V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@rula iba si to zapisujem moja . Ja som mala plán vieš si začať pekne merať (kúpila som si testy ovulacne,bazalny teplomer) reku počkám na mrchu a začnem pekne. Tieto teploty som si iba do kalendára zapisovala.
Tak cítim že sa mi dnes rozbehne. Ale nevadí ja ju už čakám veľmi len aby už prislaaaaa
@evi789 ahoj, tak gratulujem teda.
Na ten Inofolik sú rôzne recenzie. Mne cyklus trochu predĺžil, niekomu skrátil, ale aj tak si myslím že je to len reklamný ťah na prachy. Stačí si kúpiť obyčajný inozitol a kyselinu listovú a máš približne to isté. Alchemilku, alebo rebríček si už skúšala?
Kys.listova sama o sebe cyklus neupravi. Skus tu alchemilku,alebo ten inozitol.
@evi789
😱😱😱😱😱😱😱😱
To Co citam?? 🤔
1dc
Nemozes len spinit? Necitala som...
@sara34valentina nie moja 🙂 normálne krvacam,ale nevadí som v pohode :-* .
Ako sa mi máte? Mamičku tam ešte máš? Svokra sa ukludnila? A detičky sa majú Ako?

@evi789 to Fakt? 🤔 Do kelu..
❤️ Drzim palce dalsi mes
Mamina uz odisla
Deticky su zlate
Prave kojim a Ked kojim Mi tecu prudom prsia
Aj druhy cicik..
Preco je to Tak neviem.. Furt menim vlozky Aj tricko..
Malý zaplace a uz mliecko tecie..
Takze si neviem predstavit kojit niekde inde 😂
@evi789 prsia su dve prepojene nadoby
❤️ hihi
Reflex asi
Mojko mrzi ma to
@sara34valentina
To je okej mojka,príde to keď to má prísť 🙂 ja verím že za chvíľku :-* .
Takže kojis ostošesť 🙂 super. Aj mne sa spustil druhý cicik keď som kojila z jedného...neviem prečo asi stimulácia.
Nejaké čerstvé foto máš? A mamička sa nabazila detičiek? :-*
@evi789 bolo to dost pre nu cely den..
❤️ nabazila Sa dost..
Neviem sem pridat Foto, nejde to cezmobil
@agathachristie ahoj. A ty sa máš ako?
@evi789 ja už to mám ako pri malej. Zjedla som včera kilo ringlot a zapila to litrom pomarancovej šťavy. Už nech je leto a sezóna ovocia 🤣🤣 a ty ako?
@agathachristie 🤣🤣🤣🤣 dobraaa si! Ja v robote. Inak ok úplne. Mrchu som mala 2,5 dňa...Hm 🙂 . Možno ta alchemilka ju zmiernila. Dnes už skoro vôbec nič.
Inak pohoda jahoda 😘
A k dr. Kedy ideš?
@evi789 k dr neviem kedy. Ešte som sa nerozhodla či v 8. alebo až 12tt. Takze buď koncom februára, alebo koncom marca 😊
@agathachristie super 🙂 chod koncom februára :-P
@agathachristie tak to bude dalsia baba, ked sa ti pomarancovy dzus ziada 😂
@sara22 to by bolo super, ale ja cítim chlapca. No uvidíme 😍 chcem ísť na test pohlavia z krvi, lebo u malej to do pôrodu nebolo jasné a stresovalo má to trošku.
@agathachristie mala sa nechcela ukazat,ci preco nebolo vidno?

@sara22 nevolala som dr. Možno sa mi rozbehne a nemusím ísť to by bolo najlepšie ak už ma prísť 😉