V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Ahojte baby chcem sa spýtať čo to môže byť 6dni pred ms a ja mám žltý výtok ale až taký priesvitny
@badimeria moja nerobkajn si starosti
Ake bolesti si mala??
Na zaciatku tehu je bezne
@sara34valentina mala som také v podbrušku trochu v krížoch a pravý vaječník boli. NA Sone povedal ze na tom pravom vidí vlastne to zle teliesko že z toho som aj ovulovala.
@sara34valentina jeeej,jonasko je uplne ine babo ako eliasko 😁 krasny je 😍
@sara22 áno ten mi robil od spodku no ale hľadal dlho fakt asi 7min vkuse kukal potom hmatom mi bruško stláčal aj ma pozeral na koze. Zatiaľ iba hcg sledovať a sono ci sa postupne čosi ukáže neukáže. Som sklamaná ja som vedela ze keď to prijmem začnem sa tešiť že zas mi osud nadeli☹
@badimeria neviem ci ta ukľudni,úplne ťa chápem čo prežívaš. Ja som si s tým prešla,mne ani test neukázal,ani lekári nevideli. Dostala som aj vyvolavacku a keď potom mi neprišla mrcha o 10 dni,spravila som si test lebo som nechápala čo to preboha je veď ani lekár ani test....a vtedy hups silne čiarky. Na ďalší týždeň som šla k dr a on mi potvrdil 7tt!! To si predstav.... takže neviem kde sa ten môj krpec schovával 🙂
@badimeria no bola som smutná samozrejme a sklamaná,vieš mne vôbec nepotvrdili tehotenstvo (neviem prečo mi nezobrali krv) a potom keď som už aj vyvolavacku Dostala,skúšala som sa zmieriť s tým že tak nič... Ja som tiež citlivka. Ale potom keď už 5-6-7 deň nič tak som si ani predstaviť že tak ci sa vlastne deje. Potom keď ani na 10 den nič,dr vravel že si mám spraviť test a az vtedy mi to ukázal aj ten blby test 🙂 .
No a potom az aj lekár... a to už ako píšem,7tt.... záhada fakt.
Takže on keď tebe test už aj ukázal,chápem že sa teraz trápis a ratas že teda kedy sa to mohlo oplodnit... presne preto nezúfaj. Všetko bude dobré :-* a ďakujem ti za srdiečko ❤
@evi789 nemáš zač proste presne viem kedy cez sviatky bolo s manželom rososo a furt návštevy unavený potom mi sme niekde chodili čiže moc sme na seba čas nemali🙂bolo iba 10.12
Ale test som robila presne 31.12 a negatívny čize vtedy som otehotnieť nemohla ale až 26.12 sme tak podla mňa vtedy a hneď 7.1 pozitívny takže už iba čakať ci sa zjaví alebo to bude inde.
@badimeria ja si myslím že mimomaternicove nie je. To vtedy veľmi boli brucho a veľké kŕče sprevádzajú bolesť,nie? Ja verím že je všetko ok. Strašne Vám to želám keď teraz ste sa hlavne rozhodli že si necháte poklad 🙂 .
Aj by som bola rada keby sa zadarilo. Alexko mal v októbri 10 rokov,nejak sme zatuzili mat ešte. 3 mesiac sa snažíme..uvidíme..Už mi predsa nie je 26 😏
@sara22 to Fakt??
❤️
Milujem ho
Vsetky vysetrenia v poriadku
❤️
Dnes ideme domov..
❤️
Huraaaa
❤️
@sara34valentina huraaaaaa teším saaaa ❤
@sara34valentina super sprava! Aj ked..tymto dnom konci "oddych" a zacina sialenstvo 😅
@sara22 ja viem, Ale tesim Sa
A manzel je len 9dni v Mes v praci a celych 21dni s Nami
❤️
@mimikas prajeme vsetko len to najlepsie a najkrajsie Viktorkovi,hlavne nech je stale zdravucky a vysmiaty,nech sa mu vo vsetko dari a nech sgale robi taku velku radost rodicom a bracekovi 😊😊
@sara34valentina tesiiim tesiiim s tebou ze uz ste vsetci styria pokope,uzivajte si tieto nadherne chvile 😘😘

Ahoj moje. Dnes som bola na pohotovosti zas silné bolesti v podbrušku na Sone opet nič nevideli hcg je 214 ja som z toho na nervy strašne dlho kukal naznačil mi ze môže ísť aj o mimomaternicove ale ze nič není stratené že ma musí gynda sledovať o dva dni zas odber hcg sono prosím viete na aký týždeň zodpovedá táto hodnota? Myslíte že nič není stratené a ešte uvidia aspoň vacok atď?