V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 ak si otehu 8.1 tak si 10 dpo cize este mozes mat jedine ducha 🙂
@agathachristie fakt? A ako si to vyratala?
@agathachristie rátala si týždeň na uhniezdenie a odtiaľ si začala počítať?
Nie. Mám napozerane štatistiky testov v rôznych dpo
@agathachristie
Vďaka . Najskôr teda budem testovať okolo stredy 🙂
@agathachristie zjavne patrím silno do tých 34% 😂😂😂😂😂
Jemného iba po úprave foto takže 🙂 .
Aj ja sa potom celý deň a sucho v hrdle a sopliky ale netecu,ja mám dutiny zdurene 🙄
@nicolettka2126 ahoj moja, nie , nebol ocikany 🙂 :-P . Podľa toho čo mi tuto kolegyňa včera poslala 🙂 som ešte malo po ovulke.... ak beriem 8ho...ak bola ovulka Neskôr,tak to ani neriešim s mojím hcg- 🙂 . Nebudem sa naťahovať a ani Vás. Počkám si pár dni kukucka 😘😘😘😘
@nicolettka2126 a inak ďakujem za opýtanie 🙂 už je to lepšie. A vy ako? Všetko Ok?
@evi789 a vies co,teraz an sama neverin tomu co napisem ale dobre robis 🙂 Pockaj si par dni,potom uz to bude snad jasne 🙂
My tiez dobreee,dakujem 😊😊 Prave sa mi budí moja malá herecka tak letim za nou ❤
Papa zatial cica mica ❤❤
@nicolettka2126 Že? Vravím ti 😀 . Dnes som necítila nutkanie ocikat ho .... tam mám ešte tuším 1 od lauritky . Ani si nekúpim a hotovo 🙂. Iba okolo stredy-štvrtka .. pekny den vam prajem ❤❤❤
@badimeria už si niekomu povedala, že si v tom?
Ja mám úplne opačne pocity ako pri malej. Nechcem to nikomu povedať, nechcem ísť ani k dr, nepovedala som to ani sestre čo je úplne čudné. Už som jej to viackrát chcela povedať, ale vždy som si to rozmyslela. Je to také naše tajomstvo s mužom a páči sa mi to tak, ale potom sa cítim čudne, akoby to bolo nechcené bábo keď to nepoviem pritom je strasneeeee chcene.
@agathachristie vobec to neber ako ze to vyzera ako nechcene, len si asi chces to tajomstvo uzivat ty s muzom a resit sa z neho v sukromi zatial bez reci okolia 😉
@agathachristie ahoj
necudujem sa Ti, ze to drzis v tajnosti, je to v poriadku, a hlavne po tom, co tu preziva badimeria, naco sa ponahlat, kludne si to s muzom uzivajte, uvidis kedy pojdes k dr. a az ked budes mat knizku tak to oznamite. Ja som za, mne sa to takto paci...

Srdiečka znamenajú keksik...povedzte mi,kedy som mohla oteh.ak som tehu....