V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@tamcika isto priide, mozno zajtra alebo neskor ale isto pride ;)
Ahojte dievcata, nestraste ma ze to tu zavriete na sukromnu diskusiu, ja vas tu tak tajne sledujem a dobre mi to padne popri cakani resp. necakani na mrchu 🙂
@littledesire drzim palce 🙂
@sara34valentina dakujem, ale este dlho pred sebou maaaam ;)
@epsonka45 treba spraviť hlasovačku 😉
no ženy, rozbieha sa mi mršina,vidím to na júl,lebo v júni budem mať skoro celý mesiac chlapa mimo domova.to nevymyslíš..to je moj debilný cyklus.vrčky
@majuskabobi juuj moja.. si zalozila dajaku skupinu ? bo kliknem na to, co mi prislo v IP a ma hodi na tuto konverzaciu .. divne :D
@majuskabobi ☹ mrzí ma to veľmi, už som sa tešila, že budem niekoho ,,poznať,, vo februárovkách ☹ ale nabudúce (aj keď v júli) sa vám to iste podarí 🙂 a držím palce
@nicolettka2126 ahooj 🙂
Čo nové? Nejaké nové príznaky?
@majuskabobi mrzi ma to tiez, ale raz to isto pride ...verim tomu ..
@nicolettka2126 no aj ja cakam na tvoj dnesny ranny ovu test.. 🙂
@evi789
@littledesire ahojte bambulky moje zlate 🙂
No noveho nemam zatial nic ale od rana ma dost boli podbrusko, uplne ako na mrchu tak veriiiiiiiim ze ani napriek tomu nedorazi ta hnusana hnusna lebo ma trkne 😀
Ovu testik som robila aj vcera rano aj dnes rano, za chvilocku vam ho odfotim, len musim najprv dorazit do robotky 🙂 Su sice slabucke ale zda sa mi ze oproti vcerajsku ten dnesny trosku zosilnel, ved posudite sami 🙂
Joj ale to podbrusko ma stveeeee.
@nicolettka2126 a ty si kolky dpo??ja dnes 6 den po tom vklade a,e ank brucho prsia nic neboli...a na testiku nic.... ☹ tehu si neskusala???
@nicolettka2126 no draha, som velmi zvedava ze co.. tak snad nedojde, no posli, posudime 🙂 dnes 9dpo ? ci kolko ?
@isabella22 6dpo ?? mojko to je skoro na testiiiik... viem, ze po vklade skor ukazuje atd, ale aj tak 6dpo je skoro..
@littledesire ono sa to rata uz 11 dpo lebo vkladali mi 5 dnovu blastocystu a dnes 6 den po vklade....od vcra vidim aspon kanalik ale to moze zavadzat....a vcra som mala dokonca take depky a nedalo sa to ovladat....z nicoho nic som plakala jak sialena....
@littledesire no nech sa paci 🙂 Vrchny zo vcera rána a spodny z dnešného rána 🙂
@isabella22 aha no ked ti vkladali 5dnovu, cize ste mali PK hej ? no tak potom ok, ale uvidis za dva dni.. tie depky asi mozu, ale nemusia byt z toho .. ale drzim palce nech to vyyyjde 🙂
@nicolettka2126 no silnejsi je, ale stale nerozumiem tomu ako velmi to ma vypovednu hodnotu :D cize rano robis ovu test - normalny ovu sa rano nerobi - ale tento hej, a ked silneje tak je to dobre? ale pozitivny na max nemusi byt ? :D dajak mi to nejde do hlavy 🙂
@isabella22ja som dnes 9DPO iba cize tehu testik este nechcem robit takto skoro, potom by som tam iba vkuse skumala duchov a kanaliky 🙂
Pockam ci pride alebo nepride mrcha...aj ked podbrusko boli tak akoby mala prist ☹ Este ani ty nezufaj, pokial nemas mrchu tak nadej je stale 😉
@littledesire no ono ked uz aj tehu test zachyti hcg hormonik ze si naozaj tehu tak v tom case by uz mal byt ovu test pozitivny 🙂 Minimalne rovnake ciarky by mal mat a potom neskor uz mega silnu tu testovaciu 🙂 Lenze u mna by este tehu test nemusel nic zachytit kedze je skoro ale ovu test pritom uz moze silniet 🙂 Ale samozrejme, toto sa moze stat aj ked pride mrcha cize co ti poviem, je to pre mna take ze aapon ovu testik urobim ked uz tehu nie 😀 Aspon ma neláka 😀 Ale v niektorej diskusii som citala ze aj to moze byt dobre znamenie ked silnie, no nespolieham sa na to samozrejme, beriem to tak ze aspon nejaky testik som skusila 😀
@littledesire dakujem snazim sa nato nemysliet....zajtra ja idem aj radsej do roboty aby som na to nemyslela....a ty ako pokracujes?
@nicolettka2126 a kedy ti ma prist mrcha?dufam ze ani nepride
@nicolettka2126 len teraz ani neviem kedy bude...tolko hormonov co do mna napchali...v piato by mala byt mrcha a mam ist aj na krv tak snad...ked nie este mame 4 mrazacikov....
@ajajaj00 no v stredu by mala prist, tiez dufam ze ju ani nehne ist do mojej blizkosti 🙂
Len to podbrusko ma stve :-/
Keby som sa riadila poslednym cyklom tak uz zajtra by mala prist ale kedze som mala neskor ovulku tak asi sa aj cyklus minimalne o den predlzi, neviem
@isabella22 no uvidis hlavne sa moc nestresuj aj ked viem ze je to tazke, prave to prezivam aj ja...no to co ma prist pride aj tak, zbytocne sa budeme stresovat..Hlavku hore ako vravim kym nie je mrcha tak madej stale je 🙂
@nicolettka2126 aha no uz rozumiem 🙂 tak hej, no uvidis teda za par dni, uz by v stredu mohol aspon ducha ukazat ne?
@isabella22 no, mna boli podbrusko, ale mozno si to len vsugerovavam a simulujem, tiez nechcem na to mysliet, ale neda sa no.. :D robota je fajn, ak mas v robote co robit, ale ja mam dnes volnejsie.. takze mam cas aj mysliet, aj ked nechcem :D:D

@vikina6 tak tak