icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
26. jan 2018

@nicolettka2126 ale nemám horúčku inak len tak horim zvnútra vieš. Ale budem cajikovat v každom prípade 😘😘😘😘😘

nicolettka2126
autor
26. jan 2018

@evi789 ano horis nedockavostou 😂😂😂 Ale nie,srandujem lato moje 😘😘
Hlavne nech na teba nenalezie ziaden bacil ❤

badimeria
26. jan 2018

@evi789 už aj ty mojko my sme doma vtom až po usi🙄celý deň horúčkuju deti ja kašlem spolu celé telo má boli hlavne sa lieč oddychuj aby to nebolo horsie😘

nicolettka2126
autor
26. jan 2018

@badimeria moooje zlate,nech ste cim skor vsetci zdravucki ❤❤

evi789
26. jan 2018

@nicolettka2126 opica 😀 zajtra zajtra zajtra zajtra 😀😀😀😀

evi789
26. jan 2018

@badimeria ich.. dúfam že to nebude vážnejšie a vás to prejde čím skôr. Ten kašeľ normálne svalovku spraví 😑😑😑😘😘😘😘

agathachristie
27. jan 2018

@evi789 ja tu čakám na tvoj test 🤣🤣🤣 či až zajtra?

rula
27. jan 2018

@agathachristie
@evi789
no ale aj ja tu cakam ⌚

nicolettka2126
autor
27. jan 2018

@evi789 tiez tu od 7mej chodim nakukat a ty nic,zenaaaaaa,ty nas velmi rada natahujes vsak? 😁😁

evi789
27. jan 2018

@nicolettka2126
@rula
@agathachristie
Dobre ráno baby,
Ja som taká krava že až..... viete čo som spravila...liter čaju v sebe včera a ja ocikam test večer o 22:00.... keď som plánovala pekne z ranného moču (i napriek tomu že som sľúbila druhému že budem az v nedeľu najskôr alebo v pondelok) chápete to?!
Takže taký istý dusik je tak (ak nie slabší 😀) aaaaach....Ja nedockava 😤😤😤hnevám sa na seba..fotky nemám...takze skúsim zajtra teda ráno ale už nemám tieto lady max. Už mám iba digitálny claerblue a ešte od lauritky.... u mňa klasicky zas nesmierne pomaly stúpa hodnota ako vidim 😶

nicolettka2126
autor
27. jan 2018

@evi789 joooooj ty opica nasa 😂😂😂 Odpadnem z teba 😅
Clearblue si nechaj na neskor,ten ma citlivost 20 sprav radsej od lauritky tie su tusim 10kove 🙂

mimikas
27. jan 2018

@evi789 ty vymyslnicka, rano vstavam natesena ze idem kuk tvoj test a ty uz vecer si nevydrzala 🙂 nevadi, ja som presne taka ista. Urob zajtra rano a uvidis. Ciarka bude silnejsia urcite.

badimeria
27. jan 2018

@evi789 OO nevadí ale tešila som sa čo uvidím. A ani mne nestuplo hcg dáko extrémne tak pomaličky mi to išlo aj na testoch aj z krvicky hovorí sa ze vtedy bude chlapček. Ze pri dievčatách to ide sup rýchlo. Takže ja si začínam myslieť ze do tretice chlop.😂

sara22
27. jan 2018

@badimeria tak ja mam 2baby a pri oboch mi hcg stupalo pomaly.. tak ja neviem 😁

kakatulik
27. jan 2018

Ahojte devenky. J a dne !DC a po deviatich mesiacoch som si aj polakala. Nejako ma to zlomilo.

