icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

majik66
9. máj 2015

@rula ja som to brala aj preto, lebo som mala strasne nepravdelne cykly. brala som to asi 3mesiace.
objednavala som si tuto kyselinu listovu http://www.starlife.sk/int/products/product_det...

lulikmajko
10. máj 2015

dobré ránko snažilky 🙂 tak ja dnes znova v práci až do osmej :-/, drahý doma montuje garnižu do detskej izbičky (síce je nedeľa ale má požičanú vrtačku, tak to treba využiť hi hi) no a dnes/zajtra mi má prísť mrcha, tak držte prstíky nech nepríde.

mmoni89
10. máj 2015

@lulikmajko juj chudiatko a taký pekný den dnes, tak nech ti to rýchlo ubehne a mrcha už Nikdy nedorazi 🙂 ja tiež čakám zajtra alebo utorok

rula
10. máj 2015

@majuskabobi dobreeee 😀

rula
10. máj 2015

@lulikmajko ahoj, až teraz som sa zapla, tak nech Ti to pekne rýchlo ubieha a nech ms nepríde.

lulikmajko
10. máj 2015

babule takže ja dnes úplne v pohode, od pondelka týžden volno, mrcha nič (no nechcem to zarieknut tfuj tfuj) ani príznaky žiadne, bolesť ako vždy pred.... Takže neviem, čo myslíte, kedy testovať? naposledy som minulý týždeň, testík bol negatívny.

alexik11
10. máj 2015

@lulikmajko Držím palce, nech nepríde aspoň 9 mesiacov. 😎 A kedy testovať, toť otázka! Vraj je najlepšie ten týždeň po vynechaní ms, tam by už nemali byť skreslené výsledky. Ale zase niektorým babám to vyšlo aj v deň, či pred a tak, takže asi podľa toho, ako dlho vydržíš netestovať. 😀

mmoni89
10. máj 2015

Tak vyzera to na celkom úspešný deň čo? 🙂 mne to pri malom ukázalo deň pred MS pozitívny výsledok,takže myslím že ráno smelo do toho. Držím moooc palce nech ti to vyjde

rula
10. máj 2015

@lulikmajko No super, že budeš mať voľno...

radka0
10. máj 2015

babule,vy toho popisete 🙂

maminka1986
10. máj 2015

no ja som si toto hovorila- asi tak pred 4 rokmi že budem za mesiac tehu...nakoniec sme muslei ist na IVF a čakamae stale na vysledok ...tak držim palce baby!

rula
10. máj 2015

@maminka1986 Ste s mužom vytrvalí. 😉 Aj my Tebe držíme a daj vedieť výsledok , Všetko dobré a veľa zdravia.

majuskabobi
10. máj 2015

Zeny poradte ako mam vyhnat mrchu, mrcha mi trvala 4dni,potom dva dni nic a dnes po polnoci sa zas spustila.pijem litre vody,ale stale spinim ☹ nechce ist prec hnusoba 😠

rula
10. máj 2015

@majuskabobi No uvidíš čo bude zajtra počas dňa , niekedy sa to stáva , môžu za to niekedy aj potraviny,(ovocie, zelenina- všetko kde je vit. C), stres.... Zajtra to všetko odíde z Teba von aspoň sa dobre prečistíš. 😉

majuskabobi
10. máj 2015

@rula to hej len mm pracuje v zahranici a terazky pride v stredu na 4dni domov,takze som ako na ihlach 😳

rula
10. máj 2015

@majuskabobi Aaaaa jeje.... Neboj, zajtra sa dočistíš a šecko dobre dopadne a bude z tejto ,,dovolenočky,, mimi jak lusk. 🙂

meggiepp
10. máj 2015

@alexik11 my sme obaja v pohode a hlavne obaja uprimne chceme babo 🙂 poctivo sa liecime, ako nam kazal doktor, a uz sa tesime ked opat budeme moct snazilkovat ;)

majuskabobi
10. máj 2015

@rula tak tak,xi.ked sme uz v majovych buduckach 😀 ja rozmyslam ci to neni z hokeja 😀

rula
10. máj 2015

@majuskabobi hihi....no hold hokej je hokej.... ale o chvíľu skončí a bude zasa pohoda. 🙂

majuskabobi
10. máj 2015

@rula veru,vsetky vlajocky z aut "fanúšikov "sa premiestnia na smetiarske auta 😂 a bude viac casu na muchlovanie
Hehe

rula
11. máj 2015

@majuskabobi Hihi dobre si to vystihla 🙂

rula
11. máj 2015

@majuskabobi A čo máš dnes nové ? Ako si na tom ?

majuskabobi
11. máj 2015

@rula aale,spinim stale,hrozne ma boli hlava..ja nestastny zemepan 😳 ty jako?

rula
11. máj 2015

@majuskabobi Ach jaj... to mi je ľúto... Tá mrcha si robí čo chce.
Jaaa zatiaľ nemám nič nové.

lulikmajko
11. máj 2015

Koceny tak ja som dnes nevydrzala a testla som. Nic :-/ testik biely. No mrcha zatial nikde, pockam asi do vikendu a ak nepride tak otestujeme znova.

majuskabobi
12. máj 2015

@rula si cakatelka na ms ci ovulku? 😀

ivkanb
12. máj 2015

ženy, ženy...wááá, konečne po 11tych dňoch meškania MS som mala dnes ráno na teste ducha 🙂 aj som chcela odfotiť ale nevidno mi to na mobile veľmi takže odfotím koncom týždňa, keď už budú silné dve čiarky 😀
Asi umriem od radosti 😵

eri28
12. máj 2015

Caute baby vcera som cakala mrchu a nikde.Moj neni doma tak pockam a skusat testovat som strasne zvedava ci sa zadarilo mesiac po kyretazi.

matikmatuska
12. máj 2015

@ivkanb ja som si dnes rano tuez nasla 🙂 ale to ozaj taky slabunkyyy tak neviem ci sa mam tomu veriiit

ivkanb
12. máj 2015

@matikmatuska aj ja som mala najskôr len slabunkého ale asi po pol hodine sa zvýraznil takže kľudne tomu ver 😉 ja som už vôbec nedúfala, myslela som si že mi mešká MS preto, že mám o týždeň štátnice, že som v strese ale našťastie som sa mýlila :D