V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria podla mna je skoro,ale nie som leldkar. V tom vajcovode to na zaciatku tiez nemusi byt vidno. Mam nervy na lejarov,ktori vypustia kdortiel a ty clovece sa s tym vyrovnaj. Naozaj neklesaj na duchu. Horsie ako teraz to byt nemoze. ja by som tomu ten tyzden este dala. Uvidime ake bude to dnesne HCG. A hlavne sa neupinaj na tabulkove cisla. Testik si uz neskusala?
Ak naozaj pocali okolo toho 26.12. tak 4tt.
Naozaj sme počalii toho 26.12. Pretože posledná ms bola 27.11. Čiže 27.12. Mi mala prísť mrcha ona nedošla tak na Silvestra som ocikala test a on negatívny a prvy sex bol iba 13.12. Co z by na Silvestra ukázalo už tehu na teste ten druhy bol 26.12 ale som to neriešila však som si myslela ze tehu nie som keď bol negatívny no potom na napadlo keď sme sa tu bavili ze ved ja ju stále nemám idem ocikat znova a to už. 7.1 pozitívny čiže otehotnela som určite toho 26.12. Mňa iba co irituje že tam není žiadna dutinka ešte možno sa fakt objavi a ony sa riadia tou poslednou ms lenže samotné hcg zodpovedá týždňu v ktorom mam byt dnes mi to vychádza podľa mojich výpočtov 4+6 úplne mam iba vás nikomu z rodiny sme nepovedali manžel je už vyčerpaný ako ja deti môj plač furt k doktorom čiže tu sa iba vykecam....
@badimeria ved ale 5tt este nic nie je vidiet, ved to je normalne. Skus sa popytat tvojej dokiny, z akeho datumu vychadzala a povedz jej, ze urcite 26.12.bol sex,z ktoreho je babo (k oplodneniu mohlo prist kludne o dalsie 4dni) ,ze ci to nie je este skoro. Mozno je to presne naopak,ze telo na tvoj tt vytvara vela hcg,lebo si v nizsom ako si dr.mysli
@badimeria ešte je strašne skoro, mne v takom týždni nebolo tiež nič vidieť. Neboj sa len skús byť trpezlivá aj keď viem, že je to teraz to najťažšie.
Ti doktori ma iba seru. Sami si nie sú istí a ženu vystresuju na smrť.
@agathachristie
@sara22
@evi789 Dr. Chce že ak hcg zas stúplo a ona nič nevidí aby som šla dnes do nemocnice. Som zvedavá co mi zavolá test som teraz ocikam a ten zvyšný co doma bol koľajnice stále silné. Bojím ženy moje
@badimeria no pripajam sa do debaty. suhlasim s babami, prajem Ti pokoj a kedze tvoje predchadzajuce tehotenstvo bolo na zaciatku ,,nenormalne,, tak vyckaj, nechod do tej nemocnice, podla mna, toto tehu je ukazkove, len doktori sa ponahlaju, neviem kam....ach.... inokedy zenu poslu s poklonkom pridite o 3 ty, este nie je nic vidno.... bla bla bla... tak kam teraz ponahlaju
@badimeria ahoj zlato nase,neuponahlajte sa...ano nie som dr,ale oni jednoznacne vychadzaju z datumu tvojej poslednej ms..treba im jasne povedat ze si si uplne ista ze ste splodili babo toho 26.12. a to je este skoro na to aby nieco bolo vidno...naviac,ak by bolo mimomaternicove tak si myslim ze by si mala silne bolesti...ja co ppznam pripady tak je to vraj fakt velka bolest...ja sama neviem,chvalabohu som noc take nezazila...ale tebe aj to HCG ptekrasne stupa,priam ukazkovo si myslim tak preco nepripustaju moznost ze sa cely cyklus poppsuval??
@rula zlatko neviem som úplne z toho vyklepana a asi sa bojí Dr lebo ze ona to dva krát prekonala raz v pohode raz jej to prasklo do dutiny brušnej nemá už ani jeden vaječník preto ze ma iba jedno dieťa. Aši chce byť krytá ona sa proste drží tej prvej ms a ju asi nezaujímajú moje odhady Kedy som si ja vyratala ovulku skôr ze v nemocnici majú možnosť ma ešte pár dní po sledovať keď som pod dohľadom ona si to nemôže dovoliť. ☹a asi zvlášť keď som riziková pacientka z tej je stránky to chápem ale proste stále verím ze to tak není....
@badimeria ja by som asi nikam nešla veď ti nič nie je! Bože môj. Tam znova nič neuvidia a čo ďalej? Bože to sú diletanti.
Normálne by som týždeň bola doma a potom šla na utz. a zrazu tam niečo bude uvidíš. Dr mala mimomaternicové tak všetky netabulkove ženy pôjdu do nemocnice?
Teraz mi napísala sms ze sa mi nedá dovolať a hcg je 739 baby to tentokrát tak nestuplo ako predtym☹ ci nemusí stále? A ze mam ísť na kliniku do nemocnice
@badimeria moja, klud, tie mimomaternicové tvojej dr.vsetko vysvetluju.. ma strach,aby nieco nezanedbala. Ale tu nie je co zanedbat,uvidis. Zacala stresovat kvoli tej tvojej bolesti co ste boli na pohotovosti,no to nic nemuselo byt. Dojdes tam o tyzden a pekne bude uz aj srdiecko vidiet. Ked ste mali 26 sexik, nech ratam ako ratam, najskor tam moze byt nieco vidiet buduci tyzden, ideal kncom. Mne moja dr.vzdy povedala,ze zeny sa hrnu hned po pozitivnom teste do ambulancie,ale tam este nie je nic vidiet a potom sa stresuju.. ze ideal je tak mesiac po predpokladanom pocati,pripadne este tyzden vydrzat.. nestresuj sa, hod sa do kludu a mysli na to,ze je vsetko v poriadku!
Práve ideme sedíme v aute poviem im to všetko a napíšem co sa bude diať držte mi palce💕

Zatiaľ nemám špinenie bolesti proste nechápem som zrútena musí to byť vidno vo vajcovode? Keď narástla hodnota z 214 na 589 predpokladám ze dnes bude okolo 1200 myslíte že to stále nevidno ani len plodovy vacok??? 😢😢😢