aj ja sa pridavam do klubu nedockavyyyych na tvoj testik 😍😍😍
A teda sklanam sa pred tebou ze mas taku oevnu volu vydrzat do nedele,ja som na toto slabaaaa 😂
@nicolettka2126 aaale, schvalne som si nechala len jeden test, aby ma to nelakalo, lebo potom tie testy len skumam a nic neurobim. Teraz ficim jak naspeedovana, uz mam oprate.....zajtra mam o zabavu postarane, to preckam do nedele rana. Uvidime co bude.
@rula aj tak mas moj obdiv,ja aj keby som mala program od rana do vecera aj tak by ma ten test nenechal na pokoji ako sa poznam 😅🙈
Ale to je len dobre ze vydrzis,aspon bude jasnyy vysledok a isto s dvomi ciarockamiiiii 😍😍
@sara22 bre ranko aj ostatne nedockavice, dnes som odolala, teplota je taka ako vcera, takze nebolo to otvorenym oknom.Dufam, ze zajtra vyleti do vysin a budu kolajnice. Verim, ze gulka si nasla teplucke miesto v perinke.Uz kavickujem, este stale mi chuti, idem do kostola, navarit obed, poobede mame koncert, takze na test nemam ani mysel.
Prajem kraaasny den. A dakujem, ze to stale so mnou prezivate.

@mimikas ja odpadnem,to kde si vyhrabala, supeeer.