V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria waaaaaaa ja uz mam normalne krce v bruchu z napatiaaaaaa ❤❤❤❤❤
@evi789
@nicolettka2126 no je to všetko ako naschvál že ich nemá chápete? Ze mam zavolať zajtra toto snáď není ani už možné.
@badimeria jezkoveeeee ociiiii to nemyslia vaaazne?? 😱😱
@evi789
@badimeria ale príde manžel a sa sním dohodnem pôjdem sa dat zajtra kuk do súkromného sanatória tam berú na sono a na krv medzi 7-8 a výsledky z krvicky ešte v ten deň stejne by mi mala moja zas brat zajtra lebo každý druhý deň ale už to urobím takto zas by mi dala výsledok zo stredy až v piatok nato nemám už nervy.
@badimeria Dobre,správne rozhodnutie moja.
Baby,čo myslíte...do mrchy ešte 6 dní...Ale ja stále odkedy mám krámy,2 týždne pred ms mám strašne boľavé prsia a boli brucho...Ale tento mesiac vôbec vôbec nič necítim... včera trošku bruško ale malinko...Ale prsia vôbec... prečo nemám predmenstracne príznaky podľa vás?
@evi789 nik je to divne veru. Ja meriam BT aj ovulácie testy robím. Mňa bradavky vždy už od ovulke boleli a prsia sice nie sú tak hrozne ako u teba, ale na dotyk veľmi citlivé. Teraz v deň ovulácie boli bradavky totálne citlivé, ale prešlo to a teraz nic.
Uzibam také bylinné extrakty, tak možno to mi nejako hormóny zmenilo. Uvidíme.
@badimeria ahojky
Eliasko Este nerozprava Ale Odpovie Ano,
Pohladka jo, boztek da Ale Potom Sa IDE hrat
Bože nevidim Taka som unavena
Mal buva cely den a v noci ciciku je, musim inac v mysliet
Ženy Radte Co ste kojili
❤️
Jonasko cicikuje Rad, Lenze..
On si papka, prestavka, zabuva.. Nemam Predstavu kolko vypije..
On spi Aj 3hod v kuse.. Nacucka zase buva
Neverim ze vypije viac ako 20ml
Tak mu dam SVOJE kedže odpumpujem kazde rano 200ml a vecer 200ml Tak ma dost.....
Takze Ked kojim Tak Max hodinku..
Mna to velmi vycerpava
Ked Este vidim ze hlada ciciky, tak zohrejem ca40-60ml
Teraz Sa Este Da Ale Ked budem sama Tal nie
@sara34valentina na zaciatku je to strasne vycerpavajuce,kym si najde rezim a dokaze sa efektivne napapat. Ja som tiez z toho bola vycerpana, mala vkuse na prse. Neries,kolko si vytiahne,ked bude hladny, tak si vypyta.. pri eliaskovi si tiez mala tolko mlieka?
@sara22 nie, pri Eliaskovi malicko, len 3mes kojila..
Nebudem to z vladat.. Mne je lepsie Ked mu dam moje mliecko, najprv cicik, Potom moje mliecko +50ml a buva 3hod iny
Ako kazdu hod kojit..
Teraz Mam cela mlieka, 400ml mu vzdy za den dam, nam v chladnicke
@sara34valentina len ked budes davat z flasky, je velka pravdepodobnost,ze sa z prsa uplne odstavi. Ale zasa tvoja psychicka pohoda je dolezitejsie ako mlieko..
@sara22 on chce cicik
❤️ on je iny ako Elias
Najprv Ho kojim, ak krasne saje (pozera Mi Do oci, saje ako dravec 😋🤣😋, nedrieme, spokojny je) Tak Ho necham striedVo na prsiach Aj 40min-hodinka, podla potreby dokrmim kojim mlieckom
AK drieme, ostavim a dam hned moje mliecko Ale z flasky..
(30-60ml)😂
Pre mna je dolezita. Spokojnost a on chce furt cicik.. Aj keď je napapa ny.. Ale vtedy mu dam uz dudlik
Ahoj ten plač co práve mam a strach neprajem nikomu hodnota stúpla na 589 brali mi dnes znova už by malo byt cez 1000 a nikde nič nevidia ide o mimomaternicove vypísali papiere do nemocnice ja som bezradne paničky strach
@badimeria ahoj! Nemam sice osobne skusenosti,ale zda sa mi prils skoro na taketo zavery. Ved ak si realne tehotna necele 3tyzdne,este nemusi byt nic vidno. Ja by som tomu dala este tyzden. To HCG stupa. U kazdej to moze byt rozne dlho. Zelam ti vela sil a pokojnejsie nervy. Bolesti,alebo ine pri'znaky mas?
Ono to v tom vajcovode na zaciatku vidno tiez nemusi byt,preto je velmi opovazlive niekoho hned sikovat do nemocnice.

@evi789 😘nedvíha ešte jej dám 5 min a skúsim znova no nervy moje 😊