icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

majuskabobi
31. máj 2015

@nickyva pekna zbierka 😊 ked motyka raz vystreli,aj ja budem taku mať 😳

nickyva
31. máj 2015

@nicolettka2126 ešte mi zostali 4 😀

nickyva
31. máj 2015

@majuskabobi onedlho iste 🙂

melisssssa
31. máj 2015

juuj tak dnes uz 31 DC..a ms nikde..,ked zajtra nepride tak idem testovat 🙂 len tie moje priznaky mi uz zmizli ☹

majuskabobi
31. máj 2015

@nickyva noo 😳

epsonka45
31. máj 2015

@melisssssa ja nemam ziadne priznaky tehu nic extremne co by to naznacovalo

mojezlate
31. máj 2015

@vikina6 skusim mne kazal zatial uzivat kyselinu listovu a ako dlho trva az pridu tie vysledky z hormonalneho profilu?

melisssssa
31. máj 2015

@epsonka45 tak kazdy ma asi inac🙂 len mne este do piatku bolo dost blbo,aj som vracala v piatok co mi prislo tak zle z nicoho nic..nafuknute brucho..a furt som chodila cikat..a dnes mi je uplne dobre🙂 uz ziadny priznak tak uvidime co zajtra🙂 ci pride ms ,alebo nie🙂

tamcika
31. máj 2015

@majuskabobi @littledesire baby ja dnes 13dc takto. Podľa mna na týchto mojich ružových je to na prd vidno. Myslite ze ze uz sa to blíži ci? Lebo @littledesire ty si mala na tých tvojich riadnu koľajnicu aké na tých ružových ani nic moc tak neviem ci mam silnú cakat

vikina6
31. máj 2015

@mojezlate odber je asi 2 -krát, pred ovuláciou a po nej,ja som mala výsledky dobre a aj tak je problém, ktorý nevie zistiť, výsledky prídu do pár dní...ten inofolic obsahuje kyselinu listovu a aj látku,ktorá pomáha na rast folikul..ja som to skúsila a uvidíme o týždeň, prípadne o mesiac či pomáha

rula
31. máj 2015

@majuskabobi jaaaj to snáď nie, tak to vypadá, že my stálice sa presunieme pekne nepekne k júnovkám ☹ Nevadí, ideme bojovať naďalej. Ja som dnes 12DC.

mojezlate
31. máj 2015

@vikina6 Mne kazal prist na odber na prvy alebo druhy den menstruacie, tak uvidim. Najhorsie natom je ze priznaky mam ako by som bola tehu ale uz to poznam ze je to len pred menstruacny syndrom. prsia ma bolia mam ich naliate nafuknuta a vzdy mam chut si urobit test ale potom aj tak je biely ako kazdy mesiac.

littledesire
31. máj 2015

@epsonka45 juuuuj tak nech len silnie a silnie, drzim palce a tesim sa potichucky s tebou 🙂

littledesire
31. máj 2015

@majuskabobi neeee, sak ja som dnes len 18dc ;)

littledesire
31. máj 2015

@tamcika cakaj cakaj.. Na 13dc som mala slabu ciarku a na tych ruzovych duplom ;)

tamcika
31. máj 2015

@littledesire no veď to ze aby som to nepresvihla, ze ci aj na tých ružových ti zosilnela na rovnaku farbu. Aby som neskúmala stale ze skoro skoro a nakoniec presvihnem to

littledesire
31. máj 2015

@tamcika hm hej zosilnela, ti poslem jak dojdem domov 🙂

tamcika
31. máj 2015

@littledesire no skús som zvedava ale veď budem posielať aj tak na zhodnotenie 😃

majuskabobi
31. máj 2015

@tamcika vidim to na 15dc u Teba 😀
@rula tak to vyzerá. Da sa skupina premenovat? 😃
@littledesire aj sa mi zdalo,ze nie,ale potom som cosik citala,ze meska 😊

tamcika
31. máj 2015

@majuskabobi to by bolo super lebo mam uz len 3 testy 🙂

epsonka45
31. máj 2015

Babule a neda sa dat tato tema ako sukromna? Len sa pytam

majuskabobi
31. máj 2015

@epsonka45 tiež som nad tym dumala 😀

agathachristie
31. máj 2015

My v máji nič ☹ ale toľko sexu sme nemali roky takže aj dúfam, že to ešte pár mesiacov potrvá nech sa mužíček snaží 😉

littledesire
31. máj 2015

@tamcika no tu som... tu su 13 a 14dc

littledesire
31. máj 2015

@majuskabobi to len asi dajake zbozne moje prianie si citala ;) chcela by som....

littledesire
31. máj 2015

Baby, mne uz zoslabla, takze sme asi po ovu dnes abo zajtra ;) nastaaava cakacka ;)

epsonka45
31. máj 2015

@majuskabobi teda ja by som bola za

vikina6
31. máj 2015

@mojezlate hej,presne,ešte počas som bola na odber...tieto príznaky dôverne poznam,už som si kadečo nahovárala a prosila Boha aby som aspoň zvracala,to by bol jasný znak,ale nič,stále len jedna čiarka...preto už teraz čakam až ked bude viac meškať

tamcika
31. máj 2015

@littledesire cakacka fáza druha 🙂 ja mam čakačku fázu prvú na ovu haha. Hej tak vidím tak teda to veru sa na moju nepodobá takze čakám čakám zajtra pozajtra dufam

mirrina
31. máj 2015

@rula noo tak ja dnes 1DC..