evi789
27. jan 2018

@nicolettka2126 claerblue si nechám teda cca tak o 2 týždne keď mi takto extra rýchlo bude stúpať hcg 🤔😥😥😥😥

evi789
27. jan 2018

@badimeria ja neviem ako to je ale som z toho celkom na nervy ☹ ... aj keď som to už raz zažila...aj tak..myslela som že teraz to bude inak...ale cobyyyyyyy 🙂 ... nevadí...počkám si. Neviem či nepockam radšej do pondelka,utorka.... toto fakt nie je pre mňa... Ja som inak strašne netrpezliva 😏😏😏😏😏😏

evi789
27. jan 2018

@mimikas prepáčte mi baby 🙂 som slahnuta viem 😁 a keby počkám tak by som možno mohla byť kludnejsia ale ako vidím tak ee 😃 tak o tyzden bude všetko jasnejšie ako vidím.... ... zas som sa mohla oplodnit neskôr.. tak ako pri malom...

evi789
27. jan 2018

@kakatulik to mi je ľúto moja. :-/ ... škoda že tie ženy ktoré si tak silno želajú mať dieťatko... nepodarí sa..

badimeria
27. jan 2018

@kakatulik moja nesmút ono to čoskoro príde toľké dievčatá tehu tak neexistuje že vám to nevymodlime!!! Poznám ten zdrvujucipocit pocit pocit hlavu hore dievča naše.

agathachristie
27. jan 2018

@kakatulik mrzí ma to. Vydrz! Mne to vyšlo po 11. Ešte času dosť 😘

rula
27. jan 2018

@kakatulik juuj neplaaac...budeme v tom, este tento rok. ver !
ja mam pre istotu za sebou 2 ovulky pocas 6 dni...hlienik bol, potom nebol a potom zasa bol a pichali ma oba vajecniky. len prd platne, muz je zasa nakapaty a vecer ,,nespolupracoval,,. asi tak nejak.... ale mozno stacilo to co bolo.

kakatulik
27. jan 2018

Aaale ja vieeem,len tento mesiac som uz-uz mala pocit ze by z toho mohlo nieco byt....11dpo som mala taky pichavy pocit v podbrusku ako nemavam,ako keby sa tam niekto uhniezdoval,ale ktovie,co to bolo.....minuly vikend sme sa boli machat v podhajskej,tak kto vie,ci mi ta horuca voda nejako neuskodila.....
Bude dobre,ja viem. Mam kazdy den tisice dovodov,za co by som mohla byt vdacna.....hlavne ked sa tu v tejto mojej praci okolo seba poobzeram,tak si poviem aka som nevdacna...

rula
27. jan 2018

my ideme kuknut lyze, lyziarky, dufam ze tento rok ich uz nevyuzijem 😁😁😁😁😁😁

sara22
27. jan 2018

@rula mojka,ja som otehotnela ked bol mm nakapaty,rano som ho vyzmykala a potom na tyzden odpadol 😅 a zadarilo sa tym jednym razom 😁

agathachristie
28. jan 2018

@evi789 no prosím ťa už nás nenatahuj 🤣🤣

nicolettka2126
autor
28. jan 2018

@evi789
Evicka ani zo srandy neskus napisat ze si netestovala lebo ta prehnem cez koleni 😅😅

badimeria
28. jan 2018

@evi789 babule majú pravdu tak poďme cikaj čakáme a ak si aj necikala tak tu budem kým sa...... jasne😂mužíček nemusí vedieť potajomky sup sup

evi789
28. jan 2018

@badimeria
@nicolettka2126
@agathachristie
Baby dobre ráno. Ja ešte ležím 😂😂😂😂.opisem vam môj problém. Kúpeľky máme vedľa spálne,v dome total ticho.... ani prdnut si neviem 😂😂😂😂😂😂😂 nie ešte vybalit ten test. Suchoce... Tak som sa šla vycikat lebo už som skoro praskla(čakala som kým vstane 😤😤😤) nevstal tak som nevydržala už ☹ ... Ale ešte som nepila!!!

badimeria
28. jan 2018

@evi789 no tak daj ho do vrecka a chod sa akože po umývať do kúpeľne pusti vodu a vybaluj test😆tak som to robila ja keď som sľúbila že nebudem..... Lebo umriem nedockavostou