icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
2. feb 2018

@sara22 nevolala som dr. Možno sa mi rozbehne a nemusím ísť to by bolo najlepšie ak už ma prísť 😉

rula
2. feb 2018

@evi789 pocuj, mas graf ? posli scan, nech si postudujem

evi789
2. feb 2018

@rula iba si to zapisujem moja . Ja som mala plán vieš si začať pekne merať (kúpila som si testy ovulacne,bazalny teplomer) reku počkám na mrchu a začnem pekne. Tieto teploty som si iba do kalendára zapisovala.
Tak cítim že sa mi dnes rozbehne. Ale nevadí ja ju už čakám veľmi len aby už prislaaaaa

rula
2. feb 2018

@evi789 nooooo ved cakame co bude, rano teplotka prezradi

evi789
3. feb 2018

@rula hlásim 1DC 🙂 a pekne silné 🙄 ale som rada ze konecne prišla (keď už to takto malo byť) . Počúvajte baby čo myslíte ten inofolic je dobrý na úpravu cyklu? Nemáte skúsenosti? :-*
A inak ako sa mi máte?

kakatulik
3. feb 2018

@evi789 ahoj, tak gratulujem teda.
Na ten Inofolik sú rôzne recenzie. Mne cyklus trochu predĺžil, niekomu skrátil, ale aj tak si myslím že je to len reklamný ťah na prachy. Stačí si kúpiť obyčajný inozitol a kyselinu listovú a máš približne to isté. Alchemilku, alebo rebríček si už skúšala?

rula
3. feb 2018

@evi789 ahoj. No, tak aspon , ze sa uz dovalila.mnw inofolic cyklus predlzil a pribrala som pri nom. asi vytvara chut do jedla, neviem. suhlasim s Kakatulik, je to reklamny tah. kup si kys.list. od zentivy, mneju dokonca moj gyndos vzdy predpise, kedho poziadam.

kakatulik
3. feb 2018

Kys.listova sama o sebe cyklus neupravi. Skus tu alchemilku,alebo ten inozitol.

evi789
3. feb 2018

@kakatulik
@rula
Fíha,naozaj? Do prcic tak to bude fakt o reklame. Kyselinu listovu už papam cca 3ti mesiac.
Na úpravu teda skúsim niečo iné,ten čajík teda.
Ďakujem baby ste super :-* inak aj tá kyselinu robí asi chuť do jedla lebo ja som furt hladná ako vlk 😂😂😂

evi789
3. feb 2018

@kakatulik alchemilka je čajík?

rula
3. feb 2018

@evi789 ano, aj ja si to myslim, odkedy ju uzivam tiez mam chut do jedla, snazim sa viac hybat. inak ja som mala dokodokoajvaonca aj inofolic combi, este pred laparkou a nepomohlo.... ja uz sa teraz utiekam do modlitieb, neuzivam nic, momentalne len E 400 na obnovu sliznice.

evi789
3. feb 2018

@rula ja chodím na pilates lebo som cítila potrebu sa viac hýbať (už aj kvôli nadmernému jedeniu) 🙂 .
Skúsim ten inozitol teda a uvidíme. Ale rulka máš pravdu :-* súhlasím s tebou

kakatulik
3. feb 2018

@evi789 áno, alchemilku je čajík. Sypana stojí v lekárni okolo 2e,ak vôbec. Je to ženská bylinka a oplatí sa urobiť si kúru.

sara34valentina
3. feb 2018

@evi789
😱😱😱😱😱😱😱😱
To Co citam?? 🤔
1dc
Nemozes len spinit? Necitala som...

evi789
4. feb 2018

@sara34valentina nie moja 🙂 normálne krvacam,ale nevadí som v pohode :-* .
Ako sa mi máte? Mamičku tam ešte máš? Svokra sa ukludnila? A detičky sa majú Ako?

sticker
evi789
4. feb 2018

@kakatulik včera som kúpila v lekárni ale mali iba sackove. Už večer som si spravila a aj ráno. Ak som dobre preštudovala tak denne 2 šálky že?

kakatulik
4. feb 2018

@evi789 ano,ano,tak by sa mala pit😀

sara34valentina
4. feb 2018

@evi789 to Fakt? 🤔 Do kelu..
❤️ Drzim palce dalsi mes
Mamina uz odisla
Deticky su zlate
Prave kojim a Ked kojim Mi tecu prudom prsia
Aj druhy cicik..
Preco je to Tak neviem.. Furt menim vlozky Aj tricko..
Malý zaplace a uz mliecko tecie..
Takze si neviem predstavit kojit niekde inde 😂

sara34valentina
4. feb 2018

@evi789 prsia su dve prepojene nadoby
❤️ hihi
Reflex asi
Mojko mrzi ma to

evi789
4. feb 2018

@sara34valentina
To je okej mojka,príde to keď to má prísť 🙂 ja verím že za chvíľku :-* .
Takže kojis ostošesť 🙂 super. Aj mne sa spustil druhý cicik keď som kojila z jedného...neviem prečo asi stimulácia.
Nejaké čerstvé foto máš? A mamička sa nabazila detičiek? :-*

sara34valentina
4. feb 2018

@evi789 bolo to dost pre nu cely den..
❤️ nabazila Sa dost..
Neviem sem pridat Foto, nejde to cezmobil

evi789
6. feb 2018

@badimeria ako sa máš? Bola si u dr. Či teraz nemusíš?

evi789
6. feb 2018

@agathachristie ahoj. A ty sa máš ako?

agathachristie
6. feb 2018

@evi789 ja už to mám ako pri malej. Zjedla som včera kilo ringlot a zapila to litrom pomarancovej šťavy. Už nech je leto a sezóna ovocia 🤣🤣 a ty ako?

evi789
6. feb 2018

@agathachristie 🤣🤣🤣🤣 dobraaa si! Ja v robote. Inak ok úplne. Mrchu som mala 2,5 dňa...Hm 🙂 . Možno ta alchemilka ju zmiernila. Dnes už skoro vôbec nič.
Inak pohoda jahoda 😘
A k dr. Kedy ideš?

agathachristie
6. feb 2018

@evi789 k dr neviem kedy. Ešte som sa nerozhodla či v 8. alebo až 12tt. Takze buď koncom februára, alebo koncom marca 😊

evi789
6. feb 2018

@agathachristie super 🙂 chod koncom februára :-P

sara22
6. feb 2018

@agathachristie tak to bude dalsia baba, ked sa ti pomarancovy dzus ziada 😂

agathachristie
7. feb 2018

@sara22 to by bolo super, ale ja cítim chlapca. No uvidíme 😍 chcem ísť na test pohlavia z krvi, lebo u malej to do pôrodu nebolo jasné a stresovalo má to trošku.

sara22
7. feb 2018

@agathachristie mala sa nechcela ukazat,ci preco nebolo vidno?