icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
1. apr 2018

@sara34valentina ano, vzdy to zacina do tvare, uplne mi hori a potom mi zostane teplo vsade, nejak sa nespotim, len mi je horko. posledne dva dni bolo lepsie, ale neprestalo to.

sara34valentina
1. apr 2018

Skus Mi vyfotit tvoj tvar zblizka Ked si cervena a pošli Mi Do spravy
👍

rula
1. apr 2018
badimeria
3. apr 2018

@evi789 dobre ránko dnes snáď testujeme co povieš?

sara22
3. apr 2018

@badimeria 😂😂😂😂 ty si urcite mala v kalendari poznacene 😂😂😂

badimeria
3. apr 2018

@sara22 to zatiaľ nie 🙂 ale som si nato normálne spomenula lebo mi volala ta jedna z mojich kamošiek co som tu písalaze sme rovnako tehu že vo štvrtok dostala výsledky pohlavia ale šli preč na sviatky tak ze tiež čaká dievčatko a až dnes oznámila a a ja ty kokos a ved Evicka už má testovat😁😁😁

sara34valentina
3. apr 2018

Som Stastna, ze Sa kojenie po 3mes upravilo
❤️
Kojim kazde 2-3hodiny 15min...
A som Stastna ze aspon Jonaska budem dlhoooo kojit
❤️ (Eliaska som kojila len 3mes)
Konecne horuce pocasie

badimeria
3. apr 2018

@sara34valentina super moja je to fajn ze nevysi na ciciku pridlho. Len tak ďalej nech ti to co najdlhšie vydrží aby ste boli obaja spokojný ❤️

evi789
3. apr 2018

@badimeria 😀😀😀😀😀 tuttiiii že si mala poznaceneeeee 😃 .
Zatiaľ žiadna sláva moja pekná 😉 . Mrcha síce nie Je,ale test biely a brucho na mrsku bolí už cca 4 deň.
Teplota 36,87.... to už vyzerá na mrchu 🙂. Ale nevadiii 😚
A ty sa máš ako?

evi789
3. apr 2018

Aby si verila 🙂 😀

sara22
3. apr 2018

@evi789 a teplota sa drzi hore?

evi789
3. apr 2018

@sara22 36,87 je už tretí deň. Ale mne pri takejto teplote zvykne v pohode prísť mrchata 🙂

badimeria
3. apr 2018

@evi789 ja si ešte počkám možno nepríde 🙂

evi789
3. apr 2018

@badimeria vieš čo aj ja počkám 😀 iné mi neostáva 😀 ale ďakujem že myslíš na mňa ❤ .
Inak,o dva týždne presne 20ho ideme na dva noci do Budapešti s polkou,19ho ma narodky tak si pôjdeme dvaja trošku odreagovať sa. Ak dobre vidím tak v tom obd9bi bude tiež asi ovulka 🙃... tak možno prinesieme maďarské díte 😀😀😀😀😀 keď už aj ten môj je maďarský občan 😀

sara34valentina
4. apr 2018

@badimeria dakujem
❤️

nicolettka2126
autor
4. apr 2018

@evi789 evickaaaaaa aka je dnes teplotkaaaa? 😊😊😊😊

evi789
4. apr 2018

@nicolettka2126 nižšia 😀😀😀😀

badimeria
8. apr 2018

Ahojte. Ja sa idem posťažovať ja už asi nevládzem. Pred večerom v noci som dostala ukrutne bolesti v pravom boku. Ani spať ani vstať ako paralizovana. Ráno ma muž vzal na pohotovosť odtiaľ ma poslali na urgentne príjem. Tam na pichľavý kanilu vzali krv a poslali hneď na pôrodnica ci je malá ôk. Našťastie v poriadku tak pátrali ďalej poslali k chirurgovi urológ ovi a na sono pečene pankreas obličky močový a žlčník. A tam zistili žlčníkove kamene 1cm.Twk som mala žlčníkovy zachvat☹ krv našťastie nemala vysoké crp ani zápal tak ma potom pustili domov. Toto všetko trvalo 5hod s kricajucimi deťmi nervózne hladné sadne somnou na čele. Nedali mi ani nič od bolesti a pri odchode že to musím dáko vydržať nasadili prísnu diétu a iba v krajnom prípade to v tehotenstve operujú laparoskopickky. Ze najlepšie porodiť a potom po mi to z operujú. Baby ja mam taky strach ze ma to bude chytať a ze ako to idem zvládnuť co stým. Stále ma pobolieva ale nie tak sa kra hrozne. Radšej odrodit ako toto ešte raz zažiť tu bolesť....

happy9911
8. apr 2018

Ahojte majovky🙂 snad sme zamiesili uz v aprili

evi789
8. apr 2018

@badimeria juj moja to mi je ľúto ☹ to som počula že su to ukrutne bolesti..nedá sa piť nejaký bylinkovy čajík na tie kŕče alebo niečo na kamene?
Drž sa moja a teším sa že mala je ok. ❤❤❤ verím že sa to už nezopakuje 😘

agathachristie
9. apr 2018

@badimeria chudatko. Musela to byť strašná bolesť. Ako sa cítiš dnes?

sara22
9. apr 2018

@badimeria och,to je blba situacia 😖 ale co mam znamych s kamenmi, tak ked drzali dietu a nestresovali sa,tak bolo vsetko ok. Tak ju pekne drz, stravuj sa podla toho a bude to dobre,uvidis.

melisssssa
9. apr 2018

@badimeria juuj moja,to ma mrzi...mas ty tusim stastie na vsetko...inak mojej spoluziacke ,ked bola tehu vyberali zlcnik a nastastie dopadlo vsetko v poriadku 🙂 ty sa drzkaj 🙂

melisssssa
9. apr 2018

Inak babule vo stvrtok som bola u dr. a videla som babenko 🙂 ma 14 mm a vsetko bolo ok 🙂

rula
9. apr 2018

@badimeria aaach jaj, co este Ta do porodu postretne? ? ? moje zlate. ani Ti nevieme pomoct🤔len sa stale modlit.🙏

rula
9. apr 2018

@happy9911 drzim palce🙏

rula
9. apr 2018

@melisssssa jeej to je super, tesim sa s Tebou. 🙌

badimeria
9. apr 2018

Ďakujem vám aj za modlenie. No taka som stále nemožná pobolieva ešte ale nie tak ako vtedy. Diétu pekne držím tak verím ze to už nepríde. I keď ja som už úplne na nervy furt čosi.... Malý včera prehltnúť také čosi ako cvok co je na bodoch dole dal do úst som to videla šla som hneď za ním vziať mu to rozbehol sa hop na gauč a vtom mu zabehlo do krku a zjedol. Teraz sa sparami v stolici ešte kuknem ráno keď bude a ak nič tak zbehnem na sono kde sa to nachádza a ci ôk. 😏

rula
9. apr 2018

@badimeria no s panom janom..toto nemoze byt pravda, ze sa Ti stale deje nejaka nemila vec...maly to vykaka, ta to pekne ,,sleduj,, 😷😎

badimeria
10. apr 2018

@rula dúfam v každej stolici sa sparam a to tehu no ťažko to davam😂ja už neviem čo je toto obdobie a ty ako pokračuješ so všetkým prosím ta