icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
19. jan 2018

@sara34valentina och,moja,to je hrozne ☹ ale teraz mas chvalabohu 2zdrave a krasne deticky!

badimeria
20. jan 2018

Dobre ránko och radte mam to už nechať tak alebo ešte trvať na tom ze do pondelka ešte počkáme a nedať si nič robiť?

rula
20. jan 2018

@badimeria Dobre ranko. aaa zabojuj, povedz kedy ste splodili, ze chces este cas par dni, ze Ta nic neboli a ze chces princeznu. Tak.

sara22
20. jan 2018

@badimeria ja by som tiez cakala. Ved si zober,ze su to len domienky, pokial nic nevidia..

rula
20. jan 2018

@badimeria Zlaticko, cakame, co mas nove.

kakatulik
20. jan 2018

@badimeria ja by som tiež čakala keby ma nič nebolelo, aj do konca budúceho týždňa. Bolesti by boli niečo iné. Ak je to mimo, tak o ten vajcovod prídeš asi tak ci tak. Neviem ci sa to dá urobiť bez toho.

mojezlate
20. jan 2018

@badimeria ja by som tiež ešte zabojovala a počkala

kakatulik
20. jan 2018

@badimeria a ešte niečo, tie akoby menštruačné bolesti sú tiež pozitívnym znakom.

agathachristie
20. jan 2018

@badimeria určite si nič nedaj robiť. Jasné, že tam určite riziko je, ale robíš to predsa kvôli svojmu dieťaťu. Ak by začali väčšie bolesti hneď budú vedieť o čo ide.

badimeria
20. jan 2018

Zlaticka moja správa som vysetrena

rula
20. jan 2018

@badimeria no konecne, super. gestacny vacok je v dutine maternice, maternica je mierne zvacsena, nenapisal extrauterinna gravidita, takze je to normalne tehu, nie?

kakatulik
20. jan 2018

@badimeria jipiii, ALLEELUJAA,, vďaka Bohu!
Aký kameň mi zo srdca spadol. Už sa upokojený a užívaj život

sticker
rula
20. jan 2018

aj ja sa tesim, uz si vydychni, a uzivaj tehotenstvo, prajem Ti radost zo zivota . Vdaka Bohu, aleluja !

kakatulik
20. jan 2018

@rula utetus pri tehu musí byť zväčšený. A je tam gestá ny vacok. Bublinka za bojovala. Až ma striaslo pri pomyslení,, že by ju tam bolo vyrušili.

badimeria
20. jan 2018

@kakatulik
@rula baby ja tiež neviem co to znamená vy viete??? Nič nepovedal iba zase keby bolesti atď ale inak kontrola o týždeň.

kakatulik
20. jan 2018

@badimeria si tehotná! Chápeš?

rula
20. jan 2018

@badimeria ano, si v poriadku, vacok je tam kde ma, teda zatial len gestacny vak, dr.bol opatrny , aby daco nepredbehol, lebo zatila bol vidno len ten vak, o tyzden uz bude vidno uz babenko.

rula
20. jan 2018

@kakatulik ano ano, viem. tesim sa, ze je badimeria v poriadku. No predstava, ze by boli malu ,,vyrusili,, ma desiii. ufff. Ja by som tu gynekologicku..... tolko strachu co narobila....a pritom nic nevidela...

badimeria
20. jan 2018

Ženy mne to asi stále nedochádza to fakt TT teraz plačem šťastím ale opatrne viete ako je to somnou. Dobre ste sa za mňa po modlili pan Boh to vyslisal@rupa tebe beží jedna súkromná sprava

sticker
kakatulik
20. jan 2018

@rula viac ako gestá ny vidno ani byt nemôže. Ešte nie je nič vyhraté, ale mimo mate ničivé to nie je.
Už aby sme aj my tie naše gestá ne vačky riešili.

sticker
rula
20. jan 2018

@kakatulik nooo, ved budeme sa modlit, aby sa babenko pekne uhniezdilo v bublinke.

badimeria
20. jan 2018

@kakatulik
@rula ja by som vám to priala najviac ako viem v prvom momente šoku by som to vtedy radšej dopriala @rula to mimo ako sebe a stále si to myslím. Ale vyššia moc vie prečo je u nás teraz a ja sa už budem ďalej modliť aby to išlo ako ma už vás tu nechcem zahltit 😘teraz idem každý večer ja za vás zapaľovat aby som čoskoro čítala ja ze ste tehu.

evi789
20. jan 2018

@badimeria 😭😭😭😭😭😭😭😭 rozplakala si ma! Vedela som,vedela. Vidíš moja vidiiiiis! Vďaka bohu! Je to presne ako u mňa..len mňa nechceli dať pod nôž. Výmena gynekologicky je na čase podľa mňa... prepáč..
Jupiii jupiiii bože ako sa teším 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤗😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

agathachristie
20. jan 2018

@badimeria mám slzy na krajíčku. Ja som to vedela!!!! Gratulujem 😍😍😍😍

rula
20. jan 2018

@badimeria dakujem, ja viem, ze tento rok budeme cakat babo, Jezis mi to prislubil a ja mu verim. dufam, ze kakatulik bude v tom so mnou.

sticker
agathachristie
20. jan 2018

@rula pridávam sa 😊 ja dnes stále po 11 mesiacoch negatívny test. Už som mala skoro slzičky. Trošku už začínam riesit, že je to dosť dlho aj keď stále nič tragické. Snáď tento rok bude náš. Veľmi ti to prajem.

rula
20. jan 2018

@agathachristie jeeejda, ja som zabudla, ze Ty si v tom s nami. prepackaj. No a to uz dost dlho, nooo.... idem sa modlit aj za Teba.

kakatulik
20. jan 2018

Až teraz vidím aké sprostosti ten môj mobil píše. Tak sa ospravedlňujem, ale písala som vo vytržení.
@agathachristie my tiež 9.ty mesiac.
@rula
Kedze verím v zazraky, tak snáď, aj keď miestami ma nádej opúšťa...

sticker
nicolettka2126
autor
20. jan 2018

@badimeria jupiiii jupiiii jupiiiii,zienka krasna,ja sa tak neskutocne s tebou tesiiiiiiim😍😍😍😍😍😍😍😍
Boze az mi slza vysla,ja som to vedelaaaaa,vedela som ze je vsetko ako ma byt,jeeeminenku aka som ja stastnaaaaa,toto je sprava dna ❤❤❤❤❤
Davaj na vas veeeelky pozooor a tes sa na miminko 😘😘

rula
20. jan 2018

@badimeria tehotna mamina, moze vyprosit tehotenstvo inej zene, takze budeme sa tesit aj s kakatulik aj s agathou ak sa za nas budes modlit. dakujemw