V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 ano horis nedockavostou 😂😂😂 Ale nie,srandujem lato moje 😘😘
Hlavne nech na teba nenalezie ziaden bacil ❤
@badimeria moooje zlate,nech ste cim skor vsetci zdravucki ❤❤
@nicolettka2126 opica 😀 zajtra zajtra zajtra zajtra 😀😀😀😀
@evi789 ja tu čakám na tvoj test 🤣🤣🤣 či až zajtra?
@agathachristie
@evi789
no ale aj ja tu cakam ⌚
@evi789 tiez tu od 7mej chodim nakukat a ty nic,zenaaaaaa,ty nas velmi rada natahujes vsak? 😁😁
@nicolettka2126
@rula
@agathachristie
Dobre ráno baby,
Ja som taká krava že až..... viete čo som spravila...liter čaju v sebe včera a ja ocikam test večer o 22:00.... keď som plánovala pekne z ranného moču (i napriek tomu že som sľúbila druhému že budem az v nedeľu najskôr alebo v pondelok) chápete to?!
Takže taký istý dusik je tak (ak nie slabší 😀) aaaaach....Ja nedockava 😤😤😤hnevám sa na seba..fotky nemám...takze skúsim zajtra teda ráno ale už nemám tieto lady max. Už mám iba digitálny claerblue a ešte od lauritky.... u mňa klasicky zas nesmierne pomaly stúpa hodnota ako vidim 😶
@evi789 joooooj ty opica nasa 😂😂😂 Odpadnem z teba 😅
Clearblue si nechaj na neskor,ten ma citlivost 20 sprav radsej od lauritky tie su tusim 10kove 🙂
Ahojte devenky. J a dne !DC a po deviatich mesiacoch som si aj polakala. Nejako ma to zlomilo.
@nicolettka2126 claerblue si nechám teda cca tak o 2 týždne keď mi takto extra rýchlo bude stúpať hcg 🤔😥😥😥😥
@badimeria ja neviem ako to je ale som z toho celkom na nervy ☹ ... aj keď som to už raz zažila...aj tak..myslela som že teraz to bude inak...ale cobyyyyyyy 🙂 ... nevadí...počkám si. Neviem či nepockam radšej do pondelka,utorka.... toto fakt nie je pre mňa... Ja som inak strašne netrpezliva 😏😏😏😏😏😏
@kakatulik mrzí ma to. Vydrz! Mne to vyšlo po 11. Ešte času dosť 😘
@kakatulik juuj neplaaac...budeme v tom, este tento rok. ver !
ja mam pre istotu za sebou 2 ovulky pocas 6 dni...hlienik bol, potom nebol a potom zasa bol a pichali ma oba vajecniky. len prd platne, muz je zasa nakapaty a vecer ,,nespolupracoval,,. asi tak nejak.... ale mozno stacilo to co bolo.
Aaale ja vieeem,len tento mesiac som uz-uz mala pocit ze by z toho mohlo nieco byt....11dpo som mala taky pichavy pocit v podbrusku ako nemavam,ako keby sa tam niekto uhniezdoval,ale ktovie,co to bolo.....minuly vikend sme sa boli machat v podhajskej,tak kto vie,ci mi ta horuca voda nejako neuskodila.....
Bude dobre,ja viem. Mam kazdy den tisice dovodov,za co by som mohla byt vdacna.....hlavne ked sa tu v tejto mojej praci okolo seba poobzeram,tak si poviem aka som nevdacna...
my ideme kuknut lyze, lyziarky, dufam ze tento rok ich uz nevyuzijem 😁😁😁😁😁😁
@evi789 no prosím ťa už nás nenatahuj 🤣🤣
@evi789
Evicka ani zo srandy neskus napisat ze si netestovala lebo ta prehnem cez koleni 😅😅
@badimeria
@nicolettka2126
@agathachristie
Baby dobre ráno. Ja ešte ležím 😂😂😂😂.opisem vam môj problém. Kúpeľky máme vedľa spálne,v dome total ticho.... ani prdnut si neviem 😂😂😂😂😂😂😂 nie ešte vybalit ten test. Suchoce... Tak som sa šla vycikat lebo už som skoro praskla(čakala som kým vstane 😤😤😤) nevstal tak som nevydržala už ☹ ... Ale ešte som nepila!!!

@nicolettka2126 ale nemám horúčku inak len tak horim zvnútra vieš. Ale budem cajikovat v každom prípade 😘😘😘😘😘