icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
20. mar 2018

@evi789 drzim palce, pekny vecer prajem...💟

rula
20. mar 2018

ja uz ani neviem, na co cakam...asi som uz v prechode... dr. ma plno, termin 10.4

evi789
20. mar 2018

@rula ďakujem rulka ❤

sara22
20. mar 2018

@rula to co je za graf?! 😲

evi789
20. mar 2018

@rula rulka ja sa v grafoch veľmi nevyznám ale toto vyzerá byť dosť rozhadzane 🤔🙄😏😣

kakatulik
20. mar 2018

@rula nem pekny graf vobec.😣

badimeria
20. mar 2018

@rula fu zlatko ja tiež tieto grafy moc neovládam iba základ ale nevyzerá to podľa predstav ☹ to teda fakt majú plno keď až na apríl.Treba čosi vymyslieť už má to hnevá a o prechode ani nevrav si ešte mladá žena!

rula
20. mar 2018

babule, nemam ani hlien, nic, od ms uplne sucho, ovu este nebola, graf je dokaz....v decembri som mala ovu 40 DC... a dnes som tiez, teda tento bude mega dlhyyyyy...ach

kakatulik
20. mar 2018

@rula nech ti potom urobi aj HP.Alebo aspom vyvolavacku nech ti pichne,ale dovtedy bude uz dalsi cyklus. 10.4. je coby dup. Moja kolegyna v takomto cykle otehu.

rula
20. mar 2018

@kakatulik musim teraz len cakat, kym pride ovu...potom uvidim, co dalej

rula
20. mar 2018

@kakatulik a Ty ksm si sa posunula?

kakatulik
20. mar 2018

@rula zatial som nasla lekara, musim sa objeenat na konzultaciu,nejako sa neviem dovolat,zajtra pokracujem. Dufam ze do konca aprila budem odoperovana.

agathachristie
20. mar 2018

@rula a čo skúsiť inofolic? Inozitol by ti mohol dať cyklus do poriadku.

rula
20. mar 2018

@agathachristie ja fakt neviem.... uz neuzivam nic...Inofolic combi som mala pred rokom, vtedy mi este cyklus fungoval, ...uvidim, co povie dr. uz pockam , co navrhne on.

mimikas
20. mar 2018

@rula mojko a stale si neuvazovala o tej asistovanej reprodukcii?

rula
20. mar 2018

@mimikas😁 veru nie, ani sa nechystam. Verim Bohu, on vie , co je pre nas dobre a na spasu uzitocne.🙏
Ja viem, mudro som to napisala, ale ja to takto citim a verim.Babo bude, este tento rok.

sara34valentina
20. mar 2018

@rula mozno si len zle merala.... Ono nemusi zena Ovulovat kazdy Mes..
❤️
Keby si papala spirulinu Tak Maß pravidelny cyklus a si tehu
❤️

sara34valentina
20. mar 2018

@sara22 kuk, pocuj
Eliaskovi idu posledne stolicky, velmi soplikuje z nich, dusi Sa Az hlienmi..
Dali nam len nasivin.. Druhu noc place... Ked nie jeden Tak druhy..... Nech to uz prejde..

sara22
20. mar 2018

@sara34valentina a davas mu aj neco proti bolesti? Ja ked boli baby taketo ubolene,som dala polovicnu davku nurofenu a vzdy pomohlo. Ked sa dobre nevyspi,o to viac bude podrazdeny. Este davam aj take homeopatika Sedalia, kupujem to ale na sk, idem pozriet, ci to je aj v at..

sara34valentina
21. mar 2018

@sara22 nö dnes uz lepsie, naucila som ho smrkat, buval celu noc, predvcerom mu dala hemoopathie Do zadku Tak pomohlo.. Dnes idu uz riadne zlte sopliky von....... Mozno Aj nachladol.. Bolo +15a na druhy den - 6

sara34valentina
21. mar 2018

@sara22 raz som mu dala jahodovy nurexlex

nicolettka2126
autor
21. mar 2018

@evi789 ahoooooj ritulaaaa 😘😘😘😘
No ako dnes ovu testik?
A vcera ste dufam malo riaaadne rošambooooo 😂😂😂😂

sara22
21. mar 2018

@sara34valentina tak ked ma farebne sopliky,tak na neho nieco lezie ☹

evi789
21. mar 2018

@nicolettka2126 ahoooj 😀
Dnes som zabudla pribaliť do roboty testik,takže iba večer budem testovať,ale snáď nevadí,Hm? Myslím tým že dnes by to mohlo byť ešte pozitívnejšie??🤔
Včera sme sa posnazili jasnee ale také stavy rehotave šli na mňa 😀 som si spomenula že myslíš na mňa a taaaak 😂😂😂a inak mne toto naschvál sexovanie veľmi nejde....pfffff..vieš ako myslím..že viem ze musím aj keď možno takú chuť nemám 🙄🙄🙄.. no ale posnazili sme sa to je hlavne 😀 😘😘😘😘

sara22
21. mar 2018

@evi789 moze byt aj rovnako pozitivne dnes..
Tak nemysli na nikoletku, ani na babo, ale na muza 😁 spravte si veceru, dajte pohar vinka a spravte napadicku 😉

sara22
21. mar 2018

@evi789 *naladicku

agathachristie
21. mar 2018

@badimeria prosím ťa ako ti prišli výsledky babygen? Mailom? Vďaka

evi789
21. mar 2018

@sara22 😀 dobre skúsim. Ale ja som furt aj v strese z toho ,že Alex sa zobudí a pride do izby 😶😶😶😶
Inak keď dnes nebude pozitívny,nevadí že? Budem testovať kým nebude bleda čiara. 😘

sara22
21. mar 2018

@evi789 ked dnes nebude pozitivny,znamena,ze dnes,najneskor zajtra prebehne ovulka. Maleho neries, alebo si ho poisti niecim, co budes pocut,ked vyjde zo svojej izby..

evi789
21. mar 2018

@sara22 v poriadku . Ďakujem ti.
No už som myslela na to že po zemi porozhadzujem niečo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