icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

zgamd
30. máj 2015

@nicolettka2126 tak toto netuším kedže, moja mrcha je tak nepravidelná že až a tento mesiac som nemala ani príznaky ako mávam cez ouv...

vikina6
30. máj 2015

@sara34valentina ved uvidíme,musím ešte týždeň počkať a už testujem jedine ak bude mrcha meškať
...tolko tehu bacilov tu je 🙂 a ja som asi zaočkovana protilátkou 😕 je tu ešte niekto kto čaka týždeň aby vedel či sa podarilo?

littledesire
30. máj 2015

@vikina6 ja, ale viac jak tyzden ;)

vikina6
30. máj 2015

@littledesire teba nepočítam,to už beriem na istotu, že bude pozitivny 😀 silno držím palce 🙂 ...inak tá ovulacia sa ti zhodovala aj s inými mesiacmi podla hlienu?že teraz si sa napríklad iba testami uistila, že je vtedy kedy si si myslela...neviem či ma chápeš čo píšem 😀

littledesire
30. máj 2015

@vikina6 😀 nechapem.. 😀
hlien sledujem druhy mesiac iba.. minuly sa zhodovala a tento tiez, zacal hlien a zpozitivnieval test ;) do uplne pozitivneho cca 2 az 3 dni od zacatia hlienu ;) ci nie to si sa pytala? 😅

vikina6
30. máj 2015

@littledesire tak ci by si to vedela aj bez testov,iba podla hlienu...som myslela že už skôr si sledovala hlien a podla neho si vedela kedy je ovulka a teraz ti to testy iba potvrdili,lebo sa mi zda že asi tiež skúšaš testy prvý mesiac...ja odvtedy čo si ma navnadila tak tiež sledujem hlien ale stále to neviem,mne to skresluje pohlavny styk lebo vtedy je hlien zakaždým ale pomimo ho nevnímam veľmi

littledesire
30. máj 2015

@vikina6 testy druhy mesiac ;) od snazenia, ale minuly rok tiez dva mesiace, ale to sme sa nesnazili to som len ovu sledovala po cyste ;)

rula
31. máj 2015

@mirrina teším sa s Tebou zo spoločného bývanía. Tak už len pekne začať tehulkovať. 😉

epsonka45
31. máj 2015

Dnes je den prichodu ms ale zatial nic tak uvidime.

tamcika
31. máj 2015

@epsonka45 nepríde, načo by chodila. ;)

littledesire
31. máj 2015

@epsonka45 a testik? ;)

nickyva
31. máj 2015

@majuskabobi ahoj, dnes si si neskúšala test? 🙂

mojezlate
31. máj 2015

@vikina6 Ahoj ja cakam vcera som mala dostat ms ale nedostala som ale mne meskava odkedy sa snazime cca 6dni takze test nejdem robit a pockam do siesteho a potom uvidim. Ak by aj dorazila tak mam ist na ten hormonalny profil ci je vsetko v poriadku lebo sa snazime od novembra a stale sa nedari len cyklus sa mi predlzuje

lusswinki
31. máj 2015

@epsonka45 @nikolettka2126 dievčence, dnes posledný máj, ako ste na tom? Podavajte horúce novinky z gangu brušiek 🙂

majuskabobi
31. máj 2015

@nickyva nie vcera som sem pridala ovulacny a tehotensky-ak by bol aspon ovulačny silny,tak by som sa tesila,ale dost slaby.alebo som zasa vela pila (vecny optimista,heh).citim brucho,asi prichadza zloba 😌

majuskabobi
31. máj 2015

@epsonka45 ani jaa,ale uz ju citim mrchuu 😌😎

majuskabobi
31. máj 2015

@littledesire tebe meska mrcha,ci co😙

nicolettka2126
autor
31. máj 2015

@lusswinki ahoooj bruskatica 🙂 🙂 Ja nemam zatial nic takeho s cim by som sa mohla pochvalit 😀 Som dnes 8DPO tak cakaaam a cakaaam 😀 Pobrusko boli bradavecky citlive ale to mam aj pred ms takze netusim na com som 😀 Dnes som skusila ovu test ale myslim ze uuuplne zbyrocne lebo je este skoro, ak by som aj bola tehu tak krpec este nemusi byt ani riadne zahniezdeny 🙂

nicolettka2126
autor
31. máj 2015

@lusswinki ale ty sa pochvaaal, co noveho?? 🙂

epsonka45
31. máj 2015

@tamcika
@littledesire
@majuskabobi
@lusswinki klepem sa a srdce mam az v krku

vikina6
31. máj 2015

@mojezlate tak potom tiež budeš vedieť O týždeň V nedeľu tak ako ja 🙂 mne robila horm.profil a povedala že k ovulacii dochádza tak mi dala duphaston a inofolic,skús sa pýtať na ten inofolic

nicolettka2126
autor
31. máj 2015

@epsonka45 waaaaaaau nadherneee juuj gratulka 🙂 🙂 Ako sa len dobre pozera na taketo testiky 🙂 Aj mas nejake priznaky?? 🙂

evi789
31. máj 2015

@epsonka45 vyzerá to veeeelmi nádejne 🙂! Gratulujem 🙂. Aj ja by som sa klepala 😵

epsonka45
31. máj 2015

@nicolettka2126 vcera pvrvy milujem ryby a skoro som sa pogrcala pri grilovanom pstruhovy...ani prsia ma nebolia
@evi789 dufam,ze to tak zostane

mmoni89
31. máj 2015

@epsonka45 super gratulujem, aj ja som mala prvý takýto a už som 7my týždeň 🙂

majuskabobi
31. máj 2015

@epsonka45 jej,gratulujem,nech ciarocka silnie a zaludok nezlosti 😊

nickyva
31. máj 2015

@epsonka45 potichučky gratulujem 🙂

nickyva
31. máj 2015

@majuskabobi mrzí ma to, ale ešte nevzdávaj nádej a nech ti tento optimizmus zostáva aj naďalej 🙂 ja dnes takto 😵 normálne tomu neverím 🙂

epsonka45
31. máj 2015

@mmoni89
@majuskabobi
@nickyva no podla tehu kalkulacky 4tyzden

nicolettka2126
autor
31. máj 2015

@nickyva jeeeeej kraaasna zbierka 🙂