icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
17. jan 2018

@badimeria ahoj moja,vsetko je podla mna uplne v poriadku ...ako nechapem co Ti tu davaju za zavery...ved ma sa riadit gyndoska Tvojou poslednou ovulkou a nie ms,ked si to mala posunute...ja som vzdy mala ovulku az okolo 20-21dc a aj tak sa moja dr riadila,lebo podla tabuliek by jej to nesedelo...
Ved si zober keby planujes babo a robis testy ,tak by si v tychto dnoch este len isla 1x k dr...
Ja,ked som zistila,ze som tehu bolo 9.11..k dr som isla o desat dni neskor 19.11...bola som cca 5+4 a videla len vacok 6mm bez plodu a vsetko bolo ok...podla mna ta zbytocne stresuje,este si kratko tehu..ved aj hcg stupa .... drzim palce,ale verim fakt tomu,ze je vsetko v poriadku...

evi789
17. jan 2018

@badimeria ❤❤❤❤

kakatulik
17. jan 2018

Ono nie je dobre,ze do Teba stale niekto vrta. Este ti infekciu niekaw zanesu. Vsetko im to tam vylz,chnd domov do kludu,na tyzden kasli na terty,HCG a co ja viem co. Prejdi sa kup nejake dupacky. Trosku optimizmu naberies. Je to dobre,urcite.

nicolettka2126
autor
17. jan 2018

@badimeria zlaticko nase,myslime na teba a neboj,vsetko je v najlepsim poriadku,urcite ❤❤
Hcg pekne stupa,raz skoci viac dohora raz menej ale podstatne je ze stupa a tebe krasne poskocilo 😊
Chapem ze tvoja dr nechce nic zanedbat co je super,len nech nerobia unahlene zavery...Pekne imto tam vsetko vysvetli,nech si ta vypocuju a na zaklade informacii od teba nech sa nad tym zamyslia 🙂
Cakame na dobre spravy,drz sa zienka nasa ❤❤

badimeria
17. jan 2018

Ďakujem vám moc sme už doma bol tam jeden skvelý lekár ktorý tam je strašne dlho zas mi vzal krvicku a ze naozaj tam ani on nič nevidí že ráno o 7sa vidíme asi podľa zas ich hodnoty sa rozhodne co ďalej.

sara22
17. jan 2018

@badimeria teraz som citala na nete, ze ultrazvukm sa mimomaternicove zistit da. Oni to nevedia nejako pozriet? Ved to musia nejako vediet diagnostikovat..

kakatulik
Autor odpoveď zmazal
kakatulik
17. jan 2018

@badimeria ja len nechapem,co sa ma akoze do zajtra rana zmenit. Aj si mu povedala,ze si len velmi kratko?

badimeria
17. jan 2018

Všetko som povedala okolo 17 zavolám na tu ich hodnotu lebo prvú mi brali v nemocnici v sobotu bolo 214hcg a teraz že sa nedá porovnávať stou od dr že majú iný labak som zvedavá teda. A ze hocikedy to môže vykuknut to mimomaternicove na vaječníku čiže zas asi sono ráno. Som na nervy z toho behania a meistoty

sara22
17. jan 2018

@badimeria cize ti pozerali vajecniky a keby bolo mimomaternicové,tak to tam vidia bez vetania v tebe,hej?

evi789
17. jan 2018

@badimeria no ako moja,volala si?

badimeria
17. jan 2018

@evi789 ahojte áno volala tak aj u nich hodnota stúpla 777 čiže podľa mňa ešte nevidia na Sone nič až keď je nád 1000ci sa mýlim? Alebo už vacok áno? A ta sestrička no pripravte sa ze zajtra tu už ostanete na pozorovaní to by už čosi malo byt vidno..... Tak teraz budem mat zas noc ☹(( myslíte si že je to teda to zle??? Ja už neviem....

evi789
17. jan 2018

@badimeria ak si fakt 4tt a zjavne si tak nemusia vidieť,ani mňa nič nevideli.
Pozri moja,zajtra si tam lazkas a uvidíš čo bude. Hneď ti nebudú robiť zákrok podľa mňa.
Myslím na Teba a drž sa ❤❤❤

agathachristie
17. jan 2018

@badimeria na nič sa ty nepripravuj. Veď sama vieš kedy si otehotnela. Zbytočne ťa iba stresujú. To ľúbia aby sa cítili dôležito. Neboj sa.

sara22
17. jan 2018

@badimeria a co akoze uz chcu riesit, ked nic nevidia? Nestresuj sa, hodnota stupla,to je hlavne,toho sa drz! Pekne sa vyspinkaj a zajtra kazdemu dokola budes hovorit,ze si otehotnela 26.12 najskor

kakatulik
17. jan 2018

@badimeria
@agathachristie ma pravdu.
Ako moze ta mudra sestricka povedat,ze zajtra by uz' malo byt nieco vidno. taka blbooost. keby ta objednali na pozajtra,ani slovo nepoviem. Sak tam teda chod,ale nenechaj so sebou nic robit. Nech ta teda pozoruju,aj ked ja si myslim,ze najlepsie by ti bolo doma.
Akoze mam nervy na tych mojich zdravotnickych kolegov. Ved ak si mala 26.12.ovulku,tak si teraz pri 14dnovej LF 22dpo,cize ti teoreticky meska 7dni ci ako a to by takmer kazdy mavol rukov,ze este skoro chodis. A to mohla byt ovu aj neskor. Ach jooo

agathachristie
17. jan 2018

Čisto racionálne. Vieš kedy si otehotnela. Väčšine žien v tomto tt nič nevidno ani mne napr. Tvoja dr mala mimomaternicové a stresuje ju posledná ms ktorá ako vieme absolútne neindikuje ovuláciu za +-14 dní. Takže celé je to proste blbá zhoda náhod, ktorú si ty odskaces nezmyselným pobytom v nemocnici kde ti ale absolútne nič nebudú robiť len raz denne sono čo môže aj tvoja dr ambulantne.

sara22
17. jan 2018

@badimeria presne tak. Nechapem,preco ta takto stresuju 🤦 ja by som nic neriesila,zajtra tam prisla a povedala,ze lezat tam nejdem, naco, aj tak tam s tebou nebudu nic robit a ked teraz vo vajcovodoch nie je vidiet vajicko, tak urcite zajtea ten vajcovod nepraskne..

sara22
17. jan 2018

@badimeria a co ti vlastne povedali na to,ze si otehotnela az po 26.12.?

badimeria
17. jan 2018

@kakatulik
@agathachristie
@sara22
@evi789
@nicolettka2126
@melisssssa
@rula vlastne píšem vám všetkým aj tie co som nemožná cila ja sa iba strašne bojím ze ak fakt náhodou aby mi to doma nepršalo a nestalo sa mi čosi alebo neviem aký to na priebeh možno najskôr dáke bolesti.... Ak sa bude dat určite neostanem a radšej tam každé ráno naklusem ja si myslím ze ak do soboty nič neuvidia majú pravdu.Ale ešte není hcg nad 1000tak nemusia vidieť. Ja ráno budem myslieť na každý radu od vas❤️

badimeria
17. jan 2018

Doma neprasklo

sara22
17. jan 2018

@badimeria moja to ti doma nepraskne len tak. Najprv musia nieco vidiet a potom to nieco moze roztrhnut vajcovod. Ked tam nic nevidia, nema ti ho co roztrhat. Ja by som fakt stale dokola opakovala,ze si 26.12.najskor otehotnela,ze do vtedy ste vyse 2tyzdne nemali sexik a ze od vtedy je to este skoro.. najviac ma na tom mrzi to,ze ti taketo stresy zasa robia, pritom to mohlo byt krasne kludne tehotenstvo 😟

rula
17. jan 2018

@badimeria dobre. v kazdom pripade, klud pri kazdej informacii,spolu to prezijeme. neboj sa. bude dobre.modlim sa za Teba. Zlaticko, budeme tu s Tebou, o 9mes budes mat krasnu dcerenku. uvidis.

nicolettka2126
autor
17. jan 2018

@badimeria tiez mam rovnaky nazor na to prasknutie ako @sara22 v ramci moznosti sa skus co najmenej stresovat,mysli stale na to ze len na konci decembra ste miminko splodili a tym padom je skoro...uvidis co ti zajtra povedia,no tiez si myslim ze by si tamzbytocne lezala,ak mas moznost tam kazdy den prist,tak ci tak by ti robili raz za den len sono keby si tam bola a to mozes aj prist,tak ako pises..Vsetko bude v poriadku,musiiiiiiii ❤❤

nicolettka2126
autor
17. jan 2018

@rula ako nadherne si to napisala ❤

rula
17. jan 2018

@nicolettka2126 dakujem. ved vsetky mame na to rovnaky nazor. zial, lekari sa zavreli do tabuliek a zabudli si doma sedlacky rozum ....
@badimeria no, mas zahadne tehotenstva, Pan Ti to vynahradi nakoniec radostou.

badimeria
17. jan 2018

@rula žena ty si ma zas normálne rozplakala k učím tu jak pes mužovi už asi idem aj na nervy trochu ale ešte k tomu prirátame hormóny no som hrozna 😘♥️ďakujem vám za takú silnú podporu ani som to nečakala že tie riadky mi dajú toľko.... Najhoršie že to prenáša aj na deti najmenší stále mami moja hladká po líci a neodíde ani na krok a starší iba mami ja sa o teba bojím prečo plačeš. Och už nech toto všetko skončí a na dobro sa obráti. DAKUJEM

rula
17. jan 2018

@badimeria mojaaa
pekne deti postiskaj,manzela, uvolni sa, pekne sa ulozte spinkat, ked budes zaspavat, mysli na pekne veci, nie na to co si dnes pocula, uz sa k tym vetam nevracaj. zapalim rano hromnicku , aby

rula
17. jan 2018

@badimeria si mala dovod na radost a lekarov aby osvietil Duch Svaty

kakatulik
17. jan 2018

Pripajam sa k rulke. Strachom nic nezmenis,ba naopak...
Ja som presvedcena,ze to bude OK.❤😘