V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@evi789 pekne to postupuje. Keby si náhodou chcela ovu testy tak mám 32 ešte, ktoré sú mi už na nič tak ich budem predávať za pár eur.
@sara22 ok. Tak ocikam aj aj 🙂
@badimeria :-*
@agathachristie anoo chcem samozrejme :-* Ďakujem
@evi789 tak keď ich už budeš potrebovať napíš mi správu. 32 ovu testov dám za 4,50 €.
@agathachristie zoberiem ich moja tak ci tak 🙂 😘 ďakujem ti
@evi789 pozitívny 😍
@evi789 tak mi do správy pošli adresu ja ti pošlem číslo účtu. Zajtra pozajtra pôjdem určite na poštu.
@evi789 to je ono 🙂
Tak dnes na mňa myslite večer 😂😂😂😂😂😂😂😂
@evi789 evkaaaaa jeeej co to ja vidiiiiim, krasny pzitivny ovu tesriiiik, my sme pri takomto splodili nasu Laurinku 😍😍
A snazili sme sa presne v ten den ako mi vysiel takyto pozitivny testik 😊😊
Potom az o nejake 3-4dni bolo dalsie tutumuti cize tam uz som isto nemohla otehu takze dnes si spravte vaaaaasnivy vecer ❤️❤️❤️❤️❤️
@nicolettka2126 idem na toooooooo 😍😍😍😍😀😀😀😀😀😀 a verím že to výjde 😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😚😚😚 ďakujem Vám ❤❤❤
@evi789 nie moja určite není neskoro..Ako náhle je testik pozitívny ovulka prebehne do 24hodin.Cize dnes a potom to ešte poistite. A ono to možno vinde na prvý sup 🙂 Ale teraz vieš čo tá čaká moja netrpezlivost keď ta budem o 10dni nahovárať aby si cikala že ideme hľadať duchov😂😂😂😂
@evi789 vyjde vyjde vyjdeee tooooo, musiiii, budem cely vecer na teba mysliet 😂😂😂😂
Drzim palce cica mica
@badimeria
@nicolettka2126
Jaj baby som zvedavaaa. Už som mala aj trochu obavy že nebude silniet .. takýto pozitívny som nečakala poviem úprimne 🤔🤔 ale som rada samozrejme! Ale vy ste to vedeli :-O všetky! Ty brdo! Takže dnes sa posnazime a potom vo štvrtok ráno :-P . Inak mm puhe frolandrol či ako sa to píše tak verím že spermosky budú šikovné 😀😀😀😀😀

@evi789 Evicka ešte tomu troska chyba my sme sa snažili každý druhý deň keď je hlienik tak spermie sa tam udržia a dokážu prežiť. Tuším v deň keď test ukázal ovu a obden už neviem presne 🙂 ale čoskoro ovu príde čiže fakt ste sa možno snažili na ten 14-15DC a ta potvora chodí neskor