icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
31. jan 2018

@evi789 waaau tak to si bola rarita 😁😁 Sranda ako sa ta ovula dokaze poposuvat az k terminu ms pomaly..len potom na prd je to ze lekari vzdy vychadzaju z datumu poslednej ms a uz su nervy a stresy a cojaviem co.. :-/

evi789
31. jan 2018

@nicolettka2126 presne.. nič nevidia..nechápem prečo mi krv nezobrali ale ok teraz som už mudrejsia ale vtedy nevidel tak som dostala vyvolavacku a hotovo,ale našťastie bolo ok všetko akurát ma brali tak čudne vieš že 36 tt rodim ale podľa mňa som rodila ok lebo malému nič nebolo sám dýchal proste všetko klapalo.. termín som mala podľa ms 13 okt. A porodila som ho 14 okt. 🙂 takže tak 🙂 .

sara34valentina
31. jan 2018

@sara22 staci na 20min
Po 20min uz neucinkuje.. Len tych prvych 15min...
Ja Mam gazu elasticku, dam na plienku, natres studeny Az ladovy..

badimeria
31. jan 2018

@evi789 ahoj aj ja ráno cakam😘

evi789
31. jan 2018

@badimeria ozvem sa babenky :-* :-*

nicolettka2126
autor
31. jan 2018

@evi789 tesiiiim sa na ranne prebudenie a drziiiiim vsrtky styri palce ktore mam aby tam boli dveeeee ruzove ciarockyyy 😘😘

evi789
1. feb 2018

No ahojte dievčatá 😀 ,
Takže testy ocikane,všetko negatívne 😀 😀 takže čakáme ďalej. Idem zavolať dnes dokine. Teplota sa ešte drží stále. :-* odpadnem fakt 😂😂😂

agathachristie
1. feb 2018

@evi789 nechápem ☹️ mrzí ma to. Treba asi HCG z krvi a sono.

sara22
1. feb 2018

@evi789 a dogi digi si nerobila?

evi789
1. feb 2018

aj digi dogi je negatívny 🙂. Baby len aby ste vedeli ja fakt nie som smutná veď to nie je tragédia moje :-* .
Všetko má svoje dôvody 🙂 všetko sa stane tak ako má moje. Takže vy si zatiaľ uzivajte tehu (tie ktoré ste 😀 ) a ja idem dnes volať doki :-*

rula
1. feb 2018

@evi789 dobre ranko, ved my vieme, ze si v tom. bebatko je schovane. Ukaze sa. co tam po testoch.

sticker
evi789
1. feb 2018

@rula Ďakujem ďakujem ❤

sticker
nicolettka2126
autor
1. feb 2018

@evi789 taaak toto je neuveritelne fakt 🙈🙈😅😅
Veru volaj pekne dokine nech ti vezme krv na hcg,som zvedavaaaaaaaaaaa

santafe
1. feb 2018

Ale papierový test je citlivejší baby, nie? Digitálny má citlivosť 25, takže ja by som stále hľadala ducha na papierovom

evi789
1. feb 2018

@santafe áno áno. Že vraj je 25ovy ten digi

sara22
1. feb 2018

@evi789 uz si volala dr?

evi789
1. feb 2018

@sara22 ako naschvál... neberie

mimikas
1. feb 2018

@evi789 mojko som ja zvedava co sa u teba deje, ja ale verim ze je vsetko ok a zas ta drobatko natahuje

evi789
1. feb 2018

@mimikas ja už neviem moja ale už by mohla byť odpoveď .. buď mrcha veď ja sa na ňu nehnevám a ani nebudem alebo už niečo. Dr . Neberie. Zajtra zavolá určite. A potom dohodneme. Ale dosť ma boli brucho dnes

badimeria
1. feb 2018

@evi789 prepáč až teraz reagujem dnes neviem kde mi hlávka stojí ty kokos ja už teda vôbec neviem úplná záhada a to som teda bola presvedčená že mimi v brušku je😀možno je ale je to cele tajomné no som strašne zvedavá ako toto dopadne zlatko.

evi789
1. feb 2018

@badimeria V pohode mojaaaa 🙂 ja neviem ale ak nie už by sa mohla rozbehnúť mrchata mrcha aby sme sa mohli snažiť 🙂 chcela som októbrové dieťatko ako alexko 🙂.
Ako sa mi máš?

sticker
rula
2. feb 2018

@evi789 co mas nove ????

rula
2. feb 2018

@badimeria uz ste zdravi ???

badimeria
2. feb 2018

@rula
@evi789 dobre ránko. ATB sú už dopapane už iba taky hlienovy kašeľ ale tak to väčšinou už končí. Tak verím ze už bude dobre moje uši stále rovnako papám všetky vitamíny tak uvidíme ci po 3mes to nebude lepsie😂

rula
2. feb 2018

@badimeria jaaaajda, tie usi... stale sa modlim aby Ti to preslo a mohla sa plne radovat z deti.

evi789
2. feb 2018

Ahojte ja dnes úplne mimo spinenie. Tak buď sa cez víkend rozbehne mrcha alebo neviem.. teplota zatiaľ ostala.. včera ma dosť bolelo brucho. Už by som inak bola rada keby prišla mrcha poviem Vám úprimne

sara22
2. feb 2018

@evi789 a dr nejdes dnes volat?

sara22
2. feb 2018

@evi789 spinenie moze byt aj kvoli uhniezdovaniu..nechcem ta namotavat,len uvazujem...

rula
2. feb 2018

@evi789 zlaticko. uz musime len vyckat, co sa cez vikend udeje, meraj stale teplotku

evi789
2. feb 2018

@sara22
@rula áno môže to byť aj aj. Veď uvidíme dievčence moje 🙂 dnes sa pomilujem s mojou polkou a buď mi prídu alebo ja už nevieeem 🙂 . Troška ma bude mrzieť to ak príde že som akože stratila 2 tyzdne viete. Ale nevadí hlavne nech je už nejak 🙂 :-*