V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina ano, dakujem ;) tak nejak som ratala aj ja ;) mame plodny vikend haadam ;)
@sara34valentina ja by som ratala skor 18dc... vcerajsi test vecer takyto.. 🙂 to bolo na 16dc
@sara34valentina zaujímavý nazor,potom sme to aj možno prešvihli...ach,už nič,nechávam to tak,ak by sa niečo zmenilo dam vedieť
@majuskabobi hm no veru ja na tom modrom tiez nic nevidim... ale tak mozni neskor...
@majuskabobi a to niesu ale rovnaké značky že? A ktorý je kedy robený? Aké na tom zelenom tam nieco straší 😉
@littledesire
@mmoni89 baby,zeleny je ovulacny,modry je tehotensky 😀 vraj ked je ovulacny pozitivny,je velka sanca tehotnosti.mm
Ani-ani,do budi! 😒
@vikina6 preco presvihli? odporuca sa pred ovulaciou milovat aby mali spermie cas sa dostat ku vajicku
@majuskabobi na ovu ti ukaze tehu az 3dni pred ms pozitivne
@littledesire pisu na ovu teste do 48hod po poz.teste 😉
@sara34valentina a ja som dva dni pred.no veeru si na nepotesila 😱
@sara34valentina vzdy ukaze ovu testik uz tri dni pred ms??Napr ja som dnes 3-4 dni pred ms ale som len 7DPO..Tak kedy by mne mohol ovulacik vyjst pozitivne?
@majuskabobi spermie vydrzia v tele ak mas hlienik 4dni 😅 budes tehu neboj,,,ja mam ovu az bud tyzden 🙄
@majuskabobi ach tak som zle pochopila, si 2dni pred ms? 😲
@sara34valentina sak, 17dc vecer, a 18dc vecer ;) to je 48 hodin ci zle ratam ? ;)
@majuskabobi jj doslo mi ze horny je ovu.. na spodnom teda zatial nic :(
@sara34valentina ja cakam pondelok mrsinu.som 12/13DPO 😒
@nicolettka2126 aha si mala tak neskoro ovu ze? aj ja mavam tak neskoro ovu na 20den az...moja kamoska co ma dieta si robila ovu test lebo nemala tehu test 2dni pred ms a taka silna ciarka jej vysla ze skoro odpadla 😀
@nicolettka2126 isto iba 7DPO? Nejak skoro cakas kramy
@sara34valentina no ja som mala pravdepodobne na 17.DC ovulku a dnes som 24.DC.A v stredu mam termin mrchy...Tak co myslis kedy by som mohla zacat skusat tie ovu testiky na zistenie tehu?
@majuskabobi jo isto,pozitivny ovu test na 15. a 16.DC cize ovulka ratam 17.DC a dnes som 24.DC cize 7DPO a mrcha by nemala prist v stredu cize za styri dni
@nicolettka2126 ukaze ti uz v pondelok
@nicolettka2126 a inak ms mas dostat normalne 12-16dni po ovulacii
Ci pana jake poctarky sme 😂 nemam rada červenú
@majuskabobi tak by ti uz ovu test mal ukazat tehu !! 😲
@sara34valentina ak bude mat co ukazat 😀 😀
Tak som aj planovala ze v pondelok a v utorok urobim ovu testy rano aby ma nelakali tehu testy...ved ak dobre viem tak ked sa zituje ovu btestomtehu tak sa musi viac dni za sebou robit ci silnie viac a viac...samozrejme ak sa s nim testuje este pred terminom mrchy.
@nicolettka2126 nepríde! 🙂
@littledesire super tak drzim palce , ratas spravne,
@sara34valentina ano viem ale vela zien ma kratsiu lutealku,cca 10-11dni.Nie kazda ju ma taku dlhu

@littledesire ovu na 19den 😉