icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
19. jan 2018

@sara22 to by aj mňa zaujímalo

badimeria
19. jan 2018

@sara22 že laparoskopicky sa pozrú kde to je vaječníky tam niekde keďže v maternici není nič. Akurát zas čakám co mi moja oznámi zas akú hodnotu ☹sem tam ma pobolieva tak pichne alebo v podbrušku ja som už ako psycho

nicolettka2126
autor
19. jan 2018

@badimeria ahoj mojka,teraz citam..som tu nebola od vcera...
A ked ti tam nenajdu pri vajecnikoch nic tak co??
Cisto teoreticky,keby si bola "spravne" tehu ze je vsetko ako ma byt,len je este skoro a tebe budu takto laparoskopicky tam spatrat tak by kvoli tomu mohli nieco pokaslat??Nevyznam sa az tak do toho,snad chapes co sa pytam..

badimeria
19. jan 2018

@nicolettka2126 no áno chápem no keby tam sparali už ani klasické tehu by nepokracovalo predpokladám ale tak keď to není na mieste a podla mňa není skoro je najvyšší čas už však ja sa iba teraz momentálne bojim o seba.... Keďže to už normálne tehu neni

nicolettka2126
autor
19. jan 2018

@badimeria budes v poriadku nemaj strach,si v dobrych rukach pri doktoroch...uspatia sa vibec neboj,absolvovala som jednu operaciu,tiez som sa velmi bala ale bolo to v pohode naozaj 🙂 Len sa mi po prebudeni chcelo stale spinkat a tazko sa mi rozpravalo kedze jazyk nespolupracoval..
A uz aj vies hodnotu dnesneho HCG?
Drz sa,si silna a vsetko zvladnes,mysli na svojich princov co mas doma 😘

kakatulik
19. jan 2018

Ja tiez nechapem co chcu operovat. Co ma akoze rupnut,ked nikto nic nevidi....Akoze nechcem malovat certa na stenu,ale ak ani v ziednom vajcovode nic nenajdu a predsa ti ho prventivne zoberu tak neviem,neviem....mali by sa na to pozriet dvaja rozni lekari......
No v kazdom pripade Vela sily a spravne rzhodnutie....❤❤❤

kakatulik
19. jan 2018

@badimeria inak bat sa nemusis,je to kratke a pri kratkych vykonoch sa dava aj ratka narkoza, Budes fit 🙏

agathachristie
19. jan 2018

Nechápem. Mne prvýkrát videla mikro bodku 5+6tt, dva dni predtým nic. Pokiaľ dobre rátam ty ani ešte nie si toľko. Je to šialenstvo.

evi789
19. jan 2018

@badimeria ja som už tiež bola na zákroku (konizacii) bola som pokakana úplne....nakoľko ma nikdy v živote neoperovali...nikdy som nebola v nemocke okrem pôrodu.
Ale nebolo to vôbec hrozné. Trvalo to 20 min. Nič si nepamätám...zobudila som sa a za 3 hod. Som už aj šla domov.
Nemusíš sa báť 😙😙😙😙😙

rula
19. jan 2018

no inak, baby... citala som tu jednu babu a sla na laparku,ktoru podstupila, so vsetkym co k tomu patri ,len zabudli na najdolezitejsie vys. HCG.!!!
ona bola vtedy uz tehu. ...dnes ma zdrave dieta.

agathachristie
19. jan 2018

@rula zabudli...ako keby nič 😱 jednej robia milión testov, ktoré len stresujú a na druhú sa vyseru 👍👍

badimeria
19. jan 2018

Baby toto teraz napísala jedna kocka na modrom koníku žiaľ neviem ako prosperuje moje hcg keďže moja Dr sa neuracila mi ho zatiaľ oznámiť. Naposledy vieme koľko bolo ale ak sa nezdvojnasobi a pomaly stúpa ide isto o mimo ale ak sa zdvojnásobilo zas budem mat chrobáka v hlave.

rula
19. jan 2018

@badimeria ups.... no... pekne. Zlatko, tak este teda nechod do tej nemocky, ked ta nic neboli...

agathachristie
19. jan 2018

@badimeria musíš sa sama rozhodnúť, ale keby som bola na tvojom mieste ja, tak by som sa na týždeň zavrela doma nech mi dajú všetci svätý pokoj. Ak máš strach tak nech ťa teda sledujú denne napr to Hcg a hoci aj buď v nemocnici kým to nebude naisto ak cítiš takú potrebu ale hneď ťa rezať je podľa mňa psycho.

agathachristie
19. jan 2018

Ináč "dali mi šancu"? Akože čo majú čo doktori dávať pacientom šance?? Je to ich telo a rozhodnutie je plne v réžii pacienta pokiaľ mu súd neodoberie práva.

kakatulik
19. jan 2018

@agathachristie
@rula
@badimeria
👍👍👍
tiez som vsetkymi 20.timi za to, este pockat. Aj keby bolo priam v tom vajcovode,v 5.tom tt ti ho ten gestacny vacik neroztrhne. Neviem preco a mozno sa mylim,ale moja intuicia mi hovori,ze sa ukaze koncom buduceho tyzdna.Vrrrrr😠

kakatulik
19. jan 2018

Mna zu z toho celehoaz brucho dole boli,akoby ja som Bola v tej nemocnicici....

badimeria
19. jan 2018

Ďakujem dnešná hodnota hcg 1190 ale pobolieva ma podbruško tak ze zajtra mi dohodla stretko s primárnom gynekológie v nemocnici o 9 že mám ísť pre istotu na lacno že ako rozhodne.

