icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
28. jan 2018

Srdiečka znamenajú keksik...povedzte mi,kedy som mohla oteh.ak som tehu....

agathachristie
28. jan 2018

@evi789 ak si otehu 8.1 tak si 10 dpo cize este mozes mat jedine ducha 🙂

evi789
28. jan 2018

@agathachristie fakt? A ako si to vyratala?

evi789
28. jan 2018

@agathachristie rátala si týždeň na uhniezdenie a odtiaľ si začala počítať?

agathachristie
28. jan 2018

Nie. Mám napozerane štatistiky testov v rôznych dpo

evi789
28. jan 2018

@agathachristie
Vďaka . Najskôr teda budem testovať okolo stredy 🙂

evi789
28. jan 2018

@agathachristie zjavne patrím silno do tých 34% 😂😂😂😂😂

badimeria
28. jan 2018

@evi789 a foto dnešného testu nebude😗

evi789
28. jan 2018

@badimeria nič by si z toho nevidela moja 🙂 :-* .
Ako sa mi máš? Všetko ok?

badimeria
28. jan 2018

@evi789 fakt ani dusika😉ja som z nich naj co sa týka chrípky asi všetci v posteli aspoň horúčka dnes od rána nebola no kašeľ sopeľ a potia sa na totálnu prezliekanie periny každý deň odrzku😀zajtra kontrola v nemocnici snáď sa tam dáko doplazim🤣

evi789
28. jan 2018

Jemného iba po úprave foto takže 🙂 .
Aj ja sa potom celý deň a sucho v hrdle a sopliky ale netecu,ja mám dutiny zdurene 🙄

evi789
28. jan 2018

@badimeria a držím zajtra palceeeeeee 😘😘😘😘😘😘

rula
28. jan 2018

@badimeria dobre to zajtra vybav, a dufam, ze Ti daju fotku malej. Prajem vela zdravia celej rodine. 😃

looola
28. jan 2018

@evi789 podľa mna v typickom prípade toho 6.-ho

looola
28. jan 2018

@evi789 z toho 6.-ho, lebo podľa kalendára pravdepodobne ovulacia prebehla 8.-ho. No, ale to je iba ak je cyklus podľa toho ako to označuje kalendár.

evi789
28. jan 2018

@looola áno toto je iba aplikácia ale kedy naozaj prebehla ovulacia vôbec netuším 🤔🤔🤔🤔

rula
29. jan 2018

@badimeria no ako, co mas nove?

nicolettka2126
autor
29. jan 2018

@evi789 ahoj babulka,ako sa dnes mas??Testik nebol dnes ocikany? 😁😁
@badimeria tehulka nasa zlata,ty sa ako citis?
Co bolo dnes u dr?
A uz je vam aspon trochu lepsie vsetkym?

evi789
29. jan 2018

@nicolettka2126 ahoj moja, nie , nebol ocikany 🙂 :-P . Podľa toho čo mi tuto kolegyňa včera poslala 🙂 som ešte malo po ovulke.... ak beriem 8ho...ak bola ovulka Neskôr,tak to ani neriešim s mojím hcg- 🙂 . Nebudem sa naťahovať a ani Vás. Počkám si pár dni kukucka 😘😘😘😘

evi789
29. jan 2018

@nicolettka2126 a inak ďakujem za opýtanie 🙂 už je to lepšie. A vy ako? Všetko Ok?

badimeria
29. jan 2018

@rula ahoj moje nič normálne som nevstala nedopratala som sa tam. Zajtra 😐

nicolettka2126
autor
29. jan 2018

@evi789 a vies co,teraz an sama neverin tomu co napisem ale dobre robis 🙂 Pockaj si par dni,potom uz to bude snad jasne 🙂
My tiez dobreee,dakujem 😊😊 Prave sa mi budí moja malá herecka tak letim za nou ❤
Papa zatial cica mica ❤❤

evi789
29. jan 2018

@nicolettka2126 Že? Vravím ti 😀 . Dnes som necítila nutkanie ocikat ho .... tam mám ešte tuším 1 od lauritky . Ani si nekúpim a hotovo 🙂. Iba okolo stredy-štvrtka .. pekny den vam prajem ❤❤❤

rula
29. jan 2018

@badimeria nevadi, pojdes zajtra, ked budes vladat.

evi789
29. jan 2018

@badimeria pôjdeš zajtra 🙂 nič sa nedeje hlavne je aby si bola fit 😘

agathachristie
29. jan 2018

@badimeria už si niekomu povedala, že si v tom?
Ja mám úplne opačne pocity ako pri malej. Nechcem to nikomu povedať, nechcem ísť ani k dr, nepovedala som to ani sestre čo je úplne čudné. Už som jej to viackrát chcela povedať, ale vždy som si to rozmyslela. Je to také naše tajomstvo s mužom a páči sa mi to tak, ale potom sa cítim čudne, akoby to bolo nechcené bábo keď to nepoviem pritom je strasneeeee chcene.

sara22
29. jan 2018

@agathachristie vobec to neber ako ze to vyzera ako nechcene, len si asi chces to tajomstvo uzivat ty s muzom a resit sa z neho v sukromi zatial bez reci okolia 😉

rula
30. jan 2018

@agathachristie ahoj
necudujem sa Ti, ze to drzis v tajnosti, je to v poriadku, a hlavne po tom, co tu preziva badimeria, naco sa ponahlat, kludne si to s muzom uzivajte, uvidis kedy pojdes k dr. a az ked budes mat knizku tak to oznamite. Ja som za, mne sa to takto paci...

mimikas
30. jan 2018

@sara22 podla mna to je uplne ok, my sme nikomu neoznamovali ze som tehu az po 12 tt pri oboch