icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

isabella22
1. jún 2015

@nicolettka2126
@littledesire mala som byt na pn az do stanovenia krvneho testu ale to mam pocit ze by som doma zosalela....potrebujem sa rozptylit...za chvilu idem ku kozmeticke....

nicolettka2126
autor
1. jún 2015

@littledesire no ak do stredy nepride tak uu skudim premierovy tehu testik 😀 😀 Len dufam ze sa k tomu vobec dostanem a nebudem zase predbehnuta 😀 Cele podbrusko ma boli, toci sa mi hlava a mam taky duvny zaludok...No to je to, ze toto vsetko moze byt aj priznak bliziacej sa mrchy a aj tehu 😀 Takze len cakat cakat a cakat 😀

littledesire
1. jún 2015

@isabella22 rozptylenie je fajn, asi idem pracovat.. :D juuj kozmeticka.. budes peknaa 🙂 aj ja by som mala so sebou daco robit :D

littledesire
1. jún 2015

@nicolettka2126 joj ono to je nefer a ja neznasam cakanie, moze to byt to, nemusi... kurnik, preco to nemoze byt hned jasne ???? :D

ajajaj00
1. jún 2015

@nicolettka2126 uz neprideee urcitee uvidiis

majuskabobi
1. jún 2015

@littledesire ano,nepaci sa nova skupinka?😸 len mne ukazuke cez mobil furt majove otehotnenie 😄 😄

littledesire
1. jún 2015

@majuskabobi sak toto hovorim, ze ja by som sa aj pridala, ale nefunguje mi...

evi789
1. jún 2015

@nicolettka2126 Verím,ze nepríde! Drzím palceky 🙂

majuskabobi
1. jún 2015

@littledesire co nefunguje skupina? 😀 ja som myslee,ze som tuto skupinu premenovala ale asi ne 😂😇

ajajaj00
1. jún 2015

Aj mne to ukazuje este stary nazov skupiny

majuskabobi
1. jún 2015

Blby internet 😂

melisssssa
1. jún 2015

kocky..ms som este nedostala,mala som dostat dnes,alebo vcera..robila som si aj test ,ale nic..akoze ,ked si idem oci vyocit ja tam aj cosi vidim..je mozne ,ze keby aj som tehu,ze to nemusi byt este vidno??

majuskabobi
1. jún 2015

@epsonka45 ako to s Tebou vyzera 😊

littledesire
1. jún 2015

@majuskabobi no, nezda sa mi :D:D

majuskabobi
1. jún 2015

@melisssssa ukaz test 😂

majuskabobi
1. jún 2015

@littledesire dostanes po rici 😜

littledesire
1. jún 2015

@melisssssa kolky dpo ?? moze byt ze malo/slabo vidno, mozno sa neskor uhniezdilo alebo ti hcg neukazuje tolko v moci. .tazko povedat.. ale mozne to je...

littledesire
1. jún 2015

@majuskabobi preco ja ? :D sak zaloz novu :D:D:D junovky, isto este nie je ? 🙂

majuskabobi
1. jún 2015

@ajajaj00
@littledesire zenske vy zle kukate,uz su to junovky 😂

majuskabobi
1. jún 2015

@littledesire ty zaloz,ja neviem,ja som blond 😹

littledesire
1. jún 2015

@majuskabobi ja nechcem zakladat ja sa bojim :D lebo ja nechcem byt junovka :D:D:D:D

majuskabobi
1. jún 2015

@littledesire boze.a kde sa to zaklada

littledesire
1. jún 2015

@majuskabobi no to netusim ale pockaj, idem najst :D:D:D

majuskabobi
1. jún 2015

@littledesire diky,a teraz som tam jak na samotke 😄

littledesire
1. jún 2015

@majuskabobi nevymyslaj :D:D:D

isabella22
1. jún 2015

@littledesire tak kozmeticka bola uplne super....som sa tak odreagovala ze teraz mi je jedno ze nemam 2 ciarky na teste.... 😉

littledesire
1. jún 2015

@isabella22 och tak to ti verim ze muselo byt super.. zajtra sa tiez odreagujes isto v robote a dobre bude 🙂

melisssssa
1. jún 2015

@majuskabobi praveze som spravila asi sto fotiek a nie je to na nich vidno..,ale jupila som pepino tak neviem ci je slaby..ale skusim cosi este pofotit🙂

isabella22
1. jún 2015

@littledesire radsej by som kazdy den na kozmetike sedela 😀