icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
9. jan 2018

@badimeria Jonasko 47cm 3120g
Maternica uzatvorena, krcok kratulinky nie celkom 1cm
❤️
Rodit mozem uz hocikedy
❤️ neviem pridat fotku, pridam Do Albumu

badimeria
9. jan 2018

@sara34valentina jej moje také drobniatko idem teda kuk album🙂 tak dráha moja čoskoro to vypukne teším sa moc

sticker
nicolettka2126
autor
9. jan 2018

@sara34valentina zlatko a vobec ziadna kontrakcia nevyskocila na pasoch?Ani nejaka malilinka?
Jonasko uz ma paradne miery,podobne ako Laurinka ked sa narodila,ona mala 48cm a 3330g 😊
A na fotkac je prekraaaaaaasny 💙💙💙💙💙

sara22
9. jan 2018

@sara34valentina ako som videla miery,tak uz mi srdiecko poskocilo,ze uz sa narodil. A potom citam dalej.. 😁

sara34valentina
9. jan 2018

@sara22 nö som tomu dala ze..? 😝
Ja poslickovia silni kazdych 12min uz v pyzamku som zvedava Ci su to zase Ti nepraviiiii😢

sara34valentina
9. jan 2018

@nicolettka2126 nö je mensi ako bol Eliasko, uvidime 😍

sara22
9. jan 2018

@sara34valentina mozno uz to nie su poslickovia 😉 rychlo si chod lahnut,nech si aspon trosku oddychnes, ak by to uz bolo ono

sara34valentina
10. jan 2018

RODIM ŽENY 8CM OTVORENA

mimikas
10. jan 2018

@sara34valentina mojo uz asi to mas za sebou, juj rychlo cakame na foto a inforsky co a ako. Az mi slzicky vysli 😘

sara22
10. jan 2018

Ja som to tusila,ze su to neni poslickovia len, mne sa to tiez tak rozbiehalo 😀
No ako? Uz to mas za sebou? Uz ste s jonaskom spolu? Ako si to zvladla?

sara34valentina
10. jan 2018

3:30 zacali bolesti som Sa zobudila
Sanitka
4:50na svete

sara34valentina
10. jan 2018

Foto na nastenke

badimeria
10. jan 2018

@sara34valentina zlatko blahoželám som vedela ze do dnes bude na svete. Idem fotku blahoželám vám hodne zdravíčka a aby ste boli čo najskôr doma.

sticker
mimikas
10. jan 2018

@sara34valentina MOJKO GRATULUJEEEEM, som rada ze bol porod rychly - ako strela. Uzivajte si ten maly uzlik stastia. fakame na fotodokumentaciu.

badimeria
10. jan 2018

@sara34valentina foto s nenašla zlatko

sara34valentina
10. jan 2018

@badimeria v albume nas druhy pokladik

rula
10. jan 2018

@sara34valentina waw blahozelam. super. si statocna. oddychuj. idem kuknut foto

rula
10. jan 2018
evi789
10. jan 2018

@saravalentina Gratulujem este raz ❤❤❤❤ bol manžel nakoniec? Či nie?

sara34valentina
10. jan 2018

@evi789 nie

melisssssa
10. jan 2018

@sara34valentina jeeej zlatko gratulujem 🙂🙂 maly je krasny🙂 vela zdravicka obom🙂

melisssssa
10. jan 2018

@badimeria my sa mame dobrea🙂 Tobias rastie,vymysla a neobsedi ani chvilku🙂 inak je zlatucky a robi nam obrovsku rados🙂🙂 ale ved to poznas,mas tie radosti doma🙂
Daj potom vediet ako v pondelok dopadnes u dr..A ako sa inak mas?uz si to trosku rozdychala?'

majuskabobi
10. jan 2018

@sara34valentina gratulujem, krasne baba 🙂

nicolettka2126
autor
10. jan 2018

@sara34valentina zlatoooo mojeeeeee,to bola teda rychlovka,waaaau,z celeho srdiecka gratulujem k druhemu nadhernemu princovi,zelam vam obom vela vela zdravicka a tebe expresne zotavenie si sikulaaaaaa ❤❤❤❤❤❤❤

sara22
10. jan 2018

@sara34valentina uuu,to bola rychlost, gratulujem 😘😘😘 ako sa citis? Ako mangel s eliaskom? Uz jonaska vdeli?

sara34valentina
10. jan 2018

@sara22 Ano boli uz o10tej

badimeria
11. jan 2018

Baby je možné že ja sa vôbec necítim tehotná keby ten test a meškajúca ani neviem včera som urobila radšej ďalší a si tam dve....

nicolettka2126
autor
11. jan 2018

@badimeria jasne moja,aj u mna to tak bolo,az okolo 7.tt prisli prve skutocne priznaky ako nenooooormala unava,ja som bola schopna fungovat dokopy za jeden den mozno 4hodiny max...
A nechutenstvo do jedla,do konca tretieho mesiaca som bola na ovoci a zelenine,z vareneho mi zislo dolu krkom iba dve tri lyzice,potom akoby sa mi zatvoril krk na zamok 😅
A uz mas pekne silne ciarocky?

evi789
11. jan 2018

@badimeria áno je to možné. Ani mne vôbec vôbec nič nebolo...takže pohoda. Buď rada 😉

badimeria
11. jan 2018

@nicolettka2126 nie nemám najhoršie na tom je ze ja len hádam kedy som mala ms celé som to nemala za značené ró som si iba myslela jedine co viem ze sme s manželom 26.12.a ci k oplodnení došlo 26,27,28 netuším neviem ani ktorý týždeň som nič znervoznuje ma to proste som sa vôbec nesledovala však som vedela ze mimo nechcem tak dáku ms som neriešila 😀