V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@agathachristie ahojkaj najprv mi došla sms ze obdržali moju vzorku krvy aj s platbou a potom mi došla sms ze analýza ukončená a heslo následne som si otvorila mail zadala to heslo co došlo v sms a bolo vybavené 🙂 kedy ti to ma prísť? Došla ti ta prvá sms?
@badimeria ďakujem za pomoc. Áno sms že došla vzorka. O peniazoch zatiaľ nič aj keď z účtu odišli. Snáď zajtra 😊
@nicolettka2126 😂😂😂😂😂😂😂
Áno presne ako píšeš.. to je také že jaj musím lebo teraz je čas..no veď uvidíme o 2 týždne 🙂
@evi789 môj bol rad keď som dala pokoj lebo tak dlho sa snažiť už bolo aj naňho vela😂😂😂a hlavne keď musel a nie ze mam chuť a pome zo začiatku sa mu to páčilo že o ako často a somariny sme furt vymysleli no potom to dolahlo aj naňho že sa cíti iba ako spermobanka. Ja som mu už ani nevravela že aká je fáza som sa tak iba priplichtila a hneď vedel ktorá bije😁😁😁tak verím 6e to bude u vás hneď 😍
@evi789 ovulka bude podla mna dnes v noci...... Skore rano..... Treba DNES MOJKO
❤️
@sara34valentina myslíš? Jaj tak teraz čo mám robiť..včera sme sa snažili,nestačí podľa teba? 😣🤔😀
@evi789 my ked sme skusali maleho ,tak v den pozitivneho testu sme mali tutu mutu vecer ,druhy den nic a potom hned rano 🙂 a vtedy sa nam zadarilo..predtym ,ked bol pozitivny,tak stale a nic z toho ...
Baby pre istotu som dala aj včera 😀.... Tak čo myslíte...bude stačiť?
@melisssssa dali sme v deň pozitívneho testu( v utorok) ale aj včera bol ešte pozitívny tak preto aj včera sme skúsili ešte 😗😗😗🙃
@evi789 uvidis Ci stacilo 😂super je v ten den alebo tesne pred.. Ovulkou.....
@sara34valentina v ten den som stihla 2x 😀 tak snáď..A ked nie tak příšte 🙂
Práve prišli výsledky. Budeme mať chlapčeka 😍😍😍 nemala som preferované pohlavie ale aj tak sa celá trasiem. Ani som hneď nedokázala otvoriť mail 🤣

@evi789 ja z teba odpadneeeem zenaaaa 😂😂😂🙈🙈🙈
Ale chaoem co myslis, nie je to oroste take spontanne lebo v hlave ti blika kontrolka ze aaa dnes bol pozitivny ovu test tak musi byt keksik... To je potom take ineeee... Ale verim ze sa zadarilo 😘