sara34valentina
19. jan 2018

@badimeria ahoj, ja nechapem preco Tak skoro ste urobili uzavery, čo lekari Sa tiez mylia! Bože Ved si len mozno, 21dni tehu a s uhniezdenim mozno 14-16dni,co je málo na to, aby nieco bolo vidiet!! To su dva tyzdne, (cize4tyzd) to je skoro..
Snad Mas rozum, zavolas a opytas Sa na hodnotu hcg
Ako Ta to boli? Zajdi na ultrazvuk, nieže zacnes krvacat Do brusnej dutiny!!!! Ti hovorim ze Mne slo o hodiny!!!!! Tak zlyhali lekari ze až!povedz im ze Mas hrozne bolesti!!

sticker
kakatulik
19. jan 2018

@badimeria stupaaaa pobolievat podbrusko moze aj pri uhniezdovani. Ktovie ci sa chrusti nesnazi este len uhniezdit poriadne....joooj napätie zotrvava.

nicolettka2126
autor
19. jan 2018

@badimeria no zlatko pdla mna ti pekne poskocilo,o 400 co je dost si myslim..Som zvedava ako zajtra rozhodne primar a aky bude mat na to vsetko nazor,no moj vnutorny pocit je tiez ze nejde o mimomaternicove a ze sa ukaze na sone chrustik o par dni 🙂

badimeria
19. jan 2018

A bolesť taka ako menštruačna pred ňou nie zas extrém teba ako bol kalo @sara34valentina? Hcg hodnotu som napísala ze bola 1190 mne aj pocit na šepká q iné ale strach vraví zas druhé nebuď blbá daj si to spraviť neriskuj atd

evi789
19. jan 2018

@badimeria ach bože.. dúfam že sa to už fakt vyjasní .. dosť pekne to stuplo fakt. Tak nič.... čakáme do zajtra.. A tie menstruacne bolesti to je okej podľa mňa .. 😍

sara34valentina
19. jan 2018

@badimeria no mojko velmi to bolelo, ako menstruacne bolesti Ale krce Do jedneho miesta!! Ako nozom!! Kedže som caka la dvojicky, jedno maternicove (druhe Mimo, čo nevideli ..) Tak si mysleli, ze potrat, tak ma ihned vycistili a odobrali plod z maternice.. Po zakroku nebolo inym zenam Nic len ja jedina som brutalne krvacala Aj Tak ma s ukrutnymi bolestami poslali domov!!
O dva dni som v bolestiach odpadla, priatel volal zachranku..
!lekari Nic nerobili len ze pozorovat ma budu! Mala som silne bolesti, ze Mi ani silne lieky (morfium) nezabrali!!
Po 2dnoch si Dali za ver, ze nador Asi
Az Potom prisla moja Gyn na moje vyziadanie, vzali krv, zistili hcg a ihned na druhy den Dali sondu nad pupok a nasli mimomaternivove.
Tak operovali, po prebudeni Este v narkoze Chceli dat podpisat Papiere, nastastie tam bola moja svokra vtedajsia (doktorka) a povedala im ze su spiny ze to takto nemozu Az Ked budem uplne zmyslami tu!
Chceli Sa uchranit, aby som nieco nepouzila voci nim, kedže urobili viac chybnych postupov! Ja som to Ale podpisala Ked bola v izbe moja gynekologicka, pretoze Mne by to uz moje dvojicky nevratilo!!tiez to Tak málo byt!!
❤️ Ja som bola vdacna ze zijem a operovali ma v posledny hat hodinach kedže som uz krvacala Do organov.
Som vdacna, ze zijem a ze Mi nemuseli vajecnik odrezat!
❤️
Teraz Mam zdrave deti som Stastna a uzivam si Jonaska Aj Eliaska ako nikdy predtym
❤️
Drzim silno palceky, nech si Ty v poriadku, pretoze tvoje krasne deticky Ta lubia a potrebuju!

rula
19. jan 2018

@sara34valentina to co si prezila ? ? ?
pfuuuu....no comment

sticker
badimeria
19. jan 2018

@sara34valentina zlatko toto co si ty prežila sa nedá ani opísať ani neviem co povedať. Máš dvoch anjelov v nebicku a môžeme ďakovať Bohu že si v poriadku. Ja mam asi jedinú výhodu ze keby ma chytili moc bolesti všetci vedia čo robiť že mali podozrenie na miimomaternicove a hneď by sa do toho pustili. Aj manžel má furt nachystané papiere moje že keby čosi aby hneď mohol dat. Ja mam také menštruačné budem sledovať ci budu silnejšej ak ano pôjdem. Neviem ci to mam z nervov alebo naozaj.... Ďakujem za tvoj príbeh

sara34valentina
19. jan 2018

@badimeria mojko uvidis zajtra Co a ako..
Ja Mam pocit, ze je u teba vsetko v poriadku
❤️

sara34valentina
19. jan 2018

@rula veru, tie bolesti Neprajem nikomu, 5dni krvacanie a bolesti
😲

sara34valentina
19. jan 2018

Dakujem za ❤️❤️

sara22
19. jan 2018

@badimeria zlatik,aj ja mam pocit,ze babo je,kde ma byt,len je esre malinke.. snad uz zajtra/pozajtra vykukne.. ja by som si nedala nic robit,ak ani vo vajcovodoch nic nenajdu.. ked zajtra pride ten novy dr.,hned mu prizvukuj,ze k oplodneniu doslo 26.12.najskor,ze skor nebol sex. Radsej mu to tisickrat zopakuj,nech si to uvedomi a prepocita