V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 jasne chapem ta 🙂
No ono hlavne zalezi,kolko od ovulky si...ak si este moc skoro nemusi byt o moc silnejsia...ale teda mala by by byt pri porovnani aspon o trochu silnejsia ako na predoslom testiku 🙂
Mne silneli dost rychlo,kazdy druhy den boli este raz take silne ked som ich porovnavala,ale nemusi to byt u kazdeho tak 🙂
@nicolettka2126 no... veď ja práve neviem kedy bola a aj keď bola vtedy keď mala,tak som čítala že uhniezdenie môže trvať 7 az 14 dni. A to hcg vlastne potom od toho záleží...že?
@evi789 ano ano,zalezi to od toho uhniezdenia 🙂 Lebo az potom sa zacina vylucovat do tela HCG hormon 🙂
Jooooj aka som ja uz zvedavaaa na tvoje pokracovanieee 😊😊
@nicolettka2126 alebo som mala posunutu ovulku,alebo sa neskôr uhniezdilo alebo mi proste pomaly stúpa hcg... tieto možnosti sú.. Ale som aj ja zvedaváaaaa :-*
@evi789 presneeee si vystihla vsetky tri mozne variacie 😂😂😂
No nic,zvedave nezvedave,tvoje telo nas natahuje,tak musime vydrzat 😁😁
@nicolettka2126 toto by som inak nebola ja 😀 však načo by šlo všetko ako po masle chápeš 😂😂😂😂
Tehotenstvo je už asi realita. Ráno som nedopila kávu lebo mi vôbec nechutila. Čiarka už riadne zosilnela. Fotiť sa moc nedarí ale toto je včerajší a dnešný test. V noci spavam už tri dni od 10tej ako zabitá. Muž bol s malou 😘😘😘 ani jogurt som jej ráno nedala lebo mi strašne smrdel od plesne pritom je úplne čerstvý. Klasika 🤣🤣
@agathachristie jeeeeej paradne ciarocky 😍😍😍😍
Super moja,tam teraz uz gratulujeeeeem a opatruj sa,davajte na seba pozor 😊😊
Vasa prva bambulka bude coskoro velka sestricka,paraaada ❤❤
@agathachristie krasne! Gratulujem!
❤
@agathachristie jeeej aaaaleluja to je kraaasny test. aj jaaa scem ...Gratulujem, prajem zdrave tehotenstvo. cmuk

@agathachristie juj ahoj tehulka 🙂 super, verim ze vsetko je ok a budes mat kludne tehulkovanie
@rula myslím na teba veľmi často takže musíš byť bombardovana tehotenskou energiou 😊 verím, že to vyjde.
@agathachristie Gratulujem 🙂
Ja testnem zajtra. :-*
@agathachristie daaaakujem, vy tehulky mozte vyprosit tehotenstvo inym zenam, hlavne neplodnym. Tak poprosime aj ja aj kakatulik.
@agathachristie krásny test srdečne blahoželám ďalšia vlna začala 😀ako keby sme sa všetky dohodli 💗
@agathachristie krasa 🎊🎉
Ja som zvedava, ci budes citit tu istu dusicku,ked sa ti babo narodi, ako si citila pri vas,kym este si nebola tehu 😊
Caute baby,ako sa máte? Ja dnes akoby horúčka či čo... aj hrdielko poskriabkava.
U vás čo nové? :-*
@evi789 no moje zlate tak ty pekne vikenduj pod perinkou zakryta az po usi a veeela cajiku 🙂
Neg sa tvoji chlapci o teba oekne postaraju 😘

@nicolettka2126 ja sa len nechcem potom znervoznovat keď nebude trebárs silnejší,vieš...😏a v sobotu by už v podstate mohol byť...hm?