V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Dobre ránko och radte mam to už nechať tak alebo ešte trvať na tom ze do pondelka ešte počkáme a nedať si nič robiť?
@badimeria určite si nič nedaj robiť. Jasné, že tam určite riziko je, ale robíš to predsa kvôli svojmu dieťaťu. Ak by začali väčšie bolesti hneď budú vedieť o čo ide.
aj ja sa tesim, uz si vydychni, a uzivaj tehotenstvo, prajem Ti radost zo zivota . Vdaka Bohu, aleluja !
@kakatulik
@rula ja by som vám to priala najviac ako viem v prvom momente šoku by som to vtedy radšej dopriala @rula to mimo ako sebe a stále si to myslím. Ale vyššia moc vie prečo je u nás teraz a ja sa už budem ďalej modliť aby to išlo ako ma už vás tu nechcem zahltit 😘teraz idem každý večer ja za vás zapaľovat aby som čoskoro čítala ja ze ste tehu.
@badimeria mám slzy na krajíčku. Ja som to vedela!!!! Gratulujem 😍😍😍😍
@rula pridávam sa 😊 ja dnes stále po 11 mesiacoch negatívny test. Už som mala skoro slzičky. Trošku už začínam riesit, že je to dosť dlho aj keď stále nič tragické. Snáď tento rok bude náš. Veľmi ti to prajem.
@agathachristie jeeejda, ja som zabudla, ze Ty si v tom s nami. prepackaj. No a to uz dost dlho, nooo.... idem sa modlit aj za Teba.
Až teraz vidím aké sprostosti ten môj mobil píše. Tak sa ospravedlňujem, ale písala som vo vytržení.
@agathachristie my tiež 9.ty mesiac.
@rula
Kedze verím v zazraky, tak snáď, aj keď miestami ma nádej opúšťa...

@badimeria jupiiii jupiiii jupiiiii,zienka krasna,ja sa tak neskutocne s tebou tesiiiiiiim😍😍😍😍😍😍😍😍
Boze az mi slza vysla,ja som to vedelaaaaa,vedela som ze je vsetko ako ma byt,jeeeminenku aka som ja stastnaaaaa,toto je sprava dna ❤❤❤❤❤
Davaj na vas veeeelky pozooor a tes sa na miminko 😘😘

@sara34valentina och,moja,to je hrozne ☹ ale teraz mas chvalabohu 2zdrave a krasne deticky